Пришълци бродят нейде из Бразилия?

Странни същества надничат сред тропическата растителност
Обновена: 25 окт 2011 08:50 | 25 окт 2011 08:14,
163
Пришълци бродят нейде из Бразилия?
Снимка: Mike Cohen / Вarcroft USA

Странни снимки показа британският таблоид "Daily Mail". На фотографиите сред тропическата растителност към група хора гледа необикновено същество, приличащо на извънземно. А вдясно от него се вижда още едно непонятно светещо явление.

Кадрите са свалени от видео, дадено на изданието от писателя и известен изследовател на паранормални явления Майкъл Коен. Това видео попаднало в ръцете му от двама британски туристи, пътешествали по Амазонка. Необичайните създания били заснети от тях в райнона Mamaus.

Пришълци бродят нейде из Бразилия?
Снимка: Mike Cohen / Вarcroft USA
Туристите изобщо не очаквали, че ще заснемат пришълци. Те снимали група местни деца и чак после, когато преглеждали снимките, видели странните същества, надничащи от гората.

Коен твърди, че тези доказателства са едни от най-ясните и очевидни факти за съществуването на извънземни. Районът, в който туристите заснели пришълците, е известен с чести появи на НЛО.

Майкъл пише на своя сайт: "Това е едно вълнуващо видео, което е трудно да се оспори. То е направено в район, известен с НЛО активност. Очевидно е, че дъждовните джунгли привличат извънземни заради биологичното си разнообразие.

Пришълци бродят нейде из Бразилия?
Снимка: Mike Cohen / Вarcroft USA
Твърди се, че именно в тази област е провеждано мащабно разследване, известно като операция "Прато", в която армията е била изпратена на проверки за извънземно присъствие в региона.

Бразилското правителство отричаше в продължение на години, че такава операция е била извършена, докато накрая не излязоха много от разсекретените официални документи, разказващи за нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
0
 
! Отговори
до 79 преди 12 години
Добре де. Нали има Бог. А кой е създал Бог е въпроса, не за моя ограничен от пространствено-времевия континуум ум. :)Та кой е създал Бог?
79
3
 
4
 
! Отговори
До Томас преди 12 години
Томасе библията е несъвеършена.Помисли само какво пише в Началото бе БОГ. Той създал Адам после ***. После те добили двама сина. И после те също имали своите деца.Излиза че са е----ли майка си. Хайде стига глупости , а самата библия отрича кръвосмешението. Цялата библия е пълна с противоречия! РЕЛИГИЯТА ОПИУМ за хората. Смешно е да живееш още в 16-17 век събуди се!
78
0
 
3
 
! Отговори
до 52 преди 12 години
С твоя *** ум, ограничен от пространствено-времевия континуум, дори не можеш да си представиш какво е вечност, камоли Бог. Освен това, ти искаш да Го дефинираш и да му издадеш тапия, че има право да бъде бог, по някакви твои критерии... е па т'ва нема как да стане ;)
77
0
 
3
 
! Отговори
гурбетчия до 76 преди 12 години
Томас ,не чети научна фантастика или религия ,а чети светски науки ,като биология ,химия ,физика и др. , в противен случай хептен ще откачиш !
76
1
 
1
 
! Отговори
до Томас преди 12 години
Не Томасе! Аз казвам, че вселената е нашата майка, нея я е имало преди нас. И някой пита, кой я е създал.Ти казваш, че има Бог, той е нашия баща, и го е имало преди нас. И аз питам, ами кой е създал Бог. Както излиза въпроса кой е създал вселената.Твоите безпочвени твърдения си ги спести. Ако ще ми обясняваш, че зашото го пише на еди коя си страница, в печатното ти издание, спести си ги!
75
8
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
64Това, че има нещо, което не можеш да си обясниш, не означава, че има извънземни - хората имат навика много бързо да забравят нещата - огледай се и си помисли колко знаеш за последните 3-4 поколения от твоя род. Вероятно ще се окаже, че не знаеш много за прабаба си - вероятно имаш някакви бегли спомени от детството си и толкова - а си помисли какво остава за неща случвали се преди хиляди години, след толкова войни и унищожения по земята и след толкова създадени лъжи. Има демони, които се представят за извънземни това е.
74
0
 
0
 
! Отговори
до 67 преди 12 години
Извънземни има, но в нашата галактика има около 4 билиона звезди и има 2 милиарда галактики, които са видими от Земята. А колко има по принцип не се знае. Големи разсъждения, голямо нещо. Това е извънземно, колкото е Станишев или Цецо. :)
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абсолютно истинско е, даже нещо се движи пред телепорта и някой придържа главата зад дървото :)до 64 - още Галилео съзнава възможностите на Вселената. а древните са имали доста голямо въображение - освен че открили в ежедневието си законите на физиката, математиката и химията, са създали за удобство и боговете, което не изключва разбира се възможността нещо да е кацало и в тоя забутан ъгъл на Галактиката
72
4
 
6
 
! Отговори
Томас преди 12 години
52На какви основания ти твърдиш, че няма Бог - ти не знаеш нищо за повече от 99,9999 % от вселената и имаш безумието да твърдиш какво нямало? Тпва, че не си Го видял, не значи, че Го няма. Томас идва от том и джери. Има един Бог и много имамни богове - демони, които са се представяли за богове. Това, че някои хора са мислили други за богове, защото тия хора са имали пушки примерно по никакъв начин не означава, че Бог няма. Освен това - Бог не е бил създаван - Той е съществувал винаги.
71
0
 
0
 
! Отговори
do 69 преди 12 години
E tova e snimano s liubitelska kamera az kato znam moiata kamera Sony kakvi filmi pravi napylno sym syglasen s kachestvoto na tova video :D ne e snimano s holiivudska aparatura sory :D
70
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма да забравя, как на летище "Щръклево", президента с някаква врачка чакаха да кацнат извънземните. Чакаха ги на летището. ХАХХАА. Това няма да го забравя. Гледах го по ТВ. Хората напоследък са откачили съвсем. Всички бутат масло, по малко. Дано и аз да не стана като тях - откачениус.
69
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Aбе пришълци... талъсъми направо... Амазонската джунгла е едно от най-малко изследваните кътчета на Земята.Там има цели цивилизации,за които нито ние знаем нито те за нас.Така че не са никъкви призраци,извън-земни .Какви *** убетават там...ни най-малка представа си имаме!п,п.Dayly mail ...това е изданието на "британските учени"
68
1
 
7
 
! Отговори
boby преди 12 години
Дрън дрън та пляс :). Интересно защо ли в ерата на цифровите камери и фотоапарати с висока резолюция, всички подобни "доказателства" все са с лошо качество :). Как пък не се намери някой да пусне HD снимка на НЛО...
67
1
 
2
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Работата е ясна , търсят наивни туристи вманиачени на тема извънземни ,които не биха пропуснали такъв "шанс" и биха изхарчили малко парички за да съчетаят полезното с приятното !
66
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще го кажа веднъж, понеже не обичам да се повтарям ...Изънземни има, но не са толкова *** да дойдат тук на земята ...:D
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Такива извънземни ги правих на конвейр с фотошопа :)
64
1
 
10
 
! Отговори
men преди 12 години
А ти защо си мислиш че ние сме единствени в грандиозната вселена, има толко факти които неможе да си обясним, пирамидите,"великденските острови", долината Наска, бермудския триъгълник, в египетски пещери са намерени рисунки на няколко хиляди години които са на хора със скафандри... мислите ли че преди 5 000 години са имали такова въображение...
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много странно ми се струва че извънземното много прилича на образа който сме виждали по филми, комикси и други подобни. За мене снимката е менте. Може да сте чували че от такива неща падат пари. Факта че до момента има към 60 коментара показва интереса. Без да искате прочетохте и рекламите покрай статията а.
62
3
 
9
 
! Отговори
Смех преди 12 години
Според мен това е Станишев, след изборите. Търси последните оцелели индианци с цел да ги накара да прегърнат идеята на комунизма, не виждам кой друг вече би му се навил...
61
0
 
1
 
! Отговори
АнтиКаруцар преди 12 години
Това е Хищникът....RUN TO DA CHOPAAAAAAAAA :)