Останки от НЛО открити в сибирската тайга?

"Роскосмос" и НАСА предпазливи в оценките си за купола
Обновена: 27 мар 2012 14:50 | 26 мар 2012 07:50,
102
Останки от НЛО открити в сибирската тайга?
Странният купол. Снимка: YouTube

28-годишен руснак откри в сибирската тайга метален купол, за който се счита, че представлява останки от НЛО.

Куполът, който е с тежина около 200 кг, е направен от титан и част от експертите смятат, че става въпрос за секретно военно съоръжение.

С помощта на съседи откривателят му Михаил Бобров успял да го завлече до родното си село.

Експерти на "Роскосмос" твърдят, че куполът не е част от спътник или ракета и не е свързан с някоя позната космическа технология.

От НАСА се съгласяват с руските си колеги, че "обектът почти със сигурност не е свързан с космически кораб".

Не е установена радиация във или около него. Металният отломък остава под охраната на местната полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: НЛОСибирНАСАРоскосмос
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
2
 
! Отговори
D0 63 преди 12 години
AWE NZ ZA RUSNACITE AMA TI KATO BULGARIN GRAM NE SI CUFNAL I VURZAL IA SI VIJ SME6NIA KLIUKARSKI SAIT DNES.BG ...
64
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
DNES.BG MOJE LIDA STE TAKIVA GADNI JULTA I GADNA KLIUKARSKA MEDIQ BE ??? TOVA E NOVINA OT NIAKOLKO DNI I OSHTE SLED PUBLIKUVANETO I SE KAZA CHE NAI-VEROIATNO E CHAST OT VOENNA RAKETA KOIQTO OT TRENIROVKI ILI SATELIT.... AMA NEE VIE OT IZVUNZEMNI ISKATE DA E... I MN INTERESENO KAK SHTE E V NIAKAKVO SELO V PI4KOVSKATA TAIGA I NIAKVI POLICAI SHTE IA PAZIAT A PUK USHEKM VE4E SA IA IZLSDVALI I E OT TITAN.... NE VI SE VRUZVAT GLUPOSTITE DNES.BG VIE STE *** I MALOUMNICI !
63
1
 
37
 
! Отговори
джелезко преди 12 години
тия 200 кила желязо, ако бяха паднали в България, никой нямаше да разбере, че са съществували, щото на минутата щяха да свършат в пункта за вторични суровини за каса ракия:)
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dadada xaxaxa
61
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е сега нашия генгста-генгста рапър Сарафа да направи песен по случая за НЛО-то на алумин-атите и титано-минатите
60
1
 
15
 
! Отговори
Комшия преди 12 години
Това е сатлита на комшията. Беше го заложил при едни руснаци за пиене. Те цялото семейство са извънземни, особено жена му
59
7
 
1
 
! Отговори
brigante преди 12 години
пф, сега гледах няколко клипчета в youtube поредната руска отломка от някаква тяхна военна разработка дето пак е дала дефект:) аха-аха да е имало ефект, но са се понапили и са се оляли:) че не си и признават хахаха и се чудят от к'во може да е:) еми то от толкова бълване на различни оръжия как да се сетят от 'де е:) произвеждат нещо в красноярски район дето ше иде примерно в байконур, а идват части и от различните им краища на огромната територия:) а ходи проверявай кое от къде идва и кога е произведено:) т'ва може да е и от '70-те и как ще го проверят тез' пияни тикви:)че се и чудят и маят да е'а пиандетата:) извънземна технология можело да е хахахаххахахаха:)
58
1
 
21
 
! Отговори
УФОлог преди 12 години
Колеги, моите задълбочени изследвания доказаха, че това е отломък от летящата чиния на Ахмед Доган. Явно се е разбил там завалията, което обяснява и защо отдавна никой не го е чувал и виждал.
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Vsqka zahvarlena tenekiq li ve4e e NLO? Tiq deto gi tarsqt izvanzemnite da se molqt da ne gi namerqt, 4e ne im se pi6e dobro!
56
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еххх Братушката тъкмо се е зарадвал че е намерил малко АЛУМИН и то се оказало титан ми то тва никои го не ще само където го е мъкнал до къшата и трудно се раже с нощовката ТЦ ТЦ ТЦ
55
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега Никито Младенов да организира една среща с извънземните нали вече е спец ,след Катар .Или Дянков да ги обложи с данък за паркинг А това ,че *** пие не е тайна за никого .Но то цщла Европа лочи като скотове ,така ,че ние сме нещо нормално
54
1
 
15
 
! Отговори
Петко преди 12 години
Ако няма радиация, значи не е от космоса.
53
1
 
32
 
! Отговори
от Марс преди 12 години
Това е марсиански казан за сливова ракия. Ай сиктир !
52
4
 
3
 
! Отговори
Дядо Сминдух преди 12 години
Останки от *** са открили. Не ни занимавайте с глупости..
51
2
 
8
 
! Отговори
Дядо Петър преди 12 години
Че няма ли пункт за вторични суровини наблизо?Или нямат цена за титанови отпадъци?Що ли няма някоя махала с нашенци наоколо, веднага щяха да го разфасоват и качат на каруците.
50
0
 
8
 
! Отговори
Патри Йод преди 12 години
Докато руснаците са отричали технологията са псували екипа за откриване на изгубен прототип. Докато американците са отричали технологията, агентите от отдел контраразузнаване на НАСА са били вдигнати по тревога. Време е да се замислим, дали някой български учен скоро е заминавал за САЩ.
49
1
 
3
 
! Отговори
кн преди 12 години
много си прав 50. то някой си говори с бог, а камо ли не с някакви си президенти.
48
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Всеки пети българин си посръбва редовно"Та какво казахте за руснаците? Еххх ***, Ганьооо... не можеш да се видиш колко си пропаднал, а си тръгнал да обсъждаш другите.
47
0
 
3
 
! Отговори
Пушещият преди 12 години
До 48Муахахахах точни така, 2012г муахахаха. Скоро, скоро. Колонизацията ще започне. Ние всички от Комисията продадохме всички вас на колонизаторите в замяна на нашите животи. А колкото за правителство, моля не ми говори. НИЕ СМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО В СЯНКА. Ако нещо не ни харесва просто го премахваме. За справка Кенеди, или Финала по хокей между САЩ и СССР.
46
0
 
5
 
! Отговори
До пушещият преди 12 години
С крайчек, стойте на "крайче" това доказва, че правителството знае. "Готвят нова война 2012 след декември. Огледай се и сред нас има вече извънземни, хората всичките сме дребни.." из песничка на САРАФА. Мълдър и САРАФА = разобличване. А Скъли идва да те аоутопсира, да види как пушиш по толкова и нищо ти няма.. няма да се учудя на 4те ти черни дроба, направени, чрез точно тази промяна в ДНК-то ;)