Да умреш на... своето погребение

Рускиня "възкръсна" на погребението си, шокът от случващото се я погуби
26 юни 2011 17:51, Красимир Ангелов
165
Да умреш на... своето погребение
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

49-годишна рускиня почина от инфаркт, след като се озова на... собственото си погребение.

Невероятната случка е станала факт в столицата на руската република Татарстан – Казан, съобщава „Дейли мейл”.
Фагили Мухаметзянова била обявена за мъртва от лекарите в Казан, започва разказа си британското издание.

За шок на всички „починалата” жена възкраснала, когато вече била положена в ковчега.

Когато се надигнала и видяла ридаещите свои близки, Фагили започнала да пищи, разбирайки, че ще бъде погребана жива.

Страшната емоция обаче се оказала фатална за 49-годишната жена, която след няколко секунди рухнала отново.

Шокираните роднини извикали незабавно линейка, която отново поставила диагноза инфаркт на жената.

Въпреки намесата на лекарите, „възкръсналата” отново била обявена за мъртва. Според лекарите - този път наистина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
2
 
7
 
! Отговори
до фанариота преди 12 години
"нашите хора ви дадоха азбука" Първо, елините /не гърците/ са създали азбуката си на основа на финикийската азбука - така че, кротко! Благодарете на финикийците. Второ, брат Кирил фанариотина, е създал цвъчкавицата, наречена още глаголица, която не се използва никъде. Трето, азбуката, с която сега словоблудстваш, е създадена от българи в Преслав. И тази азбука, тъпо наречена кирилица от поповете, сега се използва от стотици милиони души по света. Това се сериозен успех, не мислиш ли?!
97
0
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 12 години
всички в близкия изток и арабския свят се обрязват независимо дали са мюсюлмани евреи или християни, прави се от хигиенична гледна точка, пясъка е толкова фин че преминава през дрехите и бельото и причинява сериозни инфенкци
96
2
 
3
 
! Отговори
фон преди 12 години
Кви са тия обрязвания, кви са ония шопски салати? Кво ви става бе, хора?
95
16
 
5
 
! Отговори
Дядо ви грък преди 12 години
Пак сте се разкудкудякали. Всички са били българи, не знам си кво. Вижте, ние ви образовахме, нашите хора ви дадоха азбука и ви научиха на вяра. След това образовахме и сърбите, руснаците и какви ли не още. Вие сега и Адам и *** българи ще ги изкарате. Хайде поспрете си малко, даже съвременните руснаци и охридци нямат претенции, че са основатели на гърция, само българите били измислили всичко. Или просто няма с какво друго да се гордеете?
94
1
 
3
 
! Отговори
do 90 преди 12 години
а защо тогава Исус е обрязан?или не си прочел това?
93
1
 
7
 
! Отговори
Honorik преди 12 години
Ужас!И там *** лекари...Жалко за жената!
92
0
 
2
 
! Отговори
bobo преди 12 години
*** mu maikata...
91
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А ако я бяха кремирали жива?
90
4
 
4
 
! Отговори
ОТЕЦ преди 12 години
"Въпреки намесата на лекарите, възкръсналата отново била обявена за мъртва. Според лекарите - този път наистина." Абе, то не се знае - три пъти майка и баща - освен това е жена, а те са като котките .. . Да я оставят 40 дена на сянка без да я опяват - па да видим кво ще стане.
89
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Егати куриоза...
88
0
 
8
 
! Отговори
Скандал преди 12 години
Вижте как се прочухме отново по света. *** ни крадат каквото сварят в Гърция. Това вече бие всички рекорди, само в 7plus7. net пишат за този проблем, изнасями *** крадци
87
4
 
0
 
! Отговори
до мюсюлманите преди 12 години
сега знаите кои е обрязан а виидаже не сте се обриязвали преди да доиде мохамед
86
9
 
5
 
! Отговори
до мюсюлманите преди 12 години
1. Раждането на ИсаакА Господ посети Сара, според както беше казал; и Господ направи на Сара, както беше казал. 2. Защото Сара зачена и роди син на Авраам в старините му, в определения му от Бога срок. 3. И Авраам наименува сина, който му се роди, когото Сара му роди, Исаак. 4. На осмия ден Авраам обряза сина си Исаак, според както Бог му беше заповядал. 5. А Авраам беше на сто години, когато се роди синът му Исаак. 6. И Сара каза: Бог ми докара смях; всеки, който чуе, ще се смее заради мене. 7. Добави още: Кой би казал на Авраам, че Сара ще кърми деца? - Защото му родих син в старините му. 8. А когато детето порасна, го отбиха; и в деня, когато отбиха Исаак, Авраам направи голямо угощение. 9. Агар и синът й ИсмаилА Сара видя, че синът на египтянката Агар, когото беше родила на Авраам, се присмива; 10. затова каза на Авраам: Изгони тази слугиня и сина й; защото синът на тази слугиня няма наследство с моя син Исаак. 11. Тези думи обаче се видяха на Авраам твърде тежки заради сина му Исмаил. 12. Но Бог каза на Авраам: Да не ти се види тежко за момчето и за слугинята ти; относно всичко, което ти каже Сара, послушай думите й, защото по името на Исаак ще се наименува твоето потомство. 13. Но и от сина на слугинята ще направя да стане народ, понеже е твой син. 14. Тогава на сутринта Авраам стана рано, взе хляб и мях с вода и ги даде на Агар, като ги сложи на рамото й; даде й още детето и я изпрати. А тя тръгна и се заблуди в пустинята Вирсавее. 15. Но водата в меха се изчерпа; и майка му хвърли детето под един храст 16. и отиде и седна насреща, далече колкото един хвърлей на стрела, защото си каза: Да не гледам, като умира детето. И като седна насреща, издигна глас и заплака. 17. А Бог чу гласа на момчето; и ангел Божий извика към Агар от небето и й каза: Какво ти е, Агар? Не бой се, защото Бог чу гласа на момчето от мястото, където е. 18. Стани, вдигни момчето и го хвани с ръката си, защото ще направя от него велик народ. 19. Тогава Бог й отвори очите и тя видя кладенец с вода; и отиде да напълни меха с вода и даде на момчето да пие. 20. Бог беше с момчето, което, като порасна, се засели в пустинята и стана стрелец. 21. Засели се във Фаранската пустиня; и майка му му взе жена от Египетската земя.
85
3
 
9
 
! Отговори
до мюсюлманите преди 12 години
вашата религия е робска затова евреите са изгонили мохамед от ерусалум щото не евреин неможе да баде пророк
84
0
 
1
 
! Отговори
до 89 - МИСИЯ преди 12 години
да, БИЕ ти цъкнахме ....
83
3
 
0
 
! Отговори
Мурат преди 12 години
Питай чичко GOOGLE той знае
82
5
 
6
 
! Отговори
до мюсюлманите преди 12 години
1. Раждането на ИсмаилА Сарая, жената на Аврам, не му раждаше деца; но като имаше слугиня, египтянка, на име Агар, 2. Сарая каза на Аврам: Виж сега, Господ не ми дава да раждам; моля ти се, влез при слугинята ми; може би ще придобия дете чрез нея. И Аврам послуша това, което каза Сарая. 3. И така, след като Аврам беше преживял десет години в Ханаанската земя, Сарая, Аврамовата жена, взе слугинята си Агар, египтянката, и я даде на мъжа си Аврам да му бъде жена. 4. И той влезе при Агар и тя зачена; и като видя, че зачена, тя започна да презира господарката. 5. Тогава Сарая каза на Аврам: Заради тебе ми дойде тази обида. Дадох слугинята си в твоите обятия; а като видя, че зачена, започна да ме презира. Господ нека съди между мен и теб. 6. А Аврам отговори на Сарая: Ето, слугинята ти е на твое разположение; направи с нея, както намериш за добре. И така, Сарая се отнасяше зле с нея, така че Агар избяга от нея. 7. Но ангел Господен я намери при един воден извор в пустинята, при извора на пътя за Сур, 8. и каза: Агар, слугиньо на Сарая, откъде идваш и къде отиваш? А тя отвърна: Бягам от лицето на господарката си Сарая. 9. А ангелът Господен й каза: Върни се при господарката си и се покори под властта й. 10. Ангелът Господен й каза още: Ще увелича потомството ти дотолкова, че да не може да се изброи поради своето множество. 11. После ангелът Господен й каза: Ето, ти си заченала и ще родиш син; да му дадеш име Исмаил, защото Господ те чу в скръбта ти. 12. Той ще бъде между хората като див осел; ще вдига ръката си против всеки и всеки ще вдига ръката си против него; и той ще живее независим от всичките си братя. 13. Тогава Агар даде на Господа, Който й говореше, това име: Ти си Бог, Който вижда; защото каза: Нали аз видях тук Онзи, Който ме вижда? 14. Затова този кладенец бе наречен Вир-лахай-рои; ето, той е между Кадис и Варад. 15. И Агар роди син на Аврам, който наименува сина си, роден от нея, Исмаил. 16. А Аврам беше на осемдесет и шест години, когато Агар му роди Исмаил.
81
4
 
0
 
! Отговори
Мурат преди 12 години
БИЕ ЛИ МИ ЦЪКНАХТЕ - ЛИЧИ СИ КОЛКО СИ ГРАМОТЕН
80
3
 
8
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Каквито са лекарите в България-Казан , такива са и в Татарстан-Казан , всичко е заради роднинската връзка , кръвта вода не става , всякакъв коментар е излишен !
79
1
 
4
 
! Отговори
до 86 преди 12 години
?????? не ти разбрах поговорката -- "МИСИЯ"?????? НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ