А бонусите – в натура!

Германски застраховател спретнал оргия на служителите си
Обновена: 20 май 2011 21:59 | 20 май 2011 21:58,
71
А бонусите – в натура!
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Една от най-големите застрахователни компании в света организира празненство за служителите си, на което те получили проститутки, пише Би Би Си.

От едно от подразделенията на германския презастраховател Мюних Ре – Ерго, са съобщили, че партито е било през 2007 г., а служителите, които са го организирали, вече са напуснали.

Фирменият купон се е състоял в минерални бани в унгарската столица Будапеща като награда за най-успешните търговци. 20 проститутки са били наети да забавляват 100-те гости на празненството.

Германски бизнес вестник пише, че жриците са носели различни по свят ленти на ръцете, сигнализиращи дали са свободни, а след всеки сеанс получавали печат на ръката.

Вестник Ханделсблат цитира участник в оргията, според когото гостите са имали възможността да отведат проститутка до някое от леглата с балдахин в СПА зоната и да правят с нея каквото поискат.

„След всеки сеанс момичетата получаваха по един печат на предмишницата, за да се проследи коя колко често е посещавана“, заявява участникът, чието име не се съобщава.

Жените са носели червени и жълти ленти на китките. По думите на участника едните били домакини на партито, а другите „бяха готови да изпълнят всяко желание“.

„Имаше и жени с бели ленти. Те бяха резервирани за членовете на борда и за служителите, направили най-много продажби“, разкрива източника.

Говорител на Ерго е потвърдил пред Би Би Си, че партито се е състояло, но е подчертал, че това не е обичайният начин, по който компанията награждава успелите си служители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: оргияМюних Ре
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
2
 
! Отговори
JollyRoger преди 12 години
Този цвят "свят" ще да е особен цвят.Къде спи редактора?
67
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази новина защо е в "миш-маш", а не в "бизнес". Става въпрос за 2 вида печеливш бизнес, все пак.И навежда на много лоши мисли - че бизнесът винаги опира до к**валък
66
0
 
7
 
! Отговори
до sleipnir преди 12 години
Много ти е калпава фирмата щом бонусите ще са на ниво "Лъвов мост".Баничарница или гараж?:)))))))))))))))))))))))
65
2
 
8
 
! Отговори
С големия преди 12 години
Мацето на снимката е страшна! Не знам дали се бих въздаржал да я гледам само
64
1
 
10
 
! Отговори
ШЕФА преди 12 години
Работете,работете......а за 100 те най добри,награда ....101 мадами .Една да стой винаги свободна и при нужда да се включи да помага...
63
3
 
8
 
! Отговори
до царя преди 12 години
Така е царю, обаче в друг живот. Ако не бяхо дошли простите комунисти 44 а си бяхме останали монархия днес щяхме да имаме стандарт като Англия или Германия... ама и ти като ги видя комунистите как заграбват реши да вземеш пример от тях и за 5 години вместо да направиш нещо само краде... трябва да те е срам от баща ти, той е бил истински цар за уважение!!
62
0
 
14
 
! Отговори
до 46 преди 12 години
Не в Тайван брачед,а в Тайланд се ходи за малки пичероци.
61
2
 
18
 
! Отговори
sleipnir преди 12 години
Дано и моя ШЕФ прочете това !Все ни дава германците за пример...Абе,направо отивам да се редя на"Лъвов мост"за поощрението,а,сметката-при Шефа !
60
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако нямаше клиенти-мъже, нямаше да има и ***. Предлагането според търсенето. Винаги ме е учудвало защо никога не подвеждат под съдебна отговорност самите клиенти, а само търговците на жени и деца.
59
0
 
17
 
! Отговори
Царя преди 12 години
Да чеда мои, ще ви спася. Няма да допусна никога такива долни оргии за моите поданици. Аз ще поема тези дяволски деяния на плещите си.
58
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много странно стоят в новините 2-та материала: оргии с *** съвсем легално в голяма /много/ страна и арест за виден финансист, защото щял, може би, тоест, имал сексуален интерес към камериерка в банята му.И не казвайте, че едните са *** по желание. Това ли е жената в съвременния свят?
57
0
 
19
 
! Отговори
до царя преди 12 години
Ти пили си хапчетата днеска???????
56
21
 
4
 
! Отговори
Да живее Царя преди 12 години
Ето, виждате ли докъде ни докара липсата на Цар и Господар!Царю, молим се на Вас, ела и спаси ни! Ние плачем горчиво, о Царю наш.Мъчим се безпир, страдаме и стенем под това старшно иго, де ни сполетя.Царю, виновни сме пред Теб, знаем го. Но Ти си мъдър, бпагороден и добър. Ти, Царю наш, ще ни простиш и ще ни спасиш!
55
0
 
17
 
! Отговори
Vess преди 12 години
Безценно!!!
54
1
 
2
 
! Отговори
MM8 преди 12 години
haxhaxh Dobre kazano xaxax
53
9
 
20
 
! Отговори
the priest преди 12 години
Накрая,ще се окаже,че не сме влезли в Европейски съюз а в Содом и Гомор...те,европейците...си направиха живота достъпен за тях,а останалата част от страните в съюза се чудят с какво да оцелеят,докато богатите шваби и другите силни страни си провеждат оргиите.Срам ме е че съм гражданин на този съюз,и се чувствам ограбен,по зле не сме били никога от сега.Остава сега,и българското правителство да отскочи за забава в Будапеща и ще я наредим.Направо сме се натикали в устата на лъва.
52
1
 
11
 
! Отговори
не се изненадвам преди 12 години
Дойчовците имат богат опит от т.нар. концлагери....
51
1
 
33
 
! Отговори
malart преди 12 години
Преди няколко дни Меркел призова южноевропейците да се трудят повече. Сега като чуят за тези бонуси, не ще се трудят, ами чудеса от труд ще правят.
50
6
 
41
 
! Отговори
онбашията преди 12 години
не е зле, а тревица имало ли е?
49
3
 
56
 
! Отговори
А? преди 12 години
"Натура" значи "природа". Какво по- нормално от природните бонуси???