Малавийци се гневят. Забраняват им пръцкането навън

Правителството възнамерява да прокара спорния закон
11 фев 2011 21:00,
101

 

Източник: Reuters

Жителите на финансовата столица на Малави – Блантайр, са разгневени от спорен закон, който управляващите опитват да прокарат.

Проектът предвижда забрана за изпускане на газове на публични места.

Според местните хора подобен закон е подигравка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: Малави
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
9
 
! Отговори
az преди 13 години
e da ne e kato v Bylgariq, nqkoi babait da se izpyrdi mo6tno v kompaniqta na priqtel4etata si i vsi4ki da se hilqt i da se kefqt na prydnqta, 6toto tuka tova se s4ita za mnogo myjestveno
42
1
 
1
 
! Отговори
ТИТА преди 13 години
26добавен от: tulski преди 1 чаc........ЕВАЛА!УМЕСТНА ЗАБЕЛЕЖКА!
41
0
 
5
 
! Отговори
sever преди 13 години
bih iskal da rabotja tam kato darjaven slujitel koito nadushva pradni i pecheli pari
40
2
 
14
 
! Отговори
пръцкащата преди 13 години
НЕ НЕ НЕ! Кажете ми,че това не е сериозно ьхаьхахьахьхаьха хьахьхаьхах евалааатааа новинааа хььАХьхаХьАХхьА
39
0
 
21
 
! Отговори
издънов преди 13 години
Абе не е нужно заради една шепа пръдня да мъчиш едно кошле черва.
38
3
 
3
 
! Отговори
Анонимна преди 13 години
До 40И аз съм си мислела това - че сме ресурс. Е, чак до този вид газове не съм се задълбочавала. Но че мозъчната енергия е необходима на някого - да. Новите тела означават повече мозъци, а те са най-непознатата от материалната ни част. Логично е някой да знае повече от нас за това.
37
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Незнаете ли че земята е една човешка ферма, където надзирателите са извънземни ... те се хранят с нашта енергия и най-вече с енергията която човешките същества отделят в състояние на страх или ужас. Затова сме подложени на постоянен страх, (изкуствено предизвикани) несигурност и постоянен ужас, защото така отделяме точния вид енергия (храна) за определени по-висши същества. Ние сме животни във ферма. Забелязали ли сте че когато имате проблем, веднага изниква друг и друг ... Контролирайте негативните си емоции, само така можете да противодействате.Тезата не е моя, а на доста древни книги.
36
0
 
6
 
! Отговори
aham преди 13 години
а вътре ... забраняват ли ?
35
16
 
14
 
! Отговори
Байкар преди 13 години
А АЗ СЕ ВАЙКАМ, ЧЕ ЩЕ МИ ЗАБРАНЯТ ДА КАРАМ ВЕЛОСИПЕД В ПЛАНИНАТА! КРАЯ НА СВЕТА НАБЛИЖАВА. БОЖЕ ПРИБЕРИ СИ ВЕРСИИТЕ, КАТО ЗАПОЧНЕШ ОТ ББ И ЦЦ!
34
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма какво да се чудим. Помня нашите калдараши и *** в парламента, при цялата бедност, мизерия и глупости в страната бяха седнали да мътят закон за порното, явно имайки себе си предвид
33
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вече се чудя кое ми е по-противно - някой да се "изпусне" в рейс или да слушаме всички как плещи безкрайно глупости или неща, които не ни засягат по мобилен телефон. Не знам има ли нужда от закон и за двете, ама човек, като мине 15-20 години и не знае кое къде може и къде не - ...................
32
0
 
38
 
! Отговори
Дреме ми преди 13 години
Данък "Пръдня" ще плащаме скоро Пръъъц!
31
1
 
11
 
! Отговори
zzz преди 13 години
муааахахааахахахахахахаххахасериозен проблем наистина
30
0
 
23
 
! Отговори
справедлив преди 13 години
Е, добре.Ако имат катализатор пак ли ще е проблем?
29
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз пък точно затова уважавам днес.бг, защото има чувство за хумор
28
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
много ми е интересно как точно ше се следи за спазването на тоя закон?! ако се изрежеш като пусков двигател за верижен трактор - ОК, лесно ше те забележат. ама ако ги пускаш "по търлъци"?
27
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма нищо лошо в това,и кралете ***.И Памела Андерсън,Синди Кропфорд,Мадона и дори Хилари Клинтън сигурно така звучно се изпърдяват когато се наложи.
26
1
 
58
 
! Отговори
Някаф там (2) преди 13 години
..Пръднята, братя, дар божествен е,че само здравий *** пърди,а щом е гръмка и тържествена,тя никак, никак не смърди!Пръдни и ти веднъж в живота си,госпожо, без да се срамиш!Аз знам, че всяка нощ в леглото сити без стеснение пърдиш!Пръдни със мен, приятел, здравата,пръдни със мен във ритъм жив,и виж - създали сме в държаватанов самодеен колектив...!
25
1
 
52
 
! Отговори
Някаф там преди 13 години
Ода за пръднятаПърдете братя без стеснение,не се измъчвайте от зор,защо ви е ограничениетам дето нужен е просторПръднята е физиологияи рядък кавалерски жест.Във нея няма демагогия,а доблест, рицарство и чест.По принцип тя е облекчениев хранителния ни режим,затуй без свян и притеснениепърдете да се напърдим.*** е ценно качествои имай винаги предвид,че тя е здраво доказателство,че нямаш ти апандисит.
24
21
 
19
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Уважавам този сайт, но това е абсюлютно падение да се пуска такава тема за обсъждане, в сайт който претендира да е сериозен. Дори в " Жълт Труд " не падат толкова ниско. Това може да се пуска в сайт за тинейджъри или наркомани - веселяци. Един журналист не трябва да пада толкова ниско.