Фантоми се самозаключват в килия, след това бягат

Новозеландски полицаи останали доста шокирани, след като установили, че някой се е вмъквал в полицейското им управление, заключвал се е в килията и впоследствие е избягал
15 май 2007 15:53,
Фантоми се самозаключват в килия, след това бягат
"Гостите" решили да изпробват комфорта на килията за престъпници. Снимка:Swasdee

Новозеландски полицаи останали доста шокирани, след като установили, че някой се е вмъквал в полицейското им управление по време на работа, съобщава Ананова.

Става дума районното в Матамата, което било разбито неизвестни засега злосторници.

Интересното е, че при влизането си в управлението, гостите решили да изпробват комфорта на килията за престъпници, без да отчетат факта, че вратата има самозаключващ се механизъм, който се отваря само отвън.

Останали в килията на управлението благодарение на собствената си глупост, „престъпниците“ успели да разбият бронираното стъкло с помощта на стол и се измъкнали от районното преди полицаите да се върнат и да се изненадат от странния „улов“.

„Нямаме идея с какъв мотив са проникнали в управлението. Нищо не липсва, нищо не е откраднато, пък и килиите бяха празни. Просто нямаме идея кой може да извърши подобно нещо“, бе коментарът на Сержант Греъм МакГърк пред местен вестник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание