Експерти: "Снежният човек" съществува!

На конференция по хоминология показаха снимки на следи от йети
5 окт 2011 22:37,
30
Експерти: "Снежният човек" съществува!
Снимка: mysterycasebook.com

Говор на "снежен човек" днес прозвуча в Москва. Фонограми със звуци от тайнствен роднина на човека, известен като "биг фут" или йети, уникални фото- и видеоматериали, които свидетелстват за съществуването му, бяха представени от учени от Русия, САЩ, Канада, Швеция в Държавния Дарвинов музей в руската столица, съобщи ИТАР-ТАСС.

На конференция по хоминология бяха показани снимки на следи от стъпки на йети и от негови екскременти. "Снежният човек" е реалност, увериха участниците в конференцията.

"Биг фут" несъмнено съществува, заяви докторът на биологическите науки и ръководител на руското Обединение по криптобиология Валентин Сапунов, цитиран от БТА.

"Подробното изучаване на въпроса за съществуването на "снежния човек" започна в средата на миналия век, поясни кандидатът на историческите науки Игор Бурцев. Досега са направени много снимки на следи от стъпки от "биг фут", както и на места, където той е лежал.

Представени са и рисунки, направени по думите на очевидци. Въпреки това академичната наука не е признала съществуването на тези същества".

Тази тема е предизвиквала и досега предизвиква смях, но хората не разбират, че тя е много важна, отбеляза научният ръководител на Международния център по хоминология Дмитрий Баянов.

Изследвайки хоминоидите, ще можем да опознаем по-добре историята на човечеството, смята американският експерт по антропология Джеф Мелдръм.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
5
 
! Отговори
ANONIMEN преди 12 години
eti e mutiral ot 4ernobil ruski bogatir
26
2
 
4
 
! Отговори
АН-СССР преди 12 години
Те руските учЕни, като изльокат поредната партида лабораторен самогон, не само Йети ами и Йетовица виждат - цветно, триизмерно и съраунд.
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Az vidy i to mnogo ot tezi ETI i sa vav balgarskiyt parlament ,ne mojesh da gi vidish ili da gi hvanesh mnogo sa pargavi barzo butat dokato se useti naroda te veche sas i svarshili rabotata
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
при толкова напреднала техника и да няма заловено живо или мъртво йети....нали се сещате че няма как да стане.ако има наистина досега да е открито поне едно или поне скелет на йети ама и това няма или са безсмъртни?
23
1
 
11
 
! Отговори
антрополог преди 12 години
и после уиски пих...и после водка пихи после бренди пихи после бира пих....догодина пак ще облека костюма на Йети, за да се съберем на конференция при рашките
22
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Естествено, че съществува!При нас се е появявал много пъти - предимно около Колега, като навали сняг. Тогава се появява в двора, престоява няколко дни и после си отива...
21
6
 
9
 
! Отговори
SD4 преди 12 години
KILL YOURSELF,SAVE THE PLANET!!!
20
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Йети се оказа по добър от Осама Бен Ладен, защото от 60 години никой не е успял да направи и една снимка!
19
1
 
29
 
! Отговори
hunt преди 12 години
Открий, убий, изследвай. Veni, vidi, vici на уче'ните... Нали така направиха и с реликтовата пещерна мечка в Азия. *** неземни. Господи, не им прощавай, те ЗНАЯТ какво правят.
18
1
 
26
 
! Отговори
Скорец преди 12 години
Не знам дали сме най-интелигентния вид на Земята, както казват, но със сигурност сме най-подлите и коварните същества. Така че, ако наистина съществуваше Йети, досега да сме хванали стотина двойки и да сме ги пуснали в зоопарковете, за да им се радва народа. Факт е, че има само косвени потвърждения, които може да са манипулирани от човешка ръка. Иначе ще излезе, че Йети е по-гявол от Човека...
17
4
 
13
 
! Отговори
:))) преди 12 години
Те учЕните много смели предположения правят от сигурните си кабинетчета. Иначе, ако видят истински Йети на живо, сигурно и те голяма купчинка ще направят. :)))
16
1
 
3
 
! Отговори
еба те.. преди 12 години
...запази отливката за жена си...ха ха...
15
7
 
25
 
! Отговори
chicago преди 12 години
В България е министър председател.Някой знае ли ,колко живеят снежните човеци.
14
0
 
4
 
! Отговори
До 4 преди 12 години
има една американска агенция, която изследва истинността на различни слухове. Ето както са открили за снимките, към които ни насочва коментар 4:(сори, ама са на английски). Иначе - успех на всички истински търсачи в науката!
13
1
 
32
 
! Отговори
kibika преди 12 години
abe tva e bugi barabata
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А йети на Йети дали прави,,,0-!:))
11
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Естествено че съществува,стига да не те мързи да си го направиш:)
10
3
 
21
 
! Отговори
dp преди 12 години
Хммм, трябва да са попаднали на някакво сборище на *** в гората и айде снежничовеци.... :D .
9
4
 
7
 
! Отговори
do 7 преди 12 години
ti mai si mnogo navatre v tezi nesht,a ?zemi da pro4etesh pove4e.
8
4
 
13
 
! Отговори
ЙЕЕ...ТИ!!ТИ-ГОВЕДО! преди 12 години
СПОКО,НЕ САМО СНЕЖНИ,АМИ И НЕЖНИ ХОРА ИМА!А ПО-ГОЛЕМИ КУКУРЯЦИ ОТ "МОДЕРНИТЕ" ХОРА НЯМА,ХАХХА!ЗАСКРЕЖЕНИ СА ВИ МОЗЪЦИТЕ ЧОВЕШКИ!!