Яко секс, печели добре, гледа децата – идеална е!

Оказва се, че това не е всичко, за да е една жена перфектна
Обновена: 11 ное 2010 14:04 | 10 ное 2010 11:34,
145
Яко секс, печели добре, гледа децата – идеална е!
Може би трябва да ходи и за риба, а? Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Британско социологическо проучване откри каква е идеалната жена за мъжете.

Тя трябва да да има силно влечение към секса, да се наслаждава на обилната храна и за десет минути да е готова за излизане.

Но това не е всичко.

Идеалната приятелка е жена с кариера, която печели повече от партньора си, но в същото време иска да си стои вкъщи и да отглежда децата.

Освен това перфектната партньорка трябва да има дълга коса, стройна и стегната фигура и да е достатъчно уверена в себе си, за да си позволи да излезе без грим.

Как още са описали идеалната половинка мъжете, научете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
2
 
45
 
! Отговори
За съжаление преди 13 години
За съжаление на англичаните, повечето им жени приличат на хипопотами, но за сметка на това са нагли и с високо самочувствие. Явно затова англичаните само изследвания правят за секса, а не го практикуват :)
107
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
кака Пена не е такава.сори
106
24
 
20
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 13 години
Идеалната жена на 2100-та године е висока 150 см. с квадратна глава.Защо ли?Ами 150 см., за да може права да прави ***, а с квадратна глава, за да може мъжа да си оставя чашата с питието там!Вече се провеждат лаборагирни опити!Ха-ха-ха
105
4
 
4
 
! Отговори
Идеален Мъж преди 13 години
И аз все още търся - май ще си остана само с търсенето...иначе съм готов да направя компромис по някоя от точките...
104
2
 
31
 
! Отговори
Има ли ги преди 13 години
Познавам доста британки и нито една не отговаря на описаната идеалнаПовечето са дебели и пияни
103
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Имам само една дума за теб и тя е - ***!
102
24
 
26
 
! Отговори
Идеален мъж преди 13 години
.... продължение....7. Да не ревнува мъжа си8. Да си пада по тройки с други жени9. Да не органичава мъжа си да се вижда със своите приятели когато пожелае10.Да не ограничава мъжа си в пиенето11.Да обича футбол(или поне да се преструва че обича)12.Да не гледа сапунки13.Да гледа порно заедно с мъжа си, след което да има желание да пробва това което е видяла
101
25
 
20
 
! Отговори
Идеален Мъж преди 13 години
Понеже аз съм идеалния мъж и си търся идеалната жена, ето част от характеристиките на които трябва да отговаря(ако някоя се познае, нека остви тел за връзка):1. Да обича да прави секс по всяко време на денонощието2. Никога да не отказва секс на мъжа си3. Да го гълта4. Да се облича секси (а не да ходи по размъкнати тениски и къси ***)5. Да се поддържа физически(тренировки, стегнато дупе и т.н.)6. Да изкарва пари поне колкото мъжа си....следва продължение.....
100
5
 
30
 
! Отговори
една жена преди 13 години
И такава и онакава съм била.Ама домашния любимец все навън гледа. Така че, аз съм си хубава и оправна за себе си и за семейството най-общо казано, но вече не съм вярната женичка дето става само за пиар на мъжо. Това дето го казвам и на мене ми е грозно, но каквото повикало, такова се обадило. Пък българския мъж вече сякаш съвсем забрави да си закопчава ципа на потурите.
99
2
 
27
 
! Отговори
jorkata преди 13 години
Прятелю това, че някой те е наранил или разочаровал не ти дава правото да наричаш *** 99% от бг жените, а има една мъжка приказка "*** са тези коио си лягат с всеки друг но не и с тебе" :) Потърси другаде причината.....
98
8
 
25
 
! Отговори
Oправна жена преди 13 години
Мдаааааа... Скоро на мъжете няма да им остане нищо друго освен да се обърнат с гръб към жената, прилежно да се обезгащят и наведат в нисък старт. След като жената ги "оправи" изотзад, мъжете ще бъдат още по-блажени духом... и много доволни от безпредметното си съществуване! Социологическо проучване на комплексари - пфууууууу, нагляри безсрамни!
97
8
 
10
 
! Отговори
Световен ред преди 13 години
Бас държа, че 2/3 читатели, съответно и коментари на тази статия са генерирани от ЕМАНЦИПИРАНИ жени, което според мен е основен проблем при съвременната жена.....за мъжете не говорим тук става въпрос за ЖЕНИ......
96
0
 
0
 
! Отговори
няма име преди 13 години
Ама това съм аз бе хора ;) хи хиП.П. Пише се: прИбързан и амАн
95
5
 
9
 
! Отговори
по-голямата истина преди 13 години
Проблемът ти е,че си мъж представящ се за жена!Може би целта ти е да манипулираш жена си,като я накараш да прочете твоя коментар /без да знае,че е писан от тебе/ и да и кажеш :Ех жена виждаш ли какви честни и предани съпруги има! Големи дяволи сте вие мъжете!
94
0
 
0
 
! Отговори
Znae6t преди 13 години
Zna4i si po4nala nai nakraia ;-)
93
27
 
21
 
! Отговори
по-голяма истина преди 13 години
Напротив ,99% от жените в БГ са много умни и не пускат аванта на мъжете си,съжалявам че го казвам,но това е по-голямата истина!Мъжете искат да ходят,да си разнообразяват секса,а жените им да стоят вкъщи и да са им честни,да им мухлясът п-тките от секс само с един мъж!Такова кино отдавна не се прожектира!Шапка им свалям на българките,че не се подвеждат от високо морални думи като- "вярност,преданост към съпруга"!Животът е един и няма да се повтори,не пропускайте възможности!
92
14
 
5
 
! Отговори
Anelia преди 13 години
Muja mi e tur4in , 6tastliva sum MNOGO!
91
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Mrazq mujete!
90
0
 
20
 
! Отговори
Цвети преди 13 години
Е че що да не гълтам, то е яко :)
89
0
 
36
 
! Отговори
ined преди 13 години
"Яко секс, печели добре, гледа децата" - че това са три жени, любовницата, жената и гувернантката. Последната за който може да си позволи такава, обикновено в България децата ги гледа някоя от бабите.