Присъда за пловдивски наркодилъри

Двамата бяха заловени при полицейска операция
Обновена: 1 ное 2010 13:03 | 1 ное 2010 13:03,
10
Присъда за пловдивски наркодилъри
Снимка: Булфото

Пловдивският окръжен съд призна за виновни 26-годишните Димитър Калфов и Станимир Матушев за разпространение на наркотици.

Калфов е признат за виновен в това, че при условията на опасен рецидив е държал с цел разпространение 631 грама амфетамин и 36 грама марихуана на обща стойност 19 165 лева.

През месец април миналата година той е продал на Матушев 9 грама амфетамин за 274 лева.

Двамата са заловени при полицейска операция.

За разпространение на наркотици Калфов е осъден на 2,6 години затвор при първоначален строг режим. Матушев получи 8 месеца условна присъда с три години изпитателен срок.

Подсъдимите се признаха за виновни и между тях и окръжната прокуратура беше сключено споразумение. То влиза в сила веднага и не подлежи на обжалване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
vlady преди 13 години
Баси смешните присъди. За търговия с наркотици трябва да има смъртно наказание, като минимум доживотен затвор без замяна. Справка - Тайланд, Малайзия, Сингапур, Индонезия, Виетнам, Китай и много други държави в Азия с нормални закони за наркотиците.
6
0
 
5
 
! Отговори
antimafiot преди 13 години
Абсолютно смешни присъди-8 месеца за сума ти пропилени и съсипани животи... Когато започнат публичните екзекуции, за такаива мръсни животни, тогава ще се оправят нещата!
5
1
 
1
 
! Отговори
Vazil преди 13 години
Mega smeshnici ot selski tip, tam im e mqstoto, mai nqma da si kupqt i po edno kojenoq qke, drebni dushici :) kolko muka nosqt takiva kato tqh i nai-ve4e tezi nad tqh, no za tova po-kusno gospod shte gi nakaje.....
4
0
 
7
 
! Отговори
лулу преди 13 години
9 грама амфетамин за 274 лева??Вие луди ли сте, амфетите са най-евтината дрога, сверявайте си източниците. Тва е най-малкото невъзможно.
3
2
 
9
 
! Отговори
ааа преди 13 години
искам утре да се събудя и да прочета в новините : "ДРОГАТА У НАС ЗАКОННА ! Хазната ще се пълни от данък дрога и проституция " :) ииии колко ще се самоубият само....че толкова данъци ще има да плащат горките...пък и корупцията ще намалее няма да се наливат пари на шефове от МВР за да се правят чадъри...няма да ревът че няма пари държавата....т'ва милиони на месец ще прибират от данъци,туристите ще са повече... хихихи
2
1
 
23
 
! Отговори
uladislau преди 13 години
Айде па сега убийте ги с камъни момчетата.Що не осъдят хората с вагоните амфетамини, дето ги снабдяват.Ама дори да ги задържат познай - ще ги оневинят че и после ще има да им се извиняват.
1
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В някой страни за распространение на наркотици присъдата е смърт. А нашия съд им дава 8 месеца условно. Егати лайнянато правосъдие. Егати *** държава. Само дето медали не им дават на наркодилърите.