Момиче от Осло смята, че е котка. Така и живее

Обича да спи в мивка, съска на кучета, носи опашка и уши
28 яну 2016 20:51,
55
Момиче от Осло смята, че е котка. Така и живее
Снимка: кадър Youtube

Според един известен израз, ако нещо изглежда като патица, плува като патица, кряка като патица, то най-вероятно това нещо е патица.

Но въпреки че Нано от Осло прилича на човек, ходи като човек, говори като човек, тя не е човек. Тя е котка, пише британският "Метро".

20-годишното момиче прави разкритието в интервю в канал в YouTube.

Нано твърди, че е точно като вашите домашни котки - мрази водата. Има дори и котешки уши, макар и изкуствени. Носи и опашка, а понякога ходи на ръце и крака.

Момичето твърди, че разбрала, че е котка, когато била на 16 години. По думите й лекари и психолози разкрили какво всъщност е тя. Нано твърди, че има генетичен дефект още по време на раждането си.

Нано твърди, че има чувствителен слух като истинските котки. С него чувала неща, които хората не могат, като звука на ключове и търкалянето на куфари по земята.

Човешката котка отговаря със съскане на всяко куче, което види по улиците. Иначе, като всички четериноги, и Нано обича да спи в затворени пространства. Любимото място й е мивката.

И ако това ви се струва странно, Нано има приятел, също с котешко самоусещане. Но не само - приятелят й Свен има няколко самоличности. Двамата си общуват с мяукане.

"Мисля да бъда котка през целия си живот", завършва Нано.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: коткаОсломомиче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една тенекия на опашката и две капки коресилин на г.ъза и ще и викат убиеца на Поршета. Ще ускорява до 100 за 2.74сек. На околовръстното ще мине с 342 км/ч.
25
0
 
6
 
! Отговори
баш самурай преди 8 години
Има 1 термин за подобни хора, нарича се attention whore. :)
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички спите зимен сън с просташките си коментари казвайки аз не съм такъв на мене няма да ми се случи да ама не се знае син или дъщеря ви каква ще стане гей лесбиика или травестит и освен това никой не знае какво изкупва това момиче с това че се чувства така както и якой долен в кавички уличен пияница доброволно са избрали това ЗА да РАЗБЕРЪТ какво е и си извадят поука и следващия път като критикувате се замислете ами аки в следващия живот....ама вие не вярвате спете спете.
23
0
 
6
 
! Отговори
до 41 преди 8 години
Ми ... като котките - ближе се
22
1
 
5
 
! Отговори
shrek преди 8 години
Като я подържат две седмици само на хрупки ще забрави да мяука!
21
0
 
31
 
! Отговори
тихомир томов преди 8 години
Много лесно ще я тестват : с един плъх или няколко мишока и всичко ще стане ясно , дали ще ги лови и яде или ще си спомни , че е страхливото момиче от Осло !
20
0
 
22
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Ще й пусна мишока да го погняви малко.
19
1
 
24
 
! Отговори
Адмиралъ преди 8 години
Аз ще я излекувам с големия си космат котарак
18
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една мотика,2 декара лозе,знаете ли колко бързо връщат човешкото у човека!!!!Ей,напълниха този свят с некадърници!!!Богове на таблети,смартфони и прочее играчки,а нямат сили една капачка на шише вода,лимонада да отворят защото за такова действие не е създадена програма!!!Напълни се света с меки китки и .....ви!!!!!
17
0
 
6
 
! Отговори
ВТ преди 8 години
завалийката...
16
1
 
22
 
! Отговори
въйвъй преди 8 години
Ако някой се мисли за Наполеон,Цезар,Моцарт,Ленин...лекуват го.Ако се мисли за жена-защитават му правата...А ако се мисли за котка-ми да я хранят с котешка храна и да я опъват кучетата...
15
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледам - и техните луди не ги лекуват...
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм котарак. Ако и търсят за разплод да се обадят.
13
0
 
13
 
! Отговори
Ния преди 8 години
Всеки луд с номера си...
12
0
 
12
 
! Отговори
Трей преди 8 години
Може би е патологично изменение на менталните и психосоматични системи вследствие на среща от третия вид с представители на "бежанците"?
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълна изтрещялка.
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глупости, някой се "мислил за жена". В структурата на мозъчните дялове на мъжа и жената има някои разлики. Образуването на пола на плода е много сложен процес и при такива хора се стига до несъответствие в развитието на мозъка и половите органи на бебето. Примерно има жени, които носят мъжката хромозома, но тя при деленето не се активира и така се образува женско тяло. А колкото до статията, не, няма как човек да е котка.
9
0
 
8
 
! Отговори
Мдааа преди 8 години
Трябва и котараааак !!! Да му мърка и съска .
8
0
 
21
 
! Отговори
ангелов преди 8 години
това момиче иска здраво шамаросване за да се съвземе.
7
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
де мотика деee....