11 хобита, подходящи за CV-то ви

Включете поне някое от тях в автобиографията си
11
11 хобита, подходящи за  CV-то ви
Снимка: outnow.ch

11 хобита, които ще изглеждат супер във вашето CV
Ако ги притежавате, не забравяйте да ги включите в автобиографията си

Дори да преследвате традиционна кариера (в бизнес средите, в медиите, в търговията, в администрацията и т.н.) все ще трябва да включите в автобиографията си някои от своите хобита.

Някои от тях могат силно да впечатлят вашия потенциален, бъдещ работодател, въпреки че ще му отнемат няколко скъпоценни секунди за прочитане.

Истината е, че има хобита, които ще добавят голяма стойност към вашето CV и могат да ви откроят сред другите кандидати за мястото.

Ето и 11 хобита, които ще звучат добре, ако ги включите в автобиографията си:

1. Йога

Ако практикувате йога, това ще означава, че имате способност да запазвате спокойствие и да се контролирате. Ако кандидатствате за работно място в натоварена компания, например в рекламна или PR агенция, ще бъдете предпочетен заради очакванията, че ще се справите със стреса по-добре от други кандидати.

2. Екстремни приключенски спортове

Ако си падате по екстремните спортове, вие ще покажете на вашия бъдещ работодател, че имате потенциал да поемате рискове и че не се страхувате от неизвестното. Тези черти са желателни за всяка лидерска позиция, особено в по-големите организации.

3. Видео продукция

Ако умеете да снимате с камера и сте наясно с техниката за видео заснемане, вие ще сте привлекателен кандидат за всяка компания, която се занимава с организация на събития, ще сте подходящ и за работа в електронните медии.

Вижте останалите хобита в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: хобиCVкариера
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Някой да има линк към резюмето на Минко 47 г. ерген?
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А дълго гребане с лъжица е ли подходящо?
7
1
 
4
 
! Отговори
dino преди 7 години
*** OFF
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
12. Професионален снайперист на свободна практика и доброволец патолог и патоанатом, консултант към полициията. 13. Компютърни симулации и нови методи за теория на близкия хаос търсещи връзка между силови полета, неевклидова геометрия и фракталии. 14. Професионален състезател по ядене на хотдог за време.15. Пианист оксиженист-заварчик
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименВероятно имаш доста материал...;)))))
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хоби: в мазето шия дрехи от кожите на бившите ми работодатели.
3
0
 
15
 
! Отговори
Ха ха ха! Да, ама не преди 7 години
Ще изглеждат супер, ако кандидатствате за работа в някои други държави.Тук ще кажат: Квоооо? Йога?! Значи тоя първо стои на главата си, за да започне да мисли по-продуктивно? Ай стиа, беее...Или: Екстремни спортове? Тоа рипа с бънджи?! У ред ли е изобщо?
2
0
 
19
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Порно?
1
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
боже господи!заради тия CV-та нямаш право и на правилните хобита ли вече?!какво хоби имате: обичам да снимам с професионален фотоапарат личната си градинка, на която съм посветил личния си блог, докато вися в стойка лотус надолу с главата по време на бънджи скок, изпълнен от най-високия планински мост, на който целият отбор по ръгби, чийто капитан съм, изпълянва мое класическо произведение на орган.