Зодиите, които сдържат сълзите си

Не искат да изглеждат слаби
Обновена: 4 май 2024 06:56 | 4 май 2024 06:30, Ивета Иванова
8
Зодиите, които сдържат сълзите си
Снимка: iStock/Javi Sanz

Тези зодии не искат никога да изглеждат слаби. Те може да са тъжни, емоционални, наранени, но не искат някой да види тяхната уязвимост и да се възползва от нея. За тях е важно да изглеждат като стабилни личности. Затова сдържат сълзите си, дори когато много им се плаче. Те не се оставят на емоциите. Ето кои са, според "Times Of India".


Козирог
Те са практични и се фокусират над това да си свършат работата, да изпълнят задълженията си. Служат си с логиката, не са много емоционални и чувствителни, не се оставят на чувствата. Затова и трудно се разплакват. Предпочитат да се състредоточат върху намирането на решението, а не над проблема. Освен това, те са стоици, силни сериозни, не искат да изглеждат слаби, не реагират емоционално и прибързано.

Водолей
Тези зодии също си служат с логиката, анализират нещата, мислители са и дори към емоциите и чувствата, те подхождат с разум. Те не се разплакват лесно и не реват дълго, тъй като предпочитат да премислят нещата, вместо да се оставят на чувствата и емоциите да замъглят разума им. Наистина са загрижени и обичат силно, но показват съчувствие с действия, а не със сълзи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от Ако щете - вярвайте
Топ модни тенденции за пролет/лято 2024
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
До преди 2 седмици
Анонимен 4. Трифоне, издаваш се, когато си гладен. :))))
5
0
 
2
 
! Отговори
Ами преди 2 седмици
Хороскопите са за ***. Нищо не зависи от зодията.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Обикновено, като го поемат в другия отвор, женичките пускат сълза. Някои път и повечко. Поне тези, с които съм го правил. Не съм забелязал да зависи от зодията.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Всеки си има тайни!
2
0
 
7
 
! Отговори
Умен преди 2 седмици
Хората могат да плачат или да им се насълзят очите поради редица причини. Емоционалният плач обикновено е реакция на силни чувства като тъга, щастие, страх или разочарование. Физиологично, очите могат да се насълзят в отговор на външни стимули, като например силният вятър, прах или чужди тела в очите, както и при проблеми с очните канали. Също така, насълзяването помага за лубрикиране и защита на очите от инфекции и вреди и не зависи от зодията. Особенно ако те ужили пчела, зодията няма значение
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
След 100 кила бой не реват ли :)))