Ако щете – вярвайте! Роби Уилямс e комунист

Но пък много искал да си купи Ролс-Ройс за 300 хил. лири
Обновена: 29 юли 2011 12:00 | 29 юли 2011 11:54,
125
Ако щете – вярвайте! Роби Уилямс e комунист
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Оказа се, че Роби Уилямс има тайни крайнолеви убеждения.

Певецът вярва, че политическото движение, което апелира към безкласово общество, което функционира на принципа на общата собственост, е доста по-приемливо от капитализма.

Въпреки това обаче Роби не крие, че иска да си купи Ролс-Ройс.

В блога си британският поп идол пише: "Капиталистическа конспирация? Съгласен съм, че съществува. Системата рано или късно ще се срути... Ако можем да направим така, че на власт да дойде комунизмът, без корупцията... С две ръце съм. Ролс-Ройс Фантом е ултимативният символ (поне за мен) на нашето желание да имаме неща. Консумирай, консумирай, консумирай... ние сме на повратна точка, приятели".

"От друга страна, аз съм социалист-капиталист, което ме кара да се чувствам виновен".

Роби, изглежда, упорито се бори с пристрастието си към скъпи, луксозни стоки.

За помощ той помолил своите фенове, от които поискал съвет дали да пръсне повече от 300 000 лири за лъскавото возило.

"Изправен съм пред тази Ролс-Ройс дилема в момента. Искам го от няколко години, това е чистата истина. Но аз мисля за вас много и ме е грижа какво мислите за мен. Така че бих искал да ви помоля за разрешение. Гласувайте – да го купя ли, или не. И аз ще постъпя както нареди мнозинството".

Както гласеше един прочут сериал от миналото: "И богатите също плачат".

Още новини за звезди

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: Роби Уилямс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да,вярваме,да да
114
0
 
1
 
! Отговори
шофер преди 12 години
Баси тъпата новина...
113
0
 
2
 
! Отговори
bzb преди 12 години
Роби е червена кхмера и платен клакьор... :D
112
0
 
4
 
! Отговори
фрезата преди 12 години
Простено му е на Роби Уилямс да е с леви убеждения,той просто не е живял в България преди 20-21г.Щеше да има друго убеждение ,може би.
111
2
 
0
 
! Отговори
Антон Кутев преди 12 години
Не си прав другарю 105 ,другарят ГОЦЕ е педофил , това е една наша друга извратеност .Скоро и за нея ще правим паради .
110
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вярвам. Вярвам.
109
3
 
8
 
! Отговори
OPS преди 12 години
Ами то и аз искам да съм комунист и да имам ферари , ролс и .тн.т (както нашите "комунисти" в БГ) а Роби ако иска да е истински комунист да направи проба. Настанява се за минимум две години в панелка, даваме му един стар москвич (макар, че това е екстра) Разполага с 300 лева на месец - заплата(ще му намерим и кирка) и му пращаме сметки за 200 да видим може ли да бъде баш комунист (демек , честен и да бачка за благото на комунизма) :)))
108
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прекалено много станаха комунистите "идеалисти", които карат ролс-ройс.
107
6
 
3
 
! Отговори
мичман преди 12 години
няма ккомунизъм и демокрация има ръководители които са хитри и които не са :) и има маси от *** и такива от не *** :) излагаха селяните с телефони интернет и тв да идват по градовете и да търсат леко и меко и настана чалга демокрация по американски - порно, алкохол , наркотици и разврат , морален упадък а селата обезлюдяват и всички чакат спасителя да им помогне , ще ви помогне но да ви чукат по здраво костенурки такива -страхливи , докато ви омразне от чакане и започнете да действате
106
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много ясно,че му вярваме напълно.Че то има ли комунист на света,дето да не иска да ползва с пълни шепи благините на "омразния" капитализъм и демокрацията?:)))
105
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Роби ще ходи ли на Бузлуджа? Може да спретнат дует със Станишката :))А тая новина очевадно се цели в младите хора преди сбирщината да се събере под летящата чиния. Един вид, може да си модерен и готин и пак да си комунист. Сбъркани са тия на Позитано....
104
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
в кирай се кумонизмът е развит в правилната посока. И там има милионери, милярдери и средна класа и бедни.---------------------- E,тогава какъв комунизъм е това? :))) Значи вие за това се борите, да има милиардери и бедни :)))
103
2
 
3
 
! Отговори
501 преди 12 години
Да ама Фидоскова е герберка!!!
102
5
 
5
 
! Отговори
българин преди 12 години
98, объркал си се - ВСЕКИ КОМУНИСТ Е ОБРАТЕН, ВСЕКИ, ДО ЕДИН - И ТИЯ, ДЕТО БЯХА В БКП И ЦЯЛОТО ИМ ПОКОЛЕНИЕ - КЪМ 2,5 милиона обратни в България и ВСЕ ТЕ управляват и до днес, сега чрез ГЕРБ и Атака. Затова сме на това дередже и управия няма. Няма, обратни червени *** - и за вас също!
101
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те англичаните всички са комунисти като се напият в кръчмата, а като изтрезнеят стават пак капиталисти.
100
1
 
9
 
! Отговори
Коко преди 12 години
Щом иска всички да са равни, да вземе да си раздаде милиончетата. За какво са му?
99
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Роби Уилямс да поиска политическо убежище в Северна Корея или Куба. Тези две процъфтяващи страни, още повече ще го накарат да заобича комунизма.
98
4
 
5
 
! Отговори
българин преди 12 години
74 си е съвсем наред и не е глупав, трагедията, ченгенца от сайта и вие, ***, червени хомосексуалисти като Анонимен и Adash и останалата смърдяща комунистическа пасмина, продължавате да бълвате глупости като тая, че червеното "равенството" било много хубаво, ама после дошли едни лоши хора (некомунисти) и изкривили прекрасната идея. И има ***, които ви вярват. Къде, в коя държава по света, го има това "равенство" - в Китай ли, във Виетнам ли, в Корея ли, в Монголия ли, в Куба ли, къде?
97
2
 
7
 
! Отговори
БГ-блато преди 12 години
Ако щете - вярвайте! Иван Костов е комунист!
96
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предпочитам да съм на мястото на Ху Дзинтао или Ким Чен Ир, отколкото на Бил Гейтс или Донълд Тръмп прмерно... Ще разполагам с неограничени финансови воененни и човешки ресурси