Суперхапче на НАСА ни удължава живота

Вълшебното лекарство предпазва от редица болести
Обновена: 10 ное 2011 19:30 | 10 ное 2011 19:30,
67
Суперхапче на НАСА ни удължава живота
Снимка: архив, Reuters

Суперхапче, което подобрява здравето, подмладява и удължава живота, може и да звучи като плод на научната фантастика, но специалисти от НАСА са създали точно такъв продукт, пише в. "Дейли експрес". Асортиментът AS10 от витамини и добавки, произвеждан от компанията "AmeriSciences", е разработван в продължение на шест години, и предпазва от редица заболявания, сред които катаракта и тумори.

Хапчетата, представени пред Кралското дружество по медицина във Великобритания, съдържат най-мощната комбинация от антиоксиданти и витамини, създавана някога. Комплексът действа, осигурявайки защита срещу външни токсини като радиация и замърсяване.

Според публикация в "Radiation Research Journal" добавката удължава живота. Освен благоприятно влияние върху здравето, продуктите AS10 въздействат положително и върху външния вид - подмладяват кожата като намаляват старческите петна, слънчевите увреждания, бръчките и кожните зачервявания.

Формулите са 100 процента натурални и съдържат екстракти от плодове и зеленчуци, сред които акай, купуасу и ацерола. Всекидневната доза съответства на една от препоръчителните пет порции плодове и зеленчуци дневно.

Суперхапчетата са разработени от специалисти на НАСА и космическия център "Джонсън" и първоначално са били предназначени за астронавти, участващи в продължителни космически мисии. Сега продуктите се предлагат за масово използване. Те ще се появят на пазара във Великобритания следващата седмица. Цената на разтвор, достатъчен за един месец, е 120 лири, а мултивитаминните таблетки струват 27 лири.

(БTA)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: хапчеНАСА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.