Дете е с опасност за живота след събаряне на блок в Ямбол

Граждани рушат панелка в ж.к. "Райна Княгиня"
15 сеп 2010 23:45,
311
Дете е с опасност за живота след събаряне на блок в Ямбол
Снимка:obshtinayambol.org

Момиче на около 10 години е прието в ямболската болница в много тежко състояние и с опасност за живота, съобщи директорът на болницата д-р Панайот Диманов.

Детето е в кома, с мозъчна, гръдна и коремна травма и с други наранявания по тялото.

Извършена му е операция на черния дроб и е в реанимационното отделение.

Момичето е пострадало при започналото нерегламентирано събаряне на блок 20 в ж.к. "Райна Княгиня", населен с роми. 

По-рано днес кметът Георги Славов издаде заповед за обявяване на бедствено положение на територията на блока.

Причината - констатираните многобройни опити за нерагламентирано разрушаване на части от сградата, въпреки противодействието на полицейските и общински органи. Бедственото положение е за срок от 30 дни.

С друга заповед на кмета апартаментите трябваше да бъдат освободени до 16 септември и след това сградата да се разруши.

Някои започнали да се изнасят, а други - да разбиват панелите, казаха очевидци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още по темата: бедствено положение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
285
0
 
3
 
! Отговори
МИТКО преди 13 години
МОЛЯ ВИ ПРИЗНАЙТЕ МЕ ЗА ***.Искам да бъда признат за *** за да се ползвам от следните привилегии.-Да не плащам ток.-Да не плащам вода.-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.-Да ми дават общински жилища.-Да не плащам наем на жилищата.-Да строя където си поискам.-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.-Да яздя кон по улици и булеварди.-Да не си чистя *** на коня.-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.-Да прецаквам българите.-Да си правя каквото си искам.-Да нямам никакви задължения.-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.-Да мога да зъмърсявам всичко наоколо.-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.-Да не ме интересува нищо в тая държава.-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.-Да мога да си пикая и *** навсякъде където си искам.-Искам в България да останат само ***.-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да поломиме всичко.-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.-Искам всичко да се разруши и да се срине.-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.-Искам моя дял от единия милярд, отиващ за традиционно трайно безработните.-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към ***.-Искам да продължавате да подкрепяте *** и така българите по- скоро ще напуснат страната.-Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като *** и да ни храните безплатно.-Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега.-Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца.-Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за даима повече пари за нас.-Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.-Искам България за ***.-Искам после цяла Европа.
284
0
 
3
 
! Отговори
Gabi преди 13 години
Нека все пак се уточним: детето е ранено при разрушаването на панел от тераса на етажа над него от *** - при падането си панелът го е повлякъл. Така че да бъдем прецизни - роми са наранили тежко малко ромче; като са разбрали,че след 2 дни ги гонят от блока, са започнали да рушат панелите и да вадят стома-ната от тях.
283
0
 
6
 
! Отговори
cakide преди 13 години
абе Хитлер е убивал евреи бе мен....те не са толко зле, ама тез наще, ако беше жив човечеца, не ***, ами на сол направо....както те със сградата....долна ***...писна ми да гледам как рушат, чупят и си бършат миризливите *** *** с нашите пари.....ееееееееееейййййййй тва не може да продължава така бе, щото накрая тука ще останат само ***.разбирам ся що хората ни емигрират. :((
282
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не май,СЪС СИГУРНОСТ Хитлер и нацистите са били прави....
281
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да ги запалят всичките скапани ***!... И да заминават за Люксембург (нали еврокомисарката много ги харесва)... Мамицата им!...
280
1
 
13
 
! Отговори
Дискриминиран преди 13 години
Ако не бяха ман.гус.ти дали щеше да се вдигне толкова шум? После кой бил "дискриминиран"...
279
0
 
10
 
! Отговори
Оксиморон преди 13 години
Не е точно множественото число на ром да е роми, май повече подхожда ромеи! Жалко, че го няма Крум Страшни, да ги видя как няма да искат да се приобщават(интегрират)!Точно за един месец ще си сменят желанията, а онези които откажат просто ще изчезнат. *** и елементарен избор, от който ако се откажеш ще бъде запоследно...
278
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да им изследват гените им дали са по-близко до човека или до маймуните
277
0
 
4
 
! Отговори
3 тунела преди 13 години
Има три тунела за копане. Двата са мислени преди век и ако поработи по правилния начин ( копане през планината) ще има доста полза ;)
276
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
само заграждения в резерват ще ги оправи!!е кастриране
275
0
 
9
 
! Отговори
АЛЕКС2 преди 13 години
РААААААААААААААААААААААЙД...
274
0
 
27
 
! Отговори
Knock преди 13 години
След репортажа по бТВ преди малко като видях тая пасмина как доразрушава дупката от която са ги изритали.... е как не изперка някой от жандармеристите и да ги подпука на къси редове незнам! Няма такава ***. *** никога няма да стане като хората.
273
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
защо обитателите не направят подписка срещу събарянето на блока, А?
272
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
nisho prodajnizite BALGARI she izgonat niakoi Balgari ot obshinskite JILISHA v Jambol i she nastanat zigani da razbiat i nego no do niakolko desitiletia Balgarite she sa malzinstvo.
271
0
 
19
 
! Отговори
БАУ преди 13 години
Проблемът с *** ще рецидивира и ескалира до степен на нетърпимост и саморазправи, защото няма цивилизовано решение за отказът им да се приобщават! Напрежението ще доведе до конфликти и сблъсъщи, от които изходът не е ясно в чия полза ще бъде, защото *** и гетата се разрастват! Май Хитлер и нацистите са били прави....
270
1
 
17
 
! Отговори
педро преди 13 години
Къде е Хитлер да ги изтрепе до един
269
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кога държавата ще забрани търговията с метали?????????? Заради металите *** и блока , дето са им подарили си бутат. И от ЧЕЗ се молиха, и то БДЖ!Чакаме отговор!
268
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** отива в бюрото по труда:- Добър ден, искам веднага да започна работа.- Много добре, господине. За вас имаме вакантен пост на Изпълнителен директор в мултинационална компания. Вашата годишна заплата ще бъде 200 000 евро. Ще имате собствена лимузина с личен шофьор, бодигард и две секретарки.- Ама вие сигурно се шегувате!- Ами да казали от бюрото по труда ама нали пък вие започнахте пръв.
267
0
 
47
 
! Отговори
Gruppensturmfuhrer преди 13 години
Крайно време е държавата да спре финансирането на *** бейби-бум! Една *** започва да ражда на 11-12 год. и докато стане на 30 вече има >10 ***. За всеки един от тях плащаме НИЕ работещите Българи, вместо с тези пари да отглеждаме наши собствени деца. Един Българин е стотици пъти по-ценен за обществото от един ***, затова е крайно време обществото да се погрижи за собственото си благо! Крайно време е да се сложи лимит на ражданията при ***.
266
0
 
48
 
! Отговори
БГ преди 13 години
*** нямат самосъзнание, език, писменост и религия. Това са характеристиките на човешкото същество. Нека добавим, че *** не обичат хигиената, не искат да се учат и мразят да работят. Затова пък много крадат, вземат пари от помощи и се оплакват. Имали са 700 години (дошли са с турците) да се интегрират, но те просто не искат да вървят напред. Такива хора са мъртъв товар върху обществото, държавата и индустрията. Те трябва да бъдат влачени от останалите, за което са нужни кански усилия.