Ако щете, вярвайте – и Шакира се оказа македонка

Звездата щяла да става и македонски лобист
1 юли 2011 15:10, Елка Василева
373
Ако щете, вярвайте – и Шакира се оказа македонка

Световната музикална звезда Шакира Изабел Мебарак Рипол е с македонско потекло, гърми македонското издание „Курир“.

Тя разкрила корените си преди няколко години за Фокс нюз. Миналия месец пък гордата Шакира споделила това и пред публиката на концерта си в Бейрут.

Тя посветила концерта си в Ливан на Уилям Мебарак – баща й, който е наполовина ливанец, наполовина македонец.

Може би точно заради македонската си жилка Шакира ще стане и македонски лобист, твърди изданието.

Звездата има влияние не само в музиката. Доказателство за това е конференцията миналата седмица в Йерусалим, където тя като посланик на добрата воля имаше честта да открие изложение, организирано от израелския президент Шимон Перес.

Пред президенти от цял свят Шакира представи своята кампания за образование,  присъства и президентът на Македония Георге Иванов, заключава „Курир“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


373
Още по темата: ШакираМакедонка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
278
1
 
19
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 12 години
Макетата пак влачат крилото...Сигурно и Обамата ще излезе, че е македонец. Засега човека си трае, щото е срамежлив...
277
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И в Гардиан го пише, при това от 2007 година. А в Гугъл като се напише "shakira macedonian descent" излизат 231 000 резултата. Не е невъзможно, интересно обаче какъв е източника на информацията ?
276
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обама не и той е македонец но малко се е попрепекъл на плажа.
275
1
 
19
 
! Отговори
Chavdar преди 12 години
Адам и *** и те са били македонци! ха-ха-ха-ха!
274
2
 
36
 
! Отговори
мак ен зен преди 12 години
Е не всички са искудкудякали има и свестни хора . Помните човека от Битоля дето тича да спасява хората от турският автобус . Мене за тях ми е жал ,как живеят със такива *** , не ми е ясно. По едно време си мислих че е някакъв маитап но напоследък със паметниците и всичките простотии направо изтрещяха . Не ги мразя хорицата на мене лично нищо лошо не са ми направили ама е жалко
273
4
 
23
 
! Отговори
ss преди 12 години
Македонците са яко ***,от Пиринския краи съм,тука ги гонят от магазините,понеже се пазарят като *** за жълти стотинки.Пълни прошляци са.
272
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И АЛЕКС ФЕРГЮСЪН Е МАКЕДОНЕЦ
271
2
 
17
 
! Отговори
маке преди 12 години
Смееех,смеееех!
270
5
 
14
 
! Отговори
Бл-град преди 12 години
Деца на слънцето и цветето, да знаете че населих вашата майка Земя с три раси: бялата раса македоноиди, жълтата монголоиди и черна раса, която нарекох негриди. Всички останали хора са мулати. От вас македонците заченах бялата раса и я разширих чак до Японско море. Всички бели хора са ваши братя, защото носят ген македонски и всички преселения от вас почнаха, та тръгнаха на север.Това е част от обръщението на Бог към македонците в краткия филм Македонска молитва, който Македонската национа
269
7
 
3
 
! Отговори
Бл-град преди 12 години
Пиринска мома го води Бразил Татко и' на Дилма, Петар Стефанов Русев, е роден во Габрово, во Пиринска Македониа, а во 1929 година емигрирал поради прогонот на комунистите
268
1
 
34
 
! Отговори
кухи лейки преди 12 години
Никога не сме се и съмнявали, че Шакира има "македонско" потекло! Ред е на Обама! А, ако археолози проведат разкопки на Луната, съм сигурен, че ще намерят и надпис Направено в Македония! Поради тази причина предлагам да пратим на Луната всички макета.
267
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
..... с восъчни фигури на половината български национални герои и революционери,преди дни поставен паметник на Никола Вапцаров /кв.Бутел/,очаква се на булеварОТ Яне Сандански на площадОТ паметник на една от иконите на "македонскиОТ нАрод", ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ НАЦИОНАЛНАТА АРЕНА ФИЛИП2 МАКЕДОНСКИ,скокнете до Прилеп,Щип,Битоля и вижте паметниците на ФИЛИПЧО И АЦЕТО,ако в Скопие не ошашавеете,вижте в битолския музей как е преведен текста на плочата от Йоан Владислав...и бързо бягайте.. от психиятрията
266
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шакира е най лъчезарната мацка на планетата. Това изключва всякакви възможности да е фиром-ка.Смешни, жалки *** сте!
265
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
уффффф Българи посетете ДИСНИЛЕНД-СКОПИЕ-ЦЕНТ-АРОТ,нека нашата ПРОШЕТКА по анТИКВИЗИРАН ФИРОМ започне сега:пристигате на хамбароподобното нещо заобиколено от ливади с гръмкото име АЛЕКСАНД-А-Р МАКЕДОНСКИ наречено СКОПСКИ АЕРОДРОМ ,тръгвате по булеварОТ АЛ.ВЕЛИКИ,и опаааа стигате до ДИСНИЛЕНД-СКОПИЕ-ЦЕНТАР а там МАЙКО МИЛА!!!!Огромна статуя на Ацето,статуя на Юстиниян 1 македонецОТ,статуя на ЦАР-ОТ САМ-О-ИЛ,паметници на една плеяда българи дейци на ВМОРО,музей на "ВМРО" с восъчни фигури ......
264
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kakvo tolkova pak dali e makedonka ili livanka ili kolumbiika.
263
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За Шакира - спор няма.Македонка е !!! Да се готвят Барак Обама, Опра и Шварценегер.....То от сто километра им личи, че също са македонци....
262
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За пореден път се убеждавам,че в македония е клоаката на България,толкова простотия и бай-ганювщина събрани на такава малка територия е чист рекорд. Добре че не се наричат българи вече та да не им свързват шизофренията с нас.
261
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За Шъкиръ не знам ама от статията разбрах че "Курир" е македонско издание.Така да се каже издават "Курир" и го издават в Македония. Браво. Браво.Може да стане нещо като македонски национален вестник.Нещо като "Курир национале" или пък "***-ир-рационале".
260
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вече с нетърпение чакам македонския край да се албанизира-поне албанците не са чак толкова ***.
259
7
 
1
 
! Отговори
чичо за 272 преди 12 години
Има нещо от славянските типични черти. Прилича малко и на ДесиСлава. маките наистина считат, че са създали света и тяхната гордост граничи до грандомания. Но каков чудно има да има такъв произход? Колко хора са емигрирали от много години по света от маките? А техните потомци са вече натурализирани в дадена страна но това не пречи да си имат корен от където са били родителите им? май не ви харесва самата Шакира? А е много готина,с поред мен.