Да умреш на... своето погребение

Рускиня "възкръсна" на погребението си, шокът от случващото се я погуби
26 юни 2011 17:51, Красимир Ангелов
165
Да умреш на... своето погребение
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

49-годишна рускиня почина от инфаркт, след като се озова на... собственото си погребение.

Невероятната случка е станала факт в столицата на руската република Татарстан – Казан, съобщава „Дейли мейл”.
Фагили Мухаметзянова била обявена за мъртва от лекарите в Казан, започва разказа си британското издание.

За шок на всички „починалата” жена възкраснала, когато вече била положена в ковчега.

Когато се надигнала и видяла ридаещите свои близки, Фагили започнала да пищи, разбирайки, че ще бъде погребана жива.

Страшната емоция обаче се оказала фатална за 49-годишната жена, която след няколко секунди рухнала отново.

Шокираните роднини извикали незабавно линейка, която отново поставила диагноза инфаркт на жената.

Въпреки намесата на лекарите, „възкръсналата” отново била обявена за мъртва. Според лекарите - този път наистина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
9
 
1
 
! Отговори
Мурат преди 12 години
до 85....Има една поговорка....на АЛЛАХ НА РАБОТИТЕ ГОСПОДА СЕ НЕ БЪРКАЛ НЕ МУ ВЛИЗАЛО В РАБОТИТЕ!!!!!СЪЩОТО МОГА ДА КАЖА И ЗА ОБРАТНОТО!!!!!ВИЕ КЪДЕ СЕ СЛАГАТЕ КАКЪВ СТЕ МИСИЯ ЛИ СТЕ?
77
10
 
4
 
! Отговори
до мюсюлманите преди 12 години
captainFillРейтинг: 1614 Неутрално 7517:58 26 юни, 2011 СЛОВО ЗА ИЗМАИЛ Когато Исак се роди, Измаил вече тичаше. Двамата растяха заедно. Като си играеха, Измаил удряше Исака. Сара видя и се разкъса от жалост. Тя каза на Аврам: "Бога ми, не бива роб да бие своя господар. Изгони робинята заедно със сина и." Аврам не искаше. По тая причина Сара скръбно плачеше и не искаше да живее, докато не дойде ангел при Аврама и му рече: "Махни робинята, както ти казва Сара." Аврам взе 30 камили, натоварени с храна и вода, и заведе Агара с чедото и в Синайската пустиня. Намираше се на 15 дни път далеч от света; там ги остави и там Агара заживя с детето си. Като се навърши година, водата се свърши и нямаше какво да пият. Агара търсеше вода да донесе и обходи всички хълмове и долове, но не намери. И когато се върна ивидя детето си умиращо без вода, тя не можеше да го гледа. И махна се да не го гледа. Тогава (намери) под едно дърво влажна земя и като плачеше и ридаеше, започна да копае (извади) 3 лъжици вода и донесе малко на своето дете. Намери го едва живо, даде му да пие и то се оживи. После го занесе там, където найде водата. И намери се много вода, и там те заживяха постоянно. Към водата идваха зверове и всякави неща. Агара учеше Измаила, той биеше птици, а някои зверове хващаше. Когато Измаил стана на 15 години, той рече на майка си: "Кажи ми, майко, защо живеем тук." Майка му му разказа всичко. Тогава той се свърза с нея и роди с нея 56 деца. След това заповяда да доведат много жени - да се множат, да победят семето Аврамово. От тях водят началото си всички погани народи - турци, татари, араби, сарацини - те всички се наричат измаилтяни. "Стара българска литература", в седем тома, том първи, Апокрифи, С., 1981, изд. Български писател, съставител и редакция Донка Петканова, стр. 94
76
4
 
2
 
! Отговори
999 преди 12 години
Един от най-големите траколози в България е Димитър Попов. Прочетете книгите му за траките и ще разберете на какъв език са говорили. Един жокер езикът им не е български.
75
3
 
4
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Колега, аз нищо не искам да доказвам, май не си разбрал грам.Казах на тия умници, да напишат от къде взимат тая информация и да се обосноват малко с техните исторически събития. Смешното в това всичко ми е, че някои са толкова точни и чак са тръгнали да ти обесняват кой ден и кога и къде се случило еди какво си, все едно те са били там. Аз не псувам (по принцип), не съм от село (и да бях какво, ти като си от Софее си по-така ли?) и не пия ракия. За уикито не съм посъветвал нищо, пак не разбра.
74
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
вярно, някакъв анадолски *** се прави на тракиец
73
3
 
7
 
! Отговори
до 67 от Ути преди 12 години
Маки, нали щеше с някакви аргументи нещо да доказваш, а ти "Ти си луд бе, пий си ракията и лягай, че утре си на работа." Забрави да напсуваш, нали така спорите във вашето село, пиете ракия и се псувате. Нали ни посъветва да четем учебниците и викито на разни езици! Дай пример. Или ти сега още българския учиш.
72
3
 
5
 
! Отговори
хеххе преди 12 години
Тука вилнее някакъв анадолец който забавлява всички. :D
71
2
 
6
 
! Отговори
до въпросче преди 12 години
Какъв е този "славянски" език за който мислиш. Отговори ми какво точно разбираш и аз ще ти отговоря на какъв език са говорили траките и на какъв език говорим ние съвремените българи. А за това на какъв *** диалект говори твоя род, ти ще кажеш!
70
7
 
1
 
! Отговори
до (п)УТИ преди 12 години
Ути, никой не се интересува от мнението на едно...*** като теб!
69
7
 
5
 
! Отговори
врач преди 12 години
Няма по пропаднала духовно и интелектуално държава от Турция. Там се е събрала утайката на света!
68
2
 
7
 
! Отговори
въпросче преди 12 години
Тука някакъв образ се прави на древен трак. На какъв език са говорили траките? Само не ми казвай, че са говорили на славянски език. Та - на какъв език? Ама първо хубаво помисли, почети и тогава отговори.
67
3
 
3
 
! Отговори
до 68 преди 12 години
Абе , хайваноолу, нали ти казах да не се зазяпваш в нета , а ми да вървиш при сестра ти, че стои със смъкнати *** от половин час и те чака да направите нов челн на семейството ви, че ще ви трябва я да проси, я да краде , я да проституира...Айде гитла, бе мърсък прокажен!
66
6
 
2
 
! Отговори
Ути преди 12 години
ние сме наследници на траките------Вашето село - може! България - не!
65
3
 
1
 
! Отговори
Сашо Диком преди 12 години
пишете как нашите волейболисти продадоха мача с Япония за по един цветен телевизор!
64
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
турция е *** на света
63
6
 
6
 
! Отговори
каментар преди 12 години
вашия български език е съставен от руски ,турски и гръцки думи ___защо ???--------Не са руски думи, а славянски. От славянския език навлизат в руския и българския. Турските думи са много малко в българския език. Много от думите, които са считат за турски са прабългарски. Земите на днешна Турция е владяна стотици години от Персия, ирански народ, от който произхождат и прабългарите. Оттам идат и много перскийски/прабългарски думи в турския език. Четете, момчета и момичета! Полезно е! И мисленето
62
3
 
5
 
! Отговори
истината за нас преди 12 години
Тежко е да осъзнаем, че цял живот са ни лъгали /в училище, в университета, в годините на псевдодемокрацията ни/... Лъжат ни и наши, и чужди...Ще си позволя едно народопсихологическо обяснение - да, ние сме наследници на траките, защото също като тях сме разединени, също като тях сме силни, но позволяваме да ни грабят...
61
5
 
6
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
До 66 Ти си луд бе, пий си ракията и лягай, че утре си на работа.Ако ти и за момент си вярваш на тия глупости, значи имаш психически отклонения.Сериозно, без лошо....
60
3
 
8
 
! Отговори
до 56 преди 12 години
Machiavelli, излагаш прочутия държавник, чийто име си откраднал. Научи езици и ще разбереш много неща. Например, че готската азбука е създадена по нашите земи от Вулфила. До 348 г. Вулфила мисионизира в тогавашната територия на вестготите на долен Дунав. Ще научиш и за келтското царство по поречието на Дунав. Изобщо много неща ще научиш, определено имаш нужда от сериозно ограмотяване, особено кичейски се с името Макиавели.
59
2
 
2
 
! Отговори
до 63 преди 12 години
Айде не се зазяпвай в нета, че сестра ти вече си е свалила гащите и чака да си направите новия член на семейството ви.