Сакскобургготски на концерт със зетя Муньос

И Калина беше на Новогодишния фестивал в НДК
Обновена: 2 яну 2011 13:04 | 2 яну 2011 11:53,
96
Сакскобургготски на концерт със зетя Муньос
Снимка: Булфото

Симеон Сакскобургготски, Маргарита Гомес-Асебо и Сехуела, Калина Сакскобургготска и нейният съпруг Антонио Муньос Валкарсел (Китин Муньос) дойдоха снощи на Новогодишния концерт в НДК, съобщава агенция Булфото.

„Духът на Германия“ превзема НДК навръх Нова година - това беше насловът на традиционния Новогодишен концерт в зала 1, с който завърши Новогодишният музикален фестивал. 

В концерта участваха известните немски певци Торсен Бютнер - тенор, и Джанет Рьок - сопран.

"Идеята от последните години празничният концерт да е посветен на отделна страна е много интересна - така се получава нещо по-различно от традиционните новогодишни концерти с валсове и полки", коментира пред БТА маестро Емил Табаков, който дирижира концерта с участието на Фестивалния симфоничен оркестър и хор. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
0
 
! Отговори
лили преди 13 години
не обиждай животни
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На тези прошляци кой им плати билетите?
87
0
 
1
 
! Отговори
do 89 @ преди 13 години
***, znachi ne si se mahnal sam, a redaktorite sa te razkarali !! Blagodarim vi che ni otarvavate ot takiva....!!
86
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този *** отново изпълзя. Чудя се каква далавера отново е надушил с лисичия си нос.
85
0
 
9
 
! Отговори
Дани преди 13 години
Тези *** ги подозирах,много преди да дойдат да ни оправят за 800 дни!Лошото е че малко хора ме слушаха.те ме слушаха,но не чуваха...Сега много повече от мен ги ненавиждат,но е късно! крадлив дедо е милионер!
84
1
 
6
 
! Отговори
@ преди 13 години
Това е един от специалитетите на ДС!Може би най-сполучливия!Другите са: Ахмед Доган, Яни Янев, Гоце и куп още други, и ..... разбира се , както вече се изяснява Бойко Борисов!Така е като Костов изпусна историческия шанс да ни оттърве от Господарите и агентите на ДС!Жалко за загубеното време!Все пак е ясно, че ще загубят играта, защото загубиха войната /студената де!/
83
2
 
0
 
! Отговори
@ преди 13 години
Здрасти!Нещо ми изтриха преди отговора, а сега не ми се занимава вече с теб!
82
17
 
0
 
! Отговори
bm преди 13 години
Симеон е Цар но и голям Човек.
81
0
 
7
 
! Отговори
абе преди 13 години
Toя още ли в жив???
80
0
 
7
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Ето как спря детските на НЕ-*** семейства (основно българските),горния юдо-хазарски *** :lambo.blog.bg/politika/2009/04/01/tehnologiia-na-zloto-podohodniia-prag.316486
79
0
 
6
 
! Отговори
qwe преди 13 години
Що ми се виждат очертания на памперс за възрастни под сакото на дедо Симо. То тия концерти са по час - два той дедо не може да стиска толкова щото простата го алармира.Напикан дедо концерт гледа.
78
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мадридският мошеник е много нагъл.Със сестра си непрекъснато съдят България за още имоти, които не са изобщо техни, но лакомията няма граници.А защо много градове по време на еуфорията "царят" , кръстиха главни улици Мария Луиза, може би за да я наградят за омразата, която демонстрира на всяка крачка спрямо България?
77
0
 
20
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Симеон Сакскобургготски, Маргарита Гомес-Асебо и Сехуела, Калина Сакскобургготска и нейният съпруг Антонио Муньос Валкарсел (Китин Муньос)***Тия па к`ви са? Съдейки по имената не са българи, това значи че са или туристи, или международни престъпници. Ама като му гледам погледа на тоя най-в ляво на снимката, май не е турист. ... интересно, а дали още Дедо има "материални претенции към България" или вече пак няма такива?
76
0
 
22
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
това спомняте ли си го"Да имам някакви материални притенции към България, не моля ви се ,никога при абсолютно никакви положения!
75
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АЛЧЕН КРАДЕЦ... И МЕЛОМАН
74
1
 
24
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Ей този дърт юдо-хазар (ваше лЕво) дойде от Шпанията и- спря детските на НЕ-*** семейства- пусна ислямските крадци и бандити на Аамет Ага във властаДа ВРИ ВЕЧНО В КАТРАНА
73
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този изтръпналия, не го ли е срам и страх да си разхожда изсъхналата *** из българско? Няма ли кой да го накаже, този дърт лйохман за поразиите и срама , с които натовари бедната ни държава??
72
1
 
6
 
! Отговори
Мила преди 13 години
Странно. Сега е тук. А когато Андрей имаше нужда от помощ, след като го употреби нямаше връзка с господина.Лошото е, че рано или късно този тип хора им се налаг да усетят болка, но са забравили, когато са били коравосърдечни. да е щастлив Симеон с това, че е егоист.
71
0
 
4
 
! Отговори
drugite ot foruma преди 13 години
do nr 71@..mahni se ti !!!
70
0
 
20
 
! Отговори
бАБА СТАНА преди 13 години
АНЧО-ПАТРАМАНЧО, АМИ ТОЙ НЕ Е НИКАКЪВ ЦАР, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ РЕПУБЛИКА БЕ ДЕТЕ. А БЕ ТИ БАБИНОТО, АКО СИ МАЛЪК ТИ Е ПРОСТЕНО ТАКАВА ГРЕШКА, НО АКО СИ ГОЛЕМИЧЪК БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЕШ, ЧЕ СИМЕОН Е САМО МАДРИТСКИ КОМАРДЖИЯ БАБИ.