Гол Карамфил по топка. Е, т'ва е фолк

Времето на силиконовите поп фолк певици свърши. Идват голи мъже-футболисти. Начело с Карамфил
3 сеп 2008 18:23,
143
Гол Карамфил по топка. Е, т'ва е фолк
Карамфил по топка. Така ще привлича фенки на фолклора. Снимка: Марко Атанасов

Родният поп фолк придобива все по-странни естетически измерения. На мястото на разголените до гротеска и изхвръкнали силиконови гърди идват ...голите футболисти по топки.

Родоначалник на подобна футболна-фолк гола естетика е новото име в жанра – 23-годишният Карамфил Божиков.

Младият левент решил да позира „актово“ по случай предстоящото издание на „Пирин фолк“.

За да може фолклорната музика да бъде поднесена „модерно, секси и да достигне бързо и до по-голям брой потребители“.

“Ако повече млади момчета, които пеят професионално фолклор, се снимат като мен, аз съм сигурен, че поп фолк певиците, които разчитат на визията си и “подобренията” си ще останат в историята”, коментира своите снимки младият Карамфил.

Статистиката показвала, че голяма част от феновете на поп фолка, са предимно момичета, които бързо могат да бъдат привлечени от един млад, красив и талантлив изпълнител и то само на фолклорни песни, твърдят от телевизия М САТ, по чиято идея съблекли Карамфил.

Божиков ще се изяви на сцената на „Пирин фолк“ в Сандански с популярната македонска песен “Мома седи”. Дали ще е гол по топка, докато пее за момата, не е ясно.

Това ще е третото по ред участие на Карамфил на фестивалната сцена и се надява след представянето си да подпише договор с голяма музикална компания.

Засега продуцент на Карамфил е кметът на Струмяни Валентин Чиликов.

А иначе, освен фолклора и позирането по топка, Карамфил е запален и по футбола. Досега младежът-изпълнител и местна секс икона е ритал за третодивизионния “Атлетик” – Благоевград.

Сега му предстояло да подпише договор с футболен клуб от съседна Гърция. Освен, ако вероятно не му предложат работа от голяма музикална компания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Къде е това Струмяни?
132
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Карамфил.
131
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Косматите маже преличат на маймуни.
130
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Жените харесват мъже които се бръснат, не харесват космати мъже.
129
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Как може да завиждате толкова? Имам тяло и го показвам. Проблем?
128
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Обичам да се снимам гол, имам хубаво тяло и го показвам.
127
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Не съм селянин, ти си селянин. кажи си името да те бия.
126
0
 
1
 
! Отговори
tq преди 15 години
Do kolkoto poznavam Karamfil edva li vsi4kite razsajdeniq sa negovi. Toj si e edno selsko mom4e. Da privlekatelen e, no malko kompleksar. Pove4eto ot izrazite koito sa napisani ot negovo ime prosto ne sa v re4nikoviq mu zapas. Za sajalenie se poddava na suvetite na ne dotam 4itavi hora, koito uj mu pomagat, a vsashtnost se podigravat s nego i li4nostta mu. Kakuv li imidj bi imal kato naroden pevec, sled tazi sesiq?
125
0
 
1
 
! Отговори
Bob преди 15 години
А кога ще излезе новата ти еротична фотосесия? Много искам да я видя... :)))
124
0
 
1
 
! Отговори
Karamfil преди 15 години
Знам, че съм красив и привлекателен. ;)
123
0
 
1
 
! Отговори
Bob преди 15 години
Карамфилчо, ама верно ли пишеш тук? Ха-ха... Не вервам... И все пак, ако си ти - един съвет от мен... Само недей да обиждаш гейовете... :))) Щото се оказваш на нивото на тия, които те обиждат за това което ти си направил... И нещо повече - не се опитвай да се направиш на мъж като показваш колко мразиш "мръсните "... Щото това може да се чуе от устата точно на мъже, които са набеждавани за такива, и по този начин се опитват да покажат пред другите колко са "хетеро"... Ама си личи... По принцип говоря... А това, че освен от жени някой е харесван и от много мъже (или обратното, ако е жена), може само да го ласкае... Знаеш ли колко мъже си падат по Дейвид Бекъм например... Или колко жени по Анджелина Джоли... По принцип красивите и привлекателните са харесвани от много хора - и то и от двата пола... :)))
122
1
 
1
 
! Отговори
Карамфил преди 15 години
Да, но за теб ен са писали в такъв престижен сайт.А за мен пишат. И в бъдеще повече ще пишат.Имам още една идея за еротична фотосесия.
121
0
 
1
 
! Отговори
admin преди 15 години
И какво те кара да си мислиш че си преуспял и си звезда? Това че си се снимал гол? Явно не ти стигат паричките. Ако това те прави звезда, не се чудя защо никой не уважава "звездите".
120
0
 
1
 
! Отговори
Карамфил преди 15 години
Защото обикновените хора като теб не уважават преуспелите личности. Знаеш ли с колко труд са станали известни? Ако уважавахме нашите звезди сега България щеше да се е оправила вече.В Европа уважават свойте звезди .За разлика от нас Българите.Които не уважаваме свойте звезди.Питам се какво ли правим в Европейския съюз като не умеем да ценим известните личности.Ние Българите с този манталитет не заслужаваме да сме в ЕС.
119
0
 
1
 
! Отговори
Карамфил преди 15 години
ти като не си , защо влизаш в темата, посветена на мен да ми гледаш снимката, а?
118
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 15 години
норд и за теб се отнася по долния коментар :)
117
0
 
1
 
! Отговори
мм преди 15 години
"116 карамфилчо" теб сигурно те е опънал някой пед*л и още не е взело да ти харесва. Та за това ли ги мразиш пед*лите и искаш да ги еб***ш ?
116
0
 
1
 
! Отговори
Карамфилчо преди 15 години
Аз не съм гей не ги понасям пед*лите, харесвам истински красиви български жени.
115
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Искам да ги наритам тези топки! Да подавам дълги пасове и да дриблирам с тях!
114
0
 
1
 
! Отговори
Карамфил преди 15 години
Защо ако жена направи гола фотосесия се приема добре, а ние мъжете не трябва да правим такива фотосесии, ако сме рекламни лица или певци например? Защо когато някой мъж се снима гол му казват, че е гей. Е аз със сигурност не съм гей (гейовете са противни и ги мразя), а се снимах гол, защото смятам, че жените също трябва да изплакнат окото а и аз обичам да ме гледат жени. Представям си как мастурбират с пръстчета във вагините си докато гледат моя гола снимка. Толкова ли е лошо да снимаш еротична фотосесия? Парите са добри и ако имаш хубаво тяло защо не?