Знаците, че сте влюбени в женомразец

Казва ви да мълчите, когато говори с някого. Няма как да го промените...
Обновена: 3 авг 2016 07:02 | 2 авг 2016 22:09, Екип на Tialoto.bg
25
Знаците, че сте влюбени в женомразец
Снимка: YouTube

Макар да живеем в 21-век и жените все повече да се утвърждават като пол в различни сфери, съществуват десетки хиляди мъже, който все още ги считат за по-низши същества и се опитват да ги унижат по всевъзможен начин, демонстрирайки своето псевдо мъжко превъзходство. Парадоксът е, че тези господа не бягат от нежния пол, а го използват за своите първични нужди.

Ако имате връзка с подобен „женомразец”, по-добре осъзнайте навреме, че той никога няма да ви удостои с уважението, вниманието и любовта, която заслужавате. Отношенията ви са токсични и само ще рефлектират върху собственото ви самоуважение и самоувереност. Време е да оставите този човек и да потърсите някой, който да се държи с вас като с истинска принцеса.

Ето и за кои знаци да гледате, за да идентифицирате „женомразеца”:

1.Не спира да ви повтаря, че „той е мъжът”

Да, вие сте жена. И какво от това? Той заслужава ли награда, заради факта, че има пенис? Ако не спира да ви припомня своята мъжественост, това е така, защото той се смята за по-висше същество от вас заради пола си или защото е несигурен относно „съкровището” си от кръста надолу.

2. Постоянно чувате да повтаря, че жените нямат достатъчно пари и не могат да правят определени неща и т.н.

Ако не спира да говори негативно за нежния пол, то просто е време да го оставите. Реално обидните му думи са насочени и към вас – неговата партньорка. Без значение колко се опитвате да му угодите и да направите нещо „правилно”, никога няма да получите одобрението и признанието му.

3. Казва ви да мълчите, когато говори с някого

Мъжете, които мразят жените, вярвате, че дамите трябва да бъдат оглеждани, а не чувани. Щом не смята, че мнението ви е важни, определено е самовлюбен женомразец.

Вижте следващите знаци в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: женомразецвръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
9
 
5
 
! Отговори
зъл женомразец преди 7 години
Както има жени мъжемразки, така има и мъже женомразци. Феминизмът направи 70% от качествените мъже женомразци. Останалите 30% са ***. По важно да се знае е, че един мъж-женомразцец, спокойно може да пребие и 10 жени мъжемразки, ако го предизвикат, и пак може да не го улови законът, което е похвално за такива мъже, които в същност са истинските мъже. Радостно е и, че насилието над жените непрекъснато се увеличава и няма тенденция да намалява. Така им трябва на жените, на зла круша, зъл прът!
16
3
 
5
 
! Отговори
пак аз анонмен :) преди 7 години
...горещо препоръчвам на всички дами :"НЕ ПРАВЕТЕ КОМПРОМИС СА ТЪКЪВ ТИП МЪЖЕ" !!! Всяка уважаваща себе си дама за да запази поне малко достойнство трябва да прекрати.. на мен са ми посягали един вид на игра и трябваше уж да е много забавно ... колкото по-далеч стоим от негативни хора,толкова по-добре за нас!Животът е твърде кратък за да го запълваме с комплексари!!! :)))
15
3
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Има такъв тип мъж за съжаление.. казвам го от личен опит.Те не са "женомразци" , а по скоро КОМПЛЕКСАРИ с проблеми.. някои финансови.. други нереализирани и недооценени в кариерата , а трети просто го правят за спорта за да покажат че все още ги бива.. Започват с проява на интерес и при първо несъгласие с тях за нещо супер елементарно прибягват до психичен тормоз,обиди ..фантазии с цел да те принизят ..начин на контрол т.е т.нар. доминантни мъже...
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименСпоред вас кой ще издържа жената, за да не работи, ако е все още неомъжена и родителите й са бедни
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В някои от точките има логика, но повечето са пълни феминистки д рис ни. Дрънкайте глупости, продължавайте да мачкате фасона на мъжете и не раждайте деца. После като ви налазят ара беските, мъжете ви ще са женчовци и ще плачат с вас, а синовете ви... А, жени, вие нямате синове, а КАРИЕРА. Да не ревете после.
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ужас! Колко здравомислещи и психически здрави/устойчиви и уравновесени хора са писали тук! Елитът на диспансер България! :))))))Нямате стигане!:))))
11
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заблудена овца е способна да се влюби. Някаква къде си мисли че ще избяга. Всъщност ще си го набучи четвъртит. Без 2грама мозък.
10
2
 
3
 
! Отговори
neo5 преди 7 години
До АнонименДо 4:Има нещо много вярно в думите ти.
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беснее на авторитетни жени щот го правят сам да си приказва.
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има няколко пропуснати:1. Живеете в задръстено село, където всички мъже са такива.2. Той е арабин, практикуващ мюсюлманин.
7
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като се омъжи бой ще яде и ще и казва че нищо не и дължи. Без огризения на съвестта. Да мълчи щот го излага пред прятели и колеги. Че е неспособна без него да си купи ролки.
6
6
 
11
 
! Отговори
Доста девойки търпят преди 7 години
такива перекендета, само защото са забременели, страх ги е да направят аборт, а освен това са и добри момичета - мислят, че след като са правили секс с някого, непременно той трябва да им стане съпруг.Простоватите момичета също не са малко - той се държи така още преди брака, а тя си въобразява, че гаджето й нарочно прави смешки и не мисли това, което говори.Не са малко и онези, които си мислят, че това е нормално, защото още като деца са виждали, че бащите им се държат така със съпругите си
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не дължи нищо щот се мисли че е с най-голямата и работлива ***. Но, винаги има и по-работлив. Но, той не знае защото обожва онова в гащите си и винаги е готов да го подаде на коя ли не. Така че въобще за него не трябва се стараете. Нищо не трябва да правите. Просто гледайте си кефа и живота и му глеййте сеира. Наслаждавайте му се.
4
5
 
10
 
! Отговори
Някоя преди 7 години
Хахха, коя нормална ще се влюби в такъв? Не ставайте смешни, хората се влюбват и привързват само, ако другият се държи добре с тях, иначе тъй наречената любов се изпарява толкова бързо колкото е дошла. А такъв г.з, ще намери някоя да го търпи, но само ако има стабилна банкова сметка и познайте дали това е любов :)
3
6
 
18
 
! Отговори
Такива ги има много преди 7 години
в България. Като че ли женомразството е български национален спорт! Дори в повечето случаи е просто нарочно демонстриране на женомразство - човекът НЕ изпитва ненавист спрямо жените,обаче счита, че ще се изложи, ако шумно не показва, че е женомразец.Описани са много точно, с изключение на точка 2. *** търси момиче със зестра, ако може то да взима и хубава заплата. Но, разбира се, той казва, че тя е неспособна да направи това и онова, затова да дава парите си на него, той знаел какво да прави
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Но този на снимката е психопат! (American psycho) Тия мъже които се мислят за повече от жените на са баш психопати!
1
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знае че е *** и проста и ще го изложи. За това да мълчи. Ползва я да не е сам пред хората. И да чукне нещо без пари.