Пришълци бродят нейде из Бразилия?

Странни същества надничат сред тропическата растителност
Обновена: 25 окт 2011 08:50 | 25 окт 2011 08:14,
163
Пришълци бродят нейде из Бразилия?
Снимка: Mike Cohen / Вarcroft USA

Странни снимки показа британският таблоид "Daily Mail". На фотографиите сред тропическата растителност към група хора гледа необикновено същество, приличащо на извънземно. А вдясно от него се вижда още едно непонятно светещо явление.

Кадрите са свалени от видео, дадено на изданието от писателя и известен изследовател на паранормални явления Майкъл Коен. Това видео попаднало в ръцете му от двама британски туристи, пътешествали по Амазонка. Необичайните създания били заснети от тях в райнона Mamaus.

Пришълци бродят нейде из Бразилия?
Снимка: Mike Cohen / Вarcroft USA
Туристите изобщо не очаквали, че ще заснемат пришълци. Те снимали група местни деца и чак после, когато преглеждали снимките, видели странните същества, надничащи от гората.

Коен твърди, че тези доказателства са едни от най-ясните и очевидни факти за съществуването на извънземни. Районът, в който туристите заснели пришълците, е известен с чести появи на НЛО.

Майкъл пише на своя сайт: "Това е едно вълнуващо видео, което е трудно да се оспори. То е направено в район, известен с НЛО активност. Очевидно е, че дъждовните джунгли привличат извънземни заради биологичното си разнообразие.

Пришълци бродят нейде из Бразилия?
Снимка: Mike Cohen / Вarcroft USA
Твърди се, че именно в тази област е провеждано мащабно разследване, известно като операция "Прато", в която армията е била изпратена на проверки за извънземно присъствие в региона.

Бразилското правителство отричаше в продължение на години, че такава операция е била извършена, докато накрая не излязоха много от разсекретените официални документи, разказващи за нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
0
 
! Отговори
Calin преди 12 години
I wanted to spend a mtinue to thank you for this.
159
0
 
0
 
! Отговори
КАРНОБАТ преди 12 години
запознайте се с биороботите ни.......
158
0
 
2
 
! Отговори
Анонимчо Анонимния преди 12 години
А относно това дали са от Орион дали са Плеядите кой какво е защо е тук. Може да се каже, че всеки е прав за себе си и Томас също колкото и да го хулите. Може би много по прав от останалите, но както винаги всяко добро си има и другата страна в случая тесногръдие и догматично мислене. Ако знаем тези отговори какво ще се промени толкова? Отговора е абсолютно нищо, защото най - вероятно няма да ги разберем. Това което всеки иска да се промени е живота ни и явно не сме дорасли и за това да направим
157
0
 
2
 
! Отговори
Анонимчо Анонимния преди 12 години
Изгледах и филмчето във вибокс и да ви кажа изглежда изфабрикувано. Спекулацията с тия сивите вече стана прекалено холивудска. Всеки знае за тях как изглеждат "Уж нали". Но това определено не е на добре защото има от какво да ни е страх, има някой дали хора, дали извънземни, или и двете които ни манипулират сериозно и ни водят за носа и ни наслагват информация. Виждал съм доста странни неща и не съм бил сам като са се случвали, за да се успокоявам с това, че най - вероятно откачам.
156
2
 
1
 
! Отговори
Паи Ганиос преди 12 години
ee в тая тзунгла не снима ли бат Арни-- Хищника - класиката от 1987..голям филм и РобоКоп - 1987олд скул класики
155
4
 
1
 
! Отговори
ha ha преди 12 години
много ценни коментари, повече от самата статия, а аз все си мисля, че тоя се е дегизирал за празника а другият в дъното си щрака с кремък и си пали без акцизните цигари от женският пазар, криза е и при тях, наближава 2012 и търсят по добро място за живот, тук на земята, Горките, колко са се излъгали.
154
8
 
0
 
! Отговори
chris преди 12 години
напълно подкрепям предния коментар. Това може би ще е част от голямата заблуда за която пише в Библията. Тя ще порази тези, който не искат да разберат как стоят нещата. Който търси намира, нали така беше.
153
24
 
3
 
! Отговори
Томас преди 12 години
156това са пълни глупости - няма такова нещо като империи орион нито извънземни - има дявол и паднали ангели, които се представят за извънземни и лъжат хората.
152
3
 
24
 
! Отговори
667 преди 12 години
ИМПЕРИЯТА ОРИОН СА ВЛЕЧУГОПОДОБНИТЕ А ПЛЕЯДИНЦИТЕ СА ЧОВЕЦИ КАТО НАС НО ДОСТИГНАЛИ ВИСОКО ДУХОВНО НИВО ТЕ СА НИ БРАТОВЧЕДИ И ЩЕ НИ ПОМОГНАТ.НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ИМА ЗА ЦЕЛ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА ПЛАНЕТАТА КЪМ ИМПЕРИЯТА ОРИОН.МЕЖДУ ДРУГОТО РЕНЕГАТСКАТА ВЛЕЧУГОПОДОБНА ФРАКЦИЯ КОИТО СИ ЖИВЕЯТ В ПОДЗЕМНИТЕ ГРАДОВЕ И БАЗИ СЪЩО МРАЗЯТ ОРИОНЦИТЕ ЗАЩОТО ИМАТ ЗЕМЯТА ЗА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ.ЩЕ СТАНЕ ИНТЕРЕСНО ОЩЕ МАЛКО ОСТАНА.
151
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
постналият статията за "райнона" сигурно отдавна спи, но в Дейли мейла тъй си пише"...filmed by two British tourists visiting the Mamaus region of the Amazon" By Simon Tomlinson
150
1
 
6
 
! Отговори
lotomen@mail.bg преди 12 години
Стана ми много смешно от новината.Мога ли да помоля автора да уточни района на Mamaus ili Manaus!!! Поздрави от Манаус!!! Д.Г
149
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поне като го бяха нагласяли, да бяха казали на *** в ляво да не гледа куклата, че така се разбира.
148
4
 
5
 
! Отговори
Fearless___ преди 12 години
150 бог те е създал за да ти пръсне мозъка някой ден!
147
4
 
4
 
! Отговори
Томас преди 12 години
135 - Бог е създал кокошката със способност да снася яйца.
146
0
 
27
 
! Отговори
E.T. преди 12 години
Горките, ходят голи из джунглата. Нямат пари да си купят дрехи , само едни черни очила и чинията на газ, че бенза е скъп!
145
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм виждал извънземни много пъти. Те са навсякъде около нас.
144
1
 
23
 
! Отговори
Декана преди 12 години
Вероятно са наши джуревци -от "Факултета" . Търсят с фенери в джунглата падналата чиния, за скраб (сигурно се досещат колко струва килото от подобен метал).
143
1
 
11
 
! Отговори
bvb преди 12 години
137 е абсолютно прав. Ако се загледата тоя гъзар верно си пикае и хич не му пука от камерите.
142
11
 
14
 
! Отговори
Петьо-Евреи преди 12 години
това са най вероятно пияни руски туристи :))))
141
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дошли са да разучат как може след толкова години "еволюция", човека все още да се държи като ***.