Бебе ухапа смъртоносно змия. Е, това е новина!

Момченцето сдъвкало влязлото в стаята му влечуго
27 яну 2012 18:41, Елка Василева
103
Бебе ухапа смъртоносно змия. Е, това е новина!
Бащата Имад показва обезглавената змия. Снимка: ynetnews.com

Схватка между змия и бебе в израелски град завършила неочаквано с фатален изход за влечугото, след като малчуганът й отхапал главата, предаде ДПА.

Едногодишният Имад Гадир от Шварам в северната част на Израел открил 35-сантиметровата змия в стаята си. Когато майка му го видяла, малчуганът дъвчел влечугото, съобщава сайтът Ynet.com

На ужасените викове на жената откликнал съсед, който бързо влязъл в къщата и изтръгнал от ръцете на бебето останките от змията.

"Детето вероятно инстинктивно е сложило змията в устата си. За щастие влечугите от този вид не са отровни, но могат да предизвикат алергична реакция", казва експертът Ели Коен.

Малкият Имад Гадир не е пострадал в схватката си със змията, но е отведен болница в Хайфа за рутинен медицински преглед, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: змияИзраел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
4
 
! Отговори
до 42 преди 12 години
Аз пък още като видях в статията "в Израел" и ми беше ясно какво се е случило в коментарите.А като мернах и на фанатика Томас аватара съвсем.По темата - мощно бебе. :)
53
3
 
13
 
! Отговори
Томас преди 12 години
53Това, че религията е наложена насилствено са глупости - има данни, че Тервел е бил Християнин - както и дядо му Кубрат. Преди Борис са вземе решението християнството да стане официална религия - в България е имало много хора, които са били християни.
52
2
 
10
 
! Отговори
Томас преди 12 години
53Явно не си преглеждал Библията - прегледай я пак. Йоан 3:16Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот:Ако Бог не ни обича - ще го прави ли?
51
7
 
5
 
! Отговори
юроде преди 12 години
друга песен запяхте.едно доказателство,за вашата измама еврейска.ветропоказатели.
50
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето така се започва. Днес змия, догодина ***, а накрая и човек.
49
3
 
9
 
! Отговори
богомил преди 12 години
опитайте де.па ще видите.и тората няма да ви спаси дяволи.
48
3
 
6
 
! Отговори
Томас преди 12 години
48Абе - къде слагате мен при евреите - евреите ще се обърнат към Бог - и не го казвам това - а Бог. Когато разберат, че антихрист ги е измамил ще се обърнат към Бог. Англичани, испанци, германци, французи, турци, сащ и т.н. държави са правили не по-малки злини от евреите - колко хора мразят тях, така както мразят евреите?
47
6
 
5
 
! Отговори
Томас преди 12 години
44Каза човека с ник звяр - кой те излъга, че някой някога ще победи израел?
46
1
 
6
 
! Отговори
спасител преди 12 години
ама ти пишеш за откровен.от йоан.та това е от новият завет.извинявай ама вие изповядвате старият закон.не се хващай за новият закон.вие не го приехте,къде се слагате.
45
0
 
7
 
! Отговори
киро преди 12 години
изповядвате старото,а когато не ви оттърва се хващате за новото.е това не е ли подлост и дяволизъм.крадеца вика дръжте крадеца.
44
2
 
12
 
! Отговори
мисир преди 12 години
На тоз червей змия ли му викате!
43
1
 
12
 
! Отговори
asere преди 12 години
Аз като ям керемиди и *** , да не би да ме писаха по новините.
42
4
 
12
 
! Отговори
звяр преди 12 години
вие евреите, мразите света и иисуса христа.вие искате да унищожите света, но няма да стане.вашата смрад задушава света.вие сте от сатана.не си мислете 4е ще победите света.светът вас ще унищожи.пършиви евреи.никой не ви оби4а и скоро ще си го полу4ите.обхванати сте в пръстен,дойде и вашият край.кръв ще плюете.дяволи мръсни.
41
3
 
2
 
! Отговори
Megadeth преди 12 години
Пък за първите коментари (от където тръгна всичко това) - нямам думи. Вижте себе си, тогава плюйте другите, *** такива.
40
2
 
11
 
! Отговори
Megadeth преди 12 години
Гледам новина - хубава. Отивам в коментарите - един псува втори, трети пише редове от Библията... Още веднъж се убеждавам, че България запада. И то заради народа, най-вече.P.S. То с този коментар и аз се причислявам към вас (коментиращите не по темата), ама нямаше как...
39
5
 
3
 
! Отговори
Томас преди 12 години
38Кой те излъга тебе - това, че светът мрази някой - не е основание за нещо си - Йоан 15:18Ако светът ви мрази, знайте, че Мене преди вас е намразил.Йоан 15:19Ако бяхте от света, светът щеше да люби своето; а понеже не сте от света, но Аз ви избрах от света, затова светът ви мрази.
38
2
 
8
 
! Отговори
милош преди 12 години
еврейския бог,са парите и власта. и ада като добавка.
37
2
 
11
 
! Отговори
Анелия преди 12 години
Ако не беше бебето ухапал змията, змията ще ше да го ухапе! Браво на бебето .По добре една змия по малко а не едно пострадало дете !
36
5
 
3
 
! Отговори
сими преди 12 години
томасе,са се лъжеш и си вярваш.целият свят ви мрази.при второто пришествие на иисуса христа вие ще сте първите за осъждане.няма да подминете божия гняв.и в ада ще горите.мина вашето лъже проро4ество.в ада ви е местото.
35
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господ си пази децата. И в България е имало случаи, когато малко дете (бебе) удушва змия. Детето е с чиста душа и няма страх, а и ръцете му са много силни за възрастта. Няма нищо случайно. Само ние си мислим, че знаем нещо.