Да отбележим един век... С един танц на пилон!

Възрастна дама от САЩ смята да отбележи подобаващо юбилея си
11 май 2016 18:18,
4
Да отбележим един век... С един танц на пилон!
Рожденичката Снимка: Facebook

Възрастна дама от САЩ е планирала специален поздрав за близките си, които ще събере за предстоящия си 100-годишен юбилей - танц на пилон, пише "Хъфингтън пост".

Приспособлението за изненадващата демонстрация вече е монтирано в дома на Биатрис Ингърлинг в Честърфийлд, Вирджиния. Празненството за юбилея на бабата, по време на което тя ще се увие около пилона, е насрочено за събота, пише БТА.

Юбилярката, наричана Гранди или Кралица Биа, се радва на добро здраве, позволяващо й да бъде физически активна. Баба Ингърлинг не пие лекарства и признава само един лек - всекидневна чаша вино.

Решението й да представи танц на пилон по случай юбилея си е шокирало дъщеря й Каръл Ленш.

"Когато я попитахме какво иска да направи за стотния си рожден ден, тя отговори "Танц на пилон". Бяхме шокирани, защото дори не подозирахме, че знае за съществуването на подобно занимание", споделя Ленш.

Тъй като поводът е специален и бабата е в добро здраве, изглежда нищо не може да я спре да осъществи намерението си. За близките й не е останало нищо друго, освен да монтират пилон в дома й. Биатрис Ингърлинг е възнамерявала да се издокара за номера си в трико с леопардова щампа, но впоследствие е решила да заложи на по-изискано облекло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: танц на пилон100-годишна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
7
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 7 години
Некои дупки и за сто години не се запълват.
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да е жива и здрава!Наздраве!