91-годишен търновец се разведе след цели 67 г. брак

Приключил със секса на 86 г., имал 29 жени в живота си
Обновена: 13 авг 2015 11:40 | 13 авг 2015 10:16,
51
91-годишен търновец се разведе след цели 67 г. брак
Снимка: Flickr

91-годишен търновец официално се разведе след 67 години брак със съпругата си. През последните години дядо Стоян Стоянов водил шест дела срещу съпругата си Пена, но едва при последното успял да получи заветния документ за развод.

Преди това упоритата бабичка постоянно отказвала да даде развод на своя старец и съдът се съобразявал с нейното решение, съобщава "Телеграф".

За да се спаси от бившата си изгора, още преди 36 години дядото избягал от семейното жилище, защото спряла да изпълнява съпружеските си задължения. Баба Пена обаче си го искала обратно и се заканила, че рано или късно ще си го върне отново.

Двамата се оженили през далечната 1947 г. в Попово. Заживели в малка схлупена къщурка в края на града. Стоян заминал за столицата да си търси работа. Станал тираджия. Събрал пари, купил къща в Горна Оряховица. Тръгнал да обикаля с камиона из Европа.

Като минали години обаче Пена го наранила жестоко. Стоян чул от съседи, че благоверната му разправяла, че спрял да изпълнява съпружеските си задължения.

Това наранило мъжката му чест. Нещо повече – бабата разказвала наляво и надясно, че Стоян й изневерява.

Почти стогодишният старец се кълне днес, че приключил със секса на 86 години, а през живота си е имал 29 жени.

67-те години живот със съпругата си той нарича не брак, а мрак, и съветва младите да не търпят толкова дълго време като него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баба Пена е изрекла най-голямата обида за един мъж и то пред комшийките на село - на мъжот ми не му става, не вдига самолета. Смеете се вие, но ако това го каже вашата жена, какво ще направите?
18
4
 
18
 
! Отговори
Случаен преди 8 години
Само с тъпотии си пълнят страниците вестникарите, явно имат конкурс по-тъпота. На фона на толкова страдания, дайте нещо по-смислено. Само за убийства, катастрофи, изнасилвания, телефонни измамници, набези, чалгаджийски история и т. н. Няма ли нещо нормално което се случва в БГ, няма ли нещо смислено което да поощрява хората към добро. А искате после младите да не бягат от БГ. Ами то умните не търпят простотии.
17
1
 
17
 
! Отговори
хаха преди 8 години
До Анонимен 18То емиграцията и обезлюдяването няма да спре, ако 90 годишни старци се разведат. Гарантирам ти че това няма да промени нещата. Колкото до разводите - аз съм За, защото ако двама души не могат да се понасят (независимо на колко са години е най-добре да се разделят. От това да живеят заедно дълго и нещастно смисъл няма. Да са живи и здрави и двамата
16
3
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
За да има в България толкова много катастрофи със жертви по пътищата има две основни причини, които се знаят и от народа и от управляващите и депутатите. Това са: несправедливите и много либерални закони, които се прилагат срещу убийците на пътя и много корумпираната съдебна мафия включваща всички по веригата - следователи,адвокати,прокурори и съдии. Докато не се промени това статукво, нещата няма да се оправят. Това ви го казва един баща синът на който беше убит невинен при катастрофа.
15
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вярно, че няма за кога и доста се е замотал човекът, но поне ще си умре свободен ;)
14
2
 
14
 
! Отговори
хаха преди 8 години
До УмникЗа кога? Той вече нема сили да пръдне, ти за "риби" го пращаш
13
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на фона на емигриращите млади българи и обезлюдена България - най-тъпата новина за още по-*** хорица
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно и на бабата не й е било толкова зле да не живеят заедно и не му е давала развод само от страх какво ще кажат хората. Не можем да разберем възрастните, но от такива случаи може само да си правим изводи за себе си, аз също следвам този принцип - щом нещата опират до това да търпиш някого, защо изобщо си го причиняваш.
11
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пфуу, то човек не може и да се разведе вече. Евала на дядото, :D.
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако направим равносметката и теглим окончателно джизгията, ще се разбере, че всъщност жените и мъжете са много повече врагове, отколкото каквото и да е друго по-добро. Някои наричат това малшанс на връзката, аз го наричам първороден грях, както мъдро са си го казали попчетата.
9
3
 
42
 
! Отговори
Дебора преди 8 години
Дядо Стоян срещнал набора си Петър- Стоянееее, помниш ли едно време как търчахме след момите ? - Помня Петре, помня че търчахме ама не помня закакво .
8
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбрах има ли пари дядо Стоян. Ако има много пари и малко дни аз съм му кандидатка, Ангажирам се да помогна на баба Пена да преживее по леко раздялата.
7
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се смееш ли, да плачеш ли???
6
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такива са жените -захапват и не пускат! Хубаво си мислете преди да се жените, особено в наши дни е лесно, а преди 67 години дали някой изобщо го е питал иска или не.
5
11
 
15
 
! Отговори
Страшен съвет преди 8 години
Тоя тъпан ,цял живот явно не е бил в час!
4
3
 
25
 
! Отговори
Атанасов преди 8 години
Никога не е късно човек да потърси щастието! Без значение възраст, пол и т.н.
3
4
 
33
 
! Отговори
Bai-Hui преди 8 години
Тоя е на Митьо Пищова дядо му , гаранция!
2
5
 
21
 
! Отговори
готин преди 8 години
евала на човечеца и пак е постигнал своето,супер е
1
6
 
27
 
! Отговори
Геронти Геронтиев преди 8 години
На старини повечето хора изперкват ,ама тия па - съвсем !