Повечето жени са би

Тенденцията се подсилвала и от медиите
Обновена: 20 окт 2011 17:15 | 20 окт 2011 16:50,
29
Повечето жени са би
Снимка: Reuters

Учени от университета в Бойси, щата Айдахо, са установили, че повечето хетеросексуални жени имат и бисексуални наклонности, пише сайтът Яху нюз.

От изследваната група екипът установил, че 60 на сто от дамите били сексуално привлечени от други дами, 45 на сто си признали, че са получавали женски целувки и 50 на сто са си фантазирали за приключения с представителки на нежния пол. Според психоложката проф.Елизабет Морган, публикуваните данни не трябва да ни изненадват, тъй като жените често са окуражавани да изпитват емоционална близост една към друга. А това от своя страна дава възможност за развитие на романтични приключения.

Дамите с часове споделят помежду си за интимните си изживявания и развиват силни връзки помежду си. Когато хетеросексуални жени започнат да фантазират за себеподобни, винаги в основата се крие преди всичко емоционалното привличане, уверена е Елизабет Морган.

Според психоложката нищо не пречи една жена да е хетеросексуална, но да има интереси и фантазии към същия
пол. Тази тенденция се подсилва и от медиите, където звезди като Лейди Гага направиха от бисексуалността своя Троянски кон. А зрителската аудитория всекидневно е обстрелвана от образи на неустоими дами. Специалистите са анализирали резултатите от над 1 милиард търсения в интернет и с изненада установили, че жените еднакво се интересували както от секси снимки на Райън Гослинг, така и от разголени фотоси на Джесика Алба.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: женибисексуални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
8
 
2
 
! Отговори
Kolov преди 12 години
Tova moje da go izmisli nqkoq jena koqto se e ot4aqla ot jivota misleiki si 4e vsi4ki maje sa edi kakvi si.
22
7
 
16
 
! Отговори
Завистлива кифла преди 12 години
То и аз гледам разголени снимки, но не защото ме възбуждат, а с надеждата да им открия кусури.Ето днес пуснаха новина за "красавицата" Гуинет Полтроу и ми стана едно хубаво, щото аз съм по-хубава от нея. Ако и бяха пуснали и голи снимки щях да ги разгледам внимателно. Накрая със сигурност щях да установя, че тялото ми е по-хубаво от нейното.За Джесика Алба нямам забележки.
21
5
 
5
 
! Отговори
Ива преди 12 години
До 8- поправка :)
20
9
 
8
 
! Отговори
До 7 от Ива преди 12 години
Не обичаш защото не си пробвал, пробвай и после ще говорим.Защо мъжете ви е толкова страх за си признаете ако нещо ви харесва?Мислите си ,че ще ви обявят за гейове ли ако си кажете.Не всеки мъж на който му харесва това е гей.Запомни го.Просто природата ви го е дала!.И не е лошо да се възползваш от това удоволствие!
19
2
 
8
 
! Отговори
145 преди 12 години
Аве бате кво е това флашково пространство !?
18
5
 
0
 
! Отговори
ми преди 12 години
За да се нарине с чувства и напише тази статия са необходими много образно различни изследвания на флашковото пространство.*** се храни три пъти и повече на ден.но това не е ли за сметка на човечеството както му казвате?Чашата прясно мляко която съдържа витамините ви за деня според друга написана такава прекрасна статия дали зядавалява самото ***.Ато дали е хипер хетер и така флашково сексуално?В СЪСЕДСТВО ИМА ЛИ ПОНЯТИЕТО ОМРАЗА И НАВИЦИ ЗА ОТВРАТИТЕЛНО НЕГРАМОТНО ПОВИДЕНИЕ.
17
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тва са глупости! хората са го казали "здрав к.. - здраво семейство"! Една жена никога не може да даде на друга жена мъжката любов...
16
11
 
4
 
! Отговори
Томас преди 12 години
7Педа&^лите може и да обичат - мъжете, не обичат.
15
5
 
10
 
! Отговори
Az преди 12 години
Taman vze da mi stava i kato pro4etoh Lady Gaga i mi ovqhna...
14
7
 
13
 
! Отговори
тралала преди 12 години
"жените често са окуражавани да изпитват емоционална близост една към друга. А това от своя страна дава възможност за развитие на романтични приключения." Което какво значи драги дами и господа ? - Значи ,че трърдението ,че *** се раждали *** , а не се възпитавали в педераслък издиша тотално . Сексуалността се възпитава най-често посредством импринтинг в ранния пубертет . Първото което възприемат като секс в тая възраст , остава за цял живот .
13
1
 
33
 
! Отговори
? преди 12 години
Много са си хубави жените, няма значение дали са би или три. Ние, мъжете, да не сме по-хубави?
12
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Специалистите са анализирали резултатите от над 1 милиард търсения в интернет и с изненада установили, че жените еднакво се интересували както от секси снимки на Райън Гослинг, така и от разголени фотоси на Джесика Алба."Интересно откъде са разбрали, че търсенията са от жени? Пълен абсурд.
11
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо не пишете нещо за бактерията в минералната вода "Пирин спирнг" А ни занимавате с тези глупави статии?!!!
10
7
 
16
 
! Отговори
някой преди 12 години
Женският пол е както се изразяват IT специалистите "by default". Мъжкият пол може да се приеме за генетична мутация. В този смисъл мъжът е произлязъл от жената (да ме прости Томас), а не обратното както се твърди в Библията.Може би по тази причина жените са по-емоционални и са склонни да показват емоциите си.Това обяснява отношенията между жени. Със сигурност жените не са повече бисексуални от мъжете. Но мъжете са повече рационални - отношенията им няма как да включват целувки или прегръдки.
9
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз съм лизбиец,не мисля че е лошоДаже е много хубаво
8
12
 
16
 
! Отговори
мъж до 7 преди 12 години
Аз пък не обичам, просто не ме кефи идеята да ми влиза каквото и да било там, както и не изпитвам влечение към другия пол. Не може да се каже обаче това за жените, почти всички които познавам са имали някакъв интимен контакт с жена (поне целувка) и поне 1/2 искат да го направят с жена.
7
32
 
22
 
! Отговори
Ива преди 12 години
То и аз искам да пробвам с жена , ама още не съм се решила.А мъжете наистина са БИ, обичат да ги пипкат по простата през *** :)
6
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Посочената психоложка сигурно твърди, че и за мъжете нема пречки да изпитват интереси и фантазии към други мъже....аз се чудех що се напълни с обратни па тя ква била работата...всичко е нормално...мое спокойно да отворите вратите на психиатриите и да пускате всички....всичко човешко е нормално и нема що да ги дискриминираме и да се делим...
5
21
 
14
 
! Отговори
Томас преди 12 години
простотии - содомски простотии - жените били би. Извратени щуротии
4
9
 
33
 
! Отговори
ПорЦелан преди 12 години
То и аз съм лезбийка, интересувам се само от жени, само дето *** ми е прекомерно развит и нямам дупка!