2012 ще е тежка, Нибиру все пак идва?

Астролози, шамани и дори доктор на науките вещаят нова криза
Обновена: 8 ное 2011 22:17 | 29 окт 2011 19:13,
320
2012 ще е тежка, Нибиру все пак идва?
Изображение: NASA/JPL-Caltech

Какво ни готви 2012 г.? По-добра или по-тежка ще бъде, свръшва ли кризата, вижда ли се най-сетне светлина в тунела? Астролози, шамани и езотерици, юристи и дори доктор на науките се събраха на "кръгла маса" в московския Дом на журналиста, за да отговорят на тези въпроси.

И макар че доста от предсказанията им се разминават, те са единодушни в едно: 2012-а вещае нова криза и трудности, през които трябва да преминем стоически. За сериозна икономическа криза говори Михаил Левин, ректор на Академията по астрология в Русия. Той посочва периода юни-юли 2012 г. "Хората, които успеят дотогава да спечелят някой лев, ще бъдат щастливци, а тези, които не успеят – да не се и надяват", казал Левин по телефона, тъй като ангажимент го възпрепятствал да присъства лично на кръглата маса.

Астрологът Павел Глоба пък бил в Германия, но също бил категоричен, че през 2012 г. ще има финансова криза. Малко повече подробности разказва Елеонора Хинзбург, която е астролог по авестийската традиция и се занимава с тибетска медицина. През януари 2012-а Юпитер ще се съедини с Черната Луна (Лилит) в знака Телец. Според номерологията 2012 г. съответства на числото 5, а това е цифрата на Юпитер. Независимо че Юпитер е голяма планета, ползваща се с добър авторитет, то годината ще бъде помрачена от съединението му с Черната Луна.

В резултат през 2012-а може да има материални затруднения, финансова криза и ще бъде невъзможно да се натрупват капитали. В първата половина на годината е нежелателно да правим заявки за бизнес, по-скоро трябва да живеем ден за ден и да се стараем да преживеем неблагоприятния период.

През есента на 2012-а в знака Телец ще премине Южният лунен възел. След трудното лято по всички страни по света ще започне нова вълнà на икономическата криза. През май 2013 г. тази тенденция може да се засили. Елеонора Хинзбург вече се е срещала с влиянието на Южния лунен възел в знака Телец. Това е било в края на 1994 – началото на 1995 г. В това време е бил "черният вторник", когато рублата се сринала, а Мексико бил връхлетян от икономическа криза.

Шаманът Андрей Дондуков, майстор на духовните практики, акцентира върху китайската астрология. Според китайския календар 2012-а е Година на Черния Дракон, което е добре. Черният цвят символизира водата, а елементът на Дракона е земята, затова комбинацията се явява добра. Сегашната комбинация е Метален Заек и това е лошо. Основната тенденция на 2011 г. е свързана с елемента метал. Тя може да се свърже с жестокост, упадък. През 2011 година най-важният ден е бил 20 октомври, понеже той е бил нещо като вододел. Към тази точка сме вървели 30 години. Цикличността на тази система се основава на цикличността на планетите Сатурн и Юпитер. Около този ден може да е времето, когато кармата се материализира.

Хората, които в продължение на 30 години са натрупвали негативна карма, ще почувстват нейното присъствие. Хората, които са трупали позитивна карма, също се почувстват присъствие, но на позитивна карма. 2012 г. ще бъде важна, тъй като в този период ще стане преход от един цикъл с продължителност 26 години към друг. Но хората, държащи на духовните ценности, ще могат да се съхранят, независимо от влошаването на живота и кризите. При тях може да има и подобрение.

Астроложката Олга Фост също вещае криза. Упадък щял да застигне сферата на имотите. Това ще се чувства особено през януари-април, когато Марс ще се намира в ретроградно движение. През юни може да започне икономическа криза. Не по-малко важно било какви хора се раждат сега. През 2012 г. може да настъпи прелом, но той само ще приготви хората за възприемане на новите идеи. Децата трябва да донесат нещо ново, също както поколенията, родени в ерата на радиото, на телевизията и на интернет. Кризисът, който ще настъпи, не трябва да се оценява като лошо събитие, тъй като ще позволи да се свали шлаката и да се промени човешкото възприятие.

Последната прогноза е на Борис Астафиев, доктор на медицинските науки, доктор по философия, професор в Академията по естествени науки на Русия. Първоначално той не знаел дали да назове дата или не. В края на краищата решил да я назове – 17 март 2012 г. В този ден планетата Нибиру може да повлияе на Земята, а сега тя се приближава към нашата планета.

Нибиру не може да бъде унищожена, тъй като тя се явява антигравитационна планета и отблъсква всичко от себе си, твърди Астафиев. Освен това Нибиру е планета-чистилище. Това събитие може да се случи в 7 часа сутринта московско време (6 часа българско). Тогава не бива да се лети със самолет, да се управлява автомобил, понеже има голям риск.

В същото време благодарение на Нибиру Земята щяла да бъде освободена от негатива и да бъде проведено прочистване. Как може да се случи това? Нибиру е енергоотрицателна планета, затова тя може да привлича отрицателната енергия, а съществува закон за привличането. Планетата може да изтласка отрицателните качества от хората.

В по-близко бъдеще астролозите вещаят добри дни през месец ноември 2011 г.
Астроложката Елеонора Хинзбург твърди, че 1 ноември 2011 може да се нарече успешен и в този ден желанията могат да се сбъдват. На 1 ноември в 5-9 часа сутринта московско време (4-8 часа българско), а също на 13-14 ноември конфигурациите са такива, че способстват в живота да се случват чудеса. Във втората половина на ноември може да се стабилизира материалната дейност и този период е идеален за работохолиците.

На 25 ноември има слънчево затъмнение, но то няма да е страшно, понеже Слънцето ще бъде в знака Стрелец.

Източник: Непознанный мир/tainy.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
23
 
! Отговори
Трион преди 12 години
На 11.11.11 точно в 11:11:11 българско време рептилите ще кацнат на Бузлуджа и ще я обявят за изконна рептилска територия!
19
3
 
11
 
! Отговори
Гадняра преди 12 години
Не можело през сл год да се трупат капитали....който е блажил ще си блажи,а който е нагъвал сухия ще си го нагъва-това е ясно и без НУБИРУ и гадателите
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Криончо, бе?! Ама ти нещо се отнесе. Карай кротко, сипи си една ракийка и не дрънкай простотии, че не вярвам някой да ги чете. :) В крайна сметка ние не сме ти виновни, че лекуващият те лекар е некадърен?:)
17
1
 
18
 
! Отговори
neo5 преди 12 години
Демек, още по-навътре ще ни влезе... поне ни предупреждават да знаем, че няма спасение от онея твари.. милиардерите, дето не са наядоха и накрадаха!!!
16
4
 
12
 
! Отговори
Крион! преди 12 години
Програмата на реалността отново ще се промени глобално, пропускайки повече Божествена Светлина и Информация. И за вас в ускорено време ще ви бъде явено това, което вие избирате в точно този момент, сега!Този ИЗБОР е изключителен. И тук не става въпрос само за избор на събития в индивидуалния живот на човешкото същество и на цялата Земя. По-голямата част от този ИЗБОР това е непознатото за вас. Това, което за сега не може да бъде интерпретирано на Земята с термини или символи.Обяснението и разбирането на този процес това е едва 10% всичко, което вие ще направите в Слънцето. И сега това трябва да е така. Но вашите Сърца! Ако те горят, ако те пулсират като свободни звездички, то те ще ви обяснят на свой си език на дълбоко духовно равнище, слънчевото преживяване на вашето Възнесение, възраждане и преображение.11.11.11 е начало на глобално ПРЕЗАРЕЖДАНЕ на Земята, което ще продължи през цялата 2012 година до 21.12.2012 г.Тогава, когато вие ще бъдете окончателно готови за тази вълшебна среща и пълното си сливане със самите себе си.За много от вас сроковете няма да имат значение. Вие вече сте преминали във фактора на четиримерното кубично Време и вашите еволюционни преживявания и събития всичко става сега вътре във вас и много от нещата се отразяват и около вас.Това е добър знак за Прехода. Завесата е станала доста тънка и проницаема за вас и вие с всеки един ден ставате все по-решителни и свободни.За 11.11.11 трябва да бъдете просто готови.Бъдете готови за ЧУДЕСА за всяко от нивата на вашето Същество и на всички нива едновременно. Не трябва да правите нищо особено (само ако на вас много ви се иска усмивки). Ако вашите сърца са открити за Светлината, за Свободата и промените. Бъдете като вълните течащи и свободни.
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 16Криончо, старшата сестра каза веднага да отидеш при нея да ти направи промивка, че ти била объркала хапчетата.
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
според мен това за кризата е повече психоза отколкото реалност, но учени кат тия, толкова ги преувеличаават, че чаак се превръща в реалност...
13
2
 
16
 
! Отговори
АНТИ преди 12 години
ТОВА СА ГЛУПОСТИ! ГЛУПОСТИ ! ЮПИТЕР в АСПЕКТ СЪВПАД С ЧЕРНАТА ЛУНА ПРЕДВИЖДА РАЗШИРЕНИЕ, РАЗПУСКАНЕ НА НРАВИТЕ! НАЙ-МНОГО В ХОЛАНДИЯ И ФИНЛАДИЯ, КОИТО ОГРАНИЧИХА БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН ДА РАЗРЕШАТ ЗООФИЛИЯТА И СКЛЮЧВАНЕ НА БРАК МЕЖДУ ЧОВЕК И ЖИВОТНО...
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ех да може да премахне скьперничеството на Лентореза и да го направи много ларж....даи Боже !
11
1
 
6
 
! Отговори
до 4-ти преди 12 години
тук ли си бе изрударе,от кога те чакам да *** бахура.
10
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не четох цялата статия."На 25 ноември има слънчево затъмнение, ..., понеже Слънцето ще бъде в знака Стрелец.".Само това прочетох и ми стана ясно. Оуеуе Слънцето ще да било във знака Стрелец (?). Какво пък значи че Слънцето ще бъде в знака Стрелец? Не съм чувал от някой с елементарна култура да знае че звездите имат ЗНАК. Ако беше във знака Козирог или не знам си там какво какво щеше да стане? Да гръмне Земята ли? Това са хора на които звездите не само им говорят ами и им крещят в главата
9
7
 
3
 
! Отговори
битивибитивибитивиби преди 12 години
подчинети са нисщтатници
8
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И без Нибиру сме си зле...
7
0
 
23
 
! Отговори
аз съм в час преди 12 години
Това не е ли битивиновина? Аз го гледах по битивиновините докато битививечерях с битивирекламата за битивитоалитна битивихартия!!!
6
2
 
25
 
! Отговори
Чика Куре преди 12 години
2012 всички ще минат на вена!
5
2
 
35
 
! Отговори
Аман от тъпизми преди 12 години
Глупотите в този сайт край нямат
4
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пудчинете се на ИЗРОДАР!Убирайте думатиту чесий мамата!
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
......които не успеят да не се и надяват......Че кой се надява ????
2
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Очевидно психиатрите спят! :))) А когато психиатрите не си гледат работата, тогава се развилняват разни астролози, нумеролози, куролози и прочие ***! :)
1
2
 
44
 
! Отговори
брадваро преди 12 години
бегай ги разтегай тия тъпизми на ***