Котка донесе наркотик на стопанката си

Собственичката сама "издала" домашния си любимец
19 май 2014 16:11,
1
Котка донесе наркотик на стопанката си
Снимка: Getty images/guliver photos

Котките са известни със склонността си да влачат у дома какво ли не, пише БТА. Изпълнението на новозеландска писана, донесла на стопанката си 5-грамово пликче с канабис, обаче накара местни полицаи да се чудят и маят, предаде ДПА.

Сержант Рийс Мънро от полицията в новозеландския град Дънидин разказва, че местна жителка, чието име не се споменава, е позвънила в ранните неделни часове, за да съобщи за деянието на котката си. Жената е споделила, че питомката й е оставила "плик с дрога" на къщния праг.

"Всеки е чувал, че котките мъкнат у дома какво ли не - мъртви птици и плъхове, но за пръв път ставам свидетел на подобен случай", е споделил сержант Мънро за "Отаго дейли таймс". Служителят е допълнил, че произходът на дрогата на стойност около 100 новозеландски долара остава загадка.

Разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: коткаканабис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
8
 
! Отговори
Котките не са балами преди 9 години
Влачат у дома птица или плъх, който са заловили и удушили, защото от тяхна гледна точка това е много ценна плячка.Тази котка, за която става въпрос в статията, сигурно дълго време е наблюдавала някого и е забелязала, че той крие някакви пакетчета някъде. Направила си е заключението, че това е нещо ценно и го е донесла на стопанката си.Познавам жена, чиято котка на два пъти й носи лакомства, задигнати отнякъде, докато жената беше болна от тежък грип - веднъж кюфте и веднъж бонбон в опаковка.