Мама Томас позира преди да роди

Щастливият ден е определен за 3 юли, транссексуалният татко чака момиченце
9 юни 2008 12:10, Петя Славова
48

Близо четири седмици остават, докато на бял свят се появи първото бебе, родено от мъж.

Негов „баща“ е някогашната Трейси Лагоднино, който се е родил като жена и дори е участвал в конкурс за красота.

Преди 10 години си прави частична пластична операция и се превръща в Томас: премахнала си е гърдите и си е сложила мъжки хормони.

Затова пък женските й репродуктивни органи са се съхранили, затова той и неговата 45 – годишна съпруга Нанси, която е без матка, могат да имат бебе.

Томас е оплоден от сперма на анонимен донор. Трябва да роди момиченце, като терминът е определен за 3 юли.

Детето ще се появи на бял свят с цезарово сечение.

„Когато разбрах за бременността, веднага влязох в интернет, за да узная как жените понасят тези 9 месеца, споделя Томас – до този момент не съм имал сериозни оплаквания, всичко минава леко“.

В ексклузивно интервю за списанието News of the World първият трансексуален татко и неговата жена Нанси разказват за съвместния си щастлив семеен живот и подготовката за раждането на първото им бебе.

Двойката направи сензационно заявление – те са готови да имат още няколко деца.

„Чувстваме се много щастливи – заявява Томас – нямам търпение да видя лицето на моята дъщеря. Вече сме приготвили детската стая, пеленките са сложени в спалнята. Всичко е готово“.

Нанси и Томас са избрали и името на бъдещата си дъщеря, но все още не искат да го разкриват. „Всички хора, които ни познават и обичат, много ни поддържат“ - обяснява Нанси. 

34-годишният Томас направи поразителна фотосесия. Всеки ден се бръсне, храни папагалите, позира с Нанси и смело демонстрира явните следи след операцията за премахване на гърдите.

Томас не страда за нищо на света, че се е превърнал в жена. Освен това, без да обръща внимание на своите женски полови органи, той потвърждава, че двамата с Нанси имат пълноценен сексуален живот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
2
 
! Отговори
бръц преди 15 години
Според мен не си прав/а - на 17 не му е единствения проблем родилият мъж, а цялостната тягостност на живота у нас, пък родилият мъж идва като мерудия на готовото ястие, наречено "да живеем в ***". Впрочем и аз смятам подобни посегателства спрямо природата за чудовищни. Егати глупостта - да се родиш жена, да се направиш на мъж, че после да решиш, че искаш да родиш. Добре че не се е родила мъж, та да реши да се направи на жена (респ. да му кръцнат патока) и след това да се усети, че е бил искал да стане татко. Но - въпрос на избор. Дреме ми за Том, Мом, Чон и тяхната банда. През фара ми е, ако ще после да реши отново да стане жена.Аман от слободия, който дотук не ме е разбрал, така или иначе няма как да ме разбере.
26
1
 
2
 
! Отговори
Tsvety преди 15 години
Не може да съобщават, ама който и да е, че това е първия мъж, който щял да роди. му, той си има дудка и това си е, просто е жена. Нали по това се различават двата пола? Всички знаем, че едно бебе, в сегашно време не може да оцелее в мъж, за някои може да не е истина, но това е моята истина. Господ е отредил кой да ражда, а именно жената.
25
1
 
2
 
! Отговори
batto6o преди 15 години
От радио София попитали радио Ереван:-възможно ли е мъж да забременее?-от радио Ереван отговорили:-не,но в Турция все още правят опити............
24
1
 
2
 
! Отговори
z3al0t преди 15 години
напълно съм съгласен с теб ! (относно спора за правописа) а колкото до тоя ***....еммм...*** ! =)
23
1
 
2
 
! Отговори
dnesi преди 15 години
6tom se e rodil jena i ima jenski organi, zna4i e jena. Tova, 4e si e napravil operaciq, ne zna4i, 4e e muj. Taka 4e ima da 4akame o6te, dokato vidim nqkoi muj da zabremenee.
22
1
 
2
 
! Отговори
майка преди 15 години
Пост 20, да разбирам ли, че за тебе този факт, че женомъж ще ражда е нещо нормално? Повярвай ми, аз съм доста толерантен човек към всякакви вкусове, но това преминава всички граници, а и фотосесията която е спретната прелива чашата на добрия вкус!
21
1
 
2
 
! Отговори
аз! преди 15 години
LOLcat има къде да се съобразявам за правопис , граматика , лексика и т.н. ...ако искаш преди да си post-ваме коментарите да ги изпращаме до МОН да ги одобрят а ?! Айде стига сте ми говорили за правопис и граматика само защото така е модерно...И все пак...от една страна си прав :) Всички се правите на много грамотни и образовани , и само това ви е в главата...Всеки като post-не някой коментар и веднага ---> правопис , граматика , лексика ...бла бла бла...нещастници...за това и държавата ни е такава *** - като вас повечето !
20
1
 
2
 
! Отговори
LOLcat преди 15 години
Ей тва е- номер 17, емблематичният! Само родилият мъж му е проблем. Татко/мама Том сигурно не живее в такава родна идилия. Тука живеем чудовищно, а защо едно нормално биологично събитие (макар и с помощта на медицината) се смята за чудовищно?Чудовищен е само правописът и граматиката на номер 17.
19
1
 
2
 
! Отговори
Яна преди 15 години
То както е тръгнало жени няма да трябват вече бе :(
18
1
 
2
 
! Отговори
Георги преди 15 години
хаха колега за жалост си много прав това е България !!! :D:D:D:D
17
1
 
2
 
! Отговори
аз! преди 15 години
Еми т'ва беше върха на сладоледа...сутринта си станах за училище пуснах си ТВ-то да гледам нещо интересно докато закусвам ,а то какво...по новините даваха пак за катастрофи , грабежи и тем подобни в нашата държава...Излизам от нас...Щеше да ме блъсне МПС ,защото тротоарите са пълни със спрени такива... :) И аз излязох виновен в очите на шофиора ,който за малко да ме прегази...Таа напсува си ме тойй ,както му е реда ---> мама , тате , баба и т.н. (цялата рода) ... Стигнах до спиркаа.. (доживях) Качих се в автобусчето ,тип консервена кутийка,в която ние сме в ролята на цацата :) Там грижливо ме настъпаха 4-5 пъти ,за да ме доразсънят и да ми напомнят ,че съм в България...таАа....Стигнах даскало с 14 минути закъснение...ИиИи...там пак шок и ужаси...прибрах се в нас , и сега чета това...(*** гнусната статия ! - си казах аз и реших че ще пропусна обяда )P.S. <3 Bulgaria :}
16
1
 
2
 
! Отговори
някой преди 15 години
Сам да се направиш ***, казвам на това.
15
1
 
2
 
! Отговори
------ преди 15 години
GADOST .......
14
1
 
2
 
! Отговори
един нормален човек преди 15 години
По-голяма гнусотия от това не бях чел досега.Нима дойде времето да се възхищаваме на извратеняците? Погнуса...
13
1
 
2
 
! Отговори
майка преди 15 години
Нямам нищо против различни сексуални предпочитания, стига да не са в разрез със законите и приетия морал, но бременен женомъж, това вече ми дойде в повече! Това е подигравка с Бога и Природата и един ден ще си получим заслуженото за подобни експерименти. Пише ли някъде за реакцията на църквата?
12
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Оле това е отвратително!!! Как може да се превръщаме в такова болно общество!?Някъв *** е толкова объркан, че не знае дали е мъж или жена или нз си кво, та чак и дете ще роди... представете си колко обречено ще е това създание... и като кажат "първото бебе родено от мъж" като че ли е нещо, което да ни радва... да вървим срещу природата... ужас!!!
11
1
 
2
 
! Отговори
Inka преди 15 години
Ufff che gadno.
10
1
 
2
 
! Отговори
Ива преди 15 години
ОТВРАТ!
9
1
 
2
 
! Отговори
V_V преди 15 години
Явно днес няма да обядвам
8
1
 
2
 
! Отговори
в преди 15 години
Това са хората на бъдещето, ***...