Поколението Z - "тихото поколение"

Мрази дрогата, ненавижда татусите и гей браковете
17 сеп 2016 16:00, Теодора Драгоева
38
Поколението Z - "тихото поколение"
Синът на Мадона - Роко Ричи е роден 2000 г. Снимка: Instagram

Младежите от поколението "Generation Z" са най-консервативното поколение, което се е раждало от Втората световна война насам.

Според нови анкети тийнейджърите, родени след 2000 г., имат нетърпимост към наркотиците, татуировките и гей браковете.

Това поколение е най-умно от всички предишни поколения назад до 1945 г., смятат експертите. Учените твърдят, че тези младежи не разполагат с достатъчно време, за да мислят за глупости и масово не желаят да си провалят бъдещето с дрога и други рискови дейности.

Тези тийнейджъри имат редица консервативни възгледи за гей браковете, за правата на транссексуалните, за узаконяването на наркотиците и като цяло са доста по-разумни и имат много надеждни становища за тяхната възраст и то по различни важни теми.

Повече от 30 на сто от тези подрастващи (анкетирани са 14 и 15-годишни деца) са склонни да избегнат модата с татуировките.

За последно такова е било поколението на родените до 1945 г., наречено от социолозите "тихото поколение".

Вижте цялата статия в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Консервативните възгледи идват от възрастните, а не от самото младо поколение.Възрастните им тровят умовете с глупостите, в които са вярвали те като млади.
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
епични глупости
3
7
 
19
 
! Отговори
Лилия преди 7 години
Дано! ДАЙ БОЖЕ ДА Е ПО- РАЗУМНО, ЧЕ СЕГАШНИТЕ 20-30 ГОДИШНИ СА ЛЕЛЕ МАЛЕ....
2
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно каква е връзката между наркотиците ,гей браковете и татуировките?Който има татуировка е хомосексуалист наркоман?Просто има различни видове хора,възпитание и среда.Децата които са заобиколени от агресивна среда където са"по-слабият и жертвата" обикновено стават по тихи и затворени.Обратното ако от малки са големите гангстери супер биячите и страшните менове като попораснат стават нагли диви селяни които се събират на групички търсейки кого да бият щото комплексите и злото напира отвътре
1
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като станат поне на 18, тогава си правете изводи за наркотици и сексуалната им ориентация. Кой *** очаква децата на 14 да одобряват гей браковете ? :)