Процесът "Белнейски" – думите бягат, истината е далеч

Коментари на страните, след старта на делото срещу Лазар Колев
Обновена: 7 фев 2011 18:33 | 7 фев 2011 18:32, Екип на Dnes.bg
206

 

Окръжният съд в Пазарджик даде ход на делото срещу Лазар Колев – подсъдим за жестокото убийство на сестрите Росица и Христина Белнейски през 2006 г. в местността „Грамадите“ край Пещера.

Колев днес заяви пред съда, че не се признава за виновен по нито едно от повдигнатите му пет обвинения – за блудство, изнасилвания и убийствата на двете сестри.

Още по темата

След заседанието на съда адвокатът на Колев – Марин Марковски, коментира, че клиентът му е оправдан, защото е невинен и защото срещу него има малко и косвени доказателства. Майката на Лазар Колев каза, че се надява синът й да бъде оправдан.

Родителите на Росица и Христина Белнейски бяха потресени и трудно скриха сълзите си след като в продължение на два часа слушаха обвинителния акт, в който е описан с подробности зловещият начин, по който са убити двете момичета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още по темата: Лазар КолевБелнейски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
7
 
0
 
! Отговори
Оффф преди 13 години
Леле великия адвокат как джвака невъзмутимо дъвката си и как говори за убитите деца-"едната,другата..."И само в едната имало *** от Колев,а при другата само епител,но видите ли,това не било доказателство!Що няма от мене епител или ***,аааа?!
197
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще изгледам пак клипа за да видя отново рекламата на ебайфайзен банк
196
3
 
0
 
! Отговори
ferd12 преди 13 години
вярвам че ,истината ще победи
195
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не знам, объркан съм по случая с този казус... дано съдът прецени правилно.
194
0
 
3
 
! Отговори
123 преди 13 години
Не е ли странно, че версията " отишъл някъде с едното момиче , да го изнасили и убие , другото оставил в офиса на вуйчо си , ама не при вуйчото , а при друг , и после се върнал в офиса , взел и другото момиче и го изнасилил и убил... не се коментира и обсъжда ... при кого от офиса и колко време е престояла едната сестра , какво и се е случвало там ... ако всичко това е истина разбира се ... ?
193
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този път теорията на конспирацията удря на камък. Този е единия от убийците.И ще бъде осъден СЕГА! Да не искате да стои на свобода докато пипнат и съучастника му? Край на "висящите" дела и престъпници с повдигнати обвинения да се разхождат на свобода.
192
2
 
12
 
! Отговори
МИТКО преди 13 години
ДОКАТО ГЛЕДАХМЕ ОНЗИ ДЕН РЕПОРТАЖИТЕ ОТ ДЕЛОТО,МОЯТ СИН,НА 24 ГОДИНИ,ЛЕВЕНТ И ПОЛОВИНА,НАПРАВИ ИНТЕРЕСЕН КОМЕНТАР.... ТОЙ ПРОМЪЛВИ СЛЕДНОТО: "ПРАКТИЧЕСКИ Е НЕВЪЗМОЖНО ЕДИН МЪЖ ДА ИЗНАСИЛИ ДВЕ ЖЕНИ ЕДНОВРЕМЕННО,ИЛИ ЕДНА СЛЕД ДРУГА....." ВИЕ КАК МИСЛИТЕ?
191
1
 
9
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Истината е при Георги Петърнейчев и Румен Петков! Абсолюте фарс е това. И децата свързват, че 2+2 = 4. На маймуни се опитват да ни направят. В първата експертиза пише, че децата са били смазани с висока кола-джип и не са били изнасилвани. Лазар Колев няма кола, камо ли пък джип. Петърнейчев да предаде синчето си и приятеля му на прокуратурата а да не търси под вола теле и да накисват невинни хора за убийци. Аман от масонщина и братства и близки отношения с министъра на вътрешните работи тогава..
190
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
след като разбрах че Владо иширковеца е ключов свидетел съм убеден че Лазар не е убиеца явно има друг /и който биват прикривани защото са силни
189
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
колев не издава другия защото и той не знае кой е въобще истинския убиец. А между друго двамата полицаи които водеха разследването в самото начало ги повишиха и изпратиха другаде на работа , преди да обвинят този Колев.
188
1
 
5
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Няма съучастник и няма и да има защото е много по-трудно да натопиш двама едновременно.
187
1
 
8
 
! Отговори
пешо преди 13 години
190добавен от: Анонимен преди 36 минути..... Може да си анонимен , но сигурно си най-прав... Я да помислим кой от управляващите през 2006 се вихреше по тия места ??? Дали пък Гоце не е ходил на лов за архари и случайно е згазил момичетата и сега ...изкупителна жертва ???? много е вероятно... Но едно е ясно: - бил е някой от властта тогава. и сега ДС го прикрива...
186
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Родителите явно знаят цялата истина,и затова искат 400 000 лв. кръвнина!Иначе тоя иск може да се обясни само с ГЛУПОСТ!А те знаят,че тоя,когото прикриват има пари и така ще му ги изцоцат!
185
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хайде стига със сълзи!Давайте ДОКАЗАТЕЛСТВАТА!
184
3
 
5
 
! Отговори
ПОАРО преди 13 години
184добавен от: Атака преди 12 часа Ето един пример за НЕДОСЕГАЕМИТЕ. За да се прикрие някой се убиват 2 момичета, един професор - патолог, несправедливо се обвиянва някой, а и може би опита за самоубийство ан кмета е повлиян от това нещо!..... малко по малко ще стигнем и до истинският виновник... но да попитам... КОЙ УПРАВЛЯВАШЕ 2006 г. ??? АААААААААА ЗНАЧИ НЯКОЙ ОТ БКП/БСП , ДПС ИЛИ ЦАРЯ ИМА ПРЪСТ В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ... ДАЛИ НЕ Е ДОГАН , НАПИЛ СЕ И УБИЛ 2 МОМИЧЕТА ПРИ КАТАСТРОФА ИЛИ ....
183
0
 
2
 
! Отговори
Vini Jhones преди 13 години
Отговори 185добавен от: JORO epileptica Жоро, всички искаме някой да разчисти тук и сега... Ти , например как би го направил ???
182
13
 
4
 
! Отговори
,,Lari,, преди 13 години
TRJABVA DA SE GLASUVA ZAKON ,,ELEKTRI4ESKI STOL ,,.
181
0
 
3
 
! Отговори
JORO epileptica преди 13 години
180 komentara nikoi ne spomena nishto za advokata naidenov, markovski bil skapoplaten atoya eftin lie ...toq e dete na dqvola.... BATE BOIKO ako ne RAZ4ISTISH veche taya STrana ot istinskite prestapnici nqma da se oprvim nikoga nali si NABOJEN...
180
3
 
20
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Ето един пример за НЕДОСЕГАЕМИТЕ. За да се прикрие някой се убиват 2 момичета, един професор - патолог, несправедливо се обвиянва някой, а и може би опита за самоубийство ан кмета е повлиян от това нещо!И защо - ясно е, че е замесен или някой големец или негов син!До кога ще ни замазват учите, а после същите тези големци ще изнасят речи за величието на Ботев?
179
4
 
13
 
! Отговори
лили преди 13 години
Може ,когато ДНК пробата е манипулирана.