Еротика, еротика... Колко да е еротика?

14 претендентки в луда надпревара за Best Erotic Model
Обновена: 2 фев 2011 14:21 | 28 яну 2011 14:26,
264

Победителката Виктория Димитрова. Снимка: Dnes.bg

 

Може да сме малка страна, но пък сигурно имаме най-много конкурси за красота на глава от населението. Ако се направи някаква статистика, може да се окаже, че всяко домакинство може да се сдобие с личен модел.

Конкурсите, които трябва да ни убедят, че нацията ни е най-хубавата, се провеждат почти всяка седмица, единствено се чудя как все още измислят имената им. Всеки град си има Мис, избират се Мис Силикон, Мис Дупе, Мис СПА, Мис ЕС, Мис Шоколад или пък Мис еди-кой си клуб. Въобще всеки, който реши, може да си организира надпревара, да осигури награден фонд от три щафети шпек салам, няколко парфюма от тротоарния МОЛ на Кирковския пазар и да се бие в гърдите, че е горд собственик или продуцент на конкурс за красота.

Лошото е, че в този бизнес си нямат СЕМ, който да не дава поле за изява на мастити откриватели на женската красота. Трябва да се алармира и Министерството на здравеопазването, защото дефилетата на всякакви девойки, събудили се с мисълта, че два кючека в клуб ги правят модел, могат да докарат сериозни нарушения в психиката на зрителите.

Последният хит в бранша бе конкурсът с претенциозното име Best Erotic Model 2011. Всичко преминава по строго определените правила – скучен сценарий, нелепа водеща, 14 момичета дефилират с „дизайнерски“ тоалети, после по бельо, въртят се около кол и жури от носителки на странни титли и пластични хирурзи определят победителката. Всъщност идеята за лекарите никак не е лоша. Толкова материал за разкрасяване на една сцена трудно би се открил.

Много се коментира, че целта на подобни модни събития е да среща красивите жени с богатите мъже. Вече сериозно мога да споря с всеки на тази тема. Сигурен съм, че гостите на Best Erotic Model 2011 и да са имали такива помисли, още след първия тур са се изпарили. 

Това издевателство над мъжете трябва да спре. Даже съм готов и с конкретно предложение. Да се създаде фонд, в който всеки да внесе според възможностите си някаква сума, може и с дарителски SMS-и на телефон 7805168182 (номерът е за удобство на шефа на митниците, ако реши и той да даде своята лепта) с кодова дума MODEL.

И когато някой реши да ни развали естетическите възгледи с организирането на поредната надпревара тип "копърка", да му се превежда по банкова сметка обезщетение за пропуснати ползи. Голяма работа, че 400-500 момичета годишно няма да осъществят мечтата си да станат поредните "Златки" и да се влеят в измисления шоубизнес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
248
0
 
1
 
! Отговори
иван преди 11 години
имам позната която ходи по тези конкурси и се чувства много красива и аз много и се смея....:)всъщност тези момичета си проституират много открито моята позната ми е казвала и си го признава как от тези конкурси си изкарва пари и как след конкурса си я намират богати господа и си и плащат за секс,които тя не отказва плащат си им около 1000рка:)наи-законно се случва всичко това....Българиоооо....
247
0
 
3
 
! Отговори
КИФЛА преди 12 години
Криворазбран Индивид с Фрапиращи Лициви Аномалии
246
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Крокодили грозни,сексуално депресиращи!!!!
245
0
 
3
 
! Отговори
Лявата ръчичка преди 13 години
Такъв грозен и увиснал *** от снимка 8 не съм виждал. По грозота бие дори *** на готвачката в студентски стол! Гадост!
244
0
 
1
 
! Отговори
rus преди 13 години
ujasni sa be eeeeeei xora otvorete si o4ite tova ako sa krasavitsi to baba mi e mis sviat bolgarite sa isperkali neznaia za6to si misliat 4e si imat nai krasivite jeni i neprekasnato go povtariat uuuuuuuuujas .ia pitaiten mnenieto na drugite i togava kazvaite 4e ste nai krasivi . daje sa mnogo mnogo sa zle i sa marliavi pove4eto sa zabravat da sre6at kosata bee ei ujas az li4no niamam dumi ,daje e sme6no sprete da povtariate kolko ste krasivi za6toto ne ste.....
243
1
 
0
 
! Отговори
ottoman преди 13 години
bylgarskite Momicheta sa krasivi i zaslujavat vsichko nai hubavo. Ama sa mnogo typichki , che neznaqt kak da si go poluchat zaslujenoto ! ei takiva tyrsqt trypki v takovo izmisleno Shou !
242
0
 
2
 
! Отговори
йоо преди 13 години
тая на 7-8 снимка има изключително гаден ***
241
0
 
8
 
! Отговори
ww преди 13 години
до : Вал.. не,мился ,че някой нямат и 20 г. ..което е по жалкото.Като видиш само водещата... ти става ясно... всеки може да се яви на такъв конкурс.. жалка гледка... Лошото е ,че на тези момичета явно до там им се простират амбициите в живота.
240
1
 
7
 
! Отговори
Вал преди 13 години
Не знам тази от снимка 5 кой я е излъгал горката,че става за модел.Прилича на възбухнала поничка,но е явно че и това не е важно, а колко си отваряш краката. Чалга култура с чалга красота. И ако тези са на по 20-22 години направо ми се прищява да емигрирам
239
0
 
1
 
! Отговори
222 преди 13 години
tazi na 5 snimka ima slanina
238
1
 
3
 
! Отговори
АААА преди 13 години
Видяхтели скучубрата от снимка 11? Край няма да мога да заспя
237
0
 
20
 
! Отговори
модела преди 13 години
Шкембета, целулит , чорапогащи, клоунски грим, магистрални дрехи, поглед на теле, селяндурско самочувствие.....кол?!?! А уж се раждаш гей. Аз ако погледам няколко такива конкурса ще трябва да заспивам със снимка на Азис под възглавницата.
236
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тези травистити откъде ги изкопаха???
235
0
 
20
 
! Отговори
феникс преди 13 години
Никога не съм предполагал,че в България има толкова грозни девойки.
234
0
 
27
 
! Отговори
мхм преди 13 години
Е то е пределно ясно,че едно наистина красиво момиче със самочувствие не би взело участие в подобно мероприятие! Всички познаваме момичета,в пъти по-красиви от всичките миски,взети заедно.Това си е елементарен метод,за събиране на *** все пак...
233
8
 
6
 
! Отговори
:) преди 13 години
има и свястни момичета , за тва бате хващаш си едно готино свестно момиче и не се занимавай с глупости , пък онея кво прааат не ми пука :) ... а и хора още нещо , с тия коментари гледате като на лисицата и киселото грозде хаха , нека на живо да имате такива момичета др песен ще пеете хаахахахах
232
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това нали не са травестити?
231
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това тука еротика ли е ...??? Пак далавера на организаторите ... да довлечеш кучетата от село.
230
2
 
12
 
! Отговори
Глезената-Гледаната преди 13 години
Крокодили!
229
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Снимка номер 4 и 11-зле гримирани зомбита,в нискобюджетен филм на ужасите,сниман от евреи в българско кинистудио.