Трикове да сте по-добър съпруг

7 начина, които ще ви помогнат да се ошлайфате
21 ное 2016 22:36, Екип на Tialoto.bg
9
Трикове да сте по-добър съпруг
Снимка: архив, Reuters

Да, да, вероятно вече въртите очи, защото знаете какво ще прочетете – трябва да отделяте повече време на половинката си, да правите мили жестове, да я водите на вечеря поне веднъж седмично и т.н. И донякъде сте прави!
Тези неща биха заздравили брака ви и биха зарадвали любимата жена, но съвсем не са "тайната на щастливия брак“ или нещото, което ще ви направи "перфектния съпруг“.

Човек трябва постоянно да полага усилия и то не само да угоди на другия, а сам да се чувства комфортно и щастлив в живота си и в ролята си на съпруг, за да може наистина да бъде такъв. А малките трикове, които ще и помогнат в тази посока са:

1. Направете парти

Дори когато сте най-уморени, малко забавление няма да ви е в излишък. Не става въпрос за нещо грандиозно, изискващо голяма подготовка. Поръчайте пица, вземете вино и бира и извикайте няколко приятелски двойки. Така ще разнообразите вечерта, ще се посмеете и ще създадете нови спомени с любимия човек, изкарвайки и двама ви от рутината.

2. Оставете телефона си в колата

"Напоследък все повече двойки са забили поглед в телефона си, когато са на маса. Хапването е „събитие“, което би трябвало да сближава и да дава шанса за обмен на информация и диалог. В дигиталната ера обаче дори в тази интимна обстановка, хората са дистанцирани“, обяснява семейният консултант от Ню Йорк д-р Даун Майкъл.

Според нея подобно поведение показва липса на уважение и затова тя съветва мъжете да се разделят с телефона си вечер, когато са у дома. На практика това е почти невъзможно, тъй като телефонът е неизменна част от нашето ежедневие и все пак може да се отделите от него поне на вечеря.

Вижте останалите начини в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: връзкасъпруготношение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ефектът ще е такъв:аз съм жена и си признавам : наистина така реагираме. нямаме угодия.
6
0
 
1
 
! Отговори
Simo преди 7 години
А трикове за перфектна съпруга ще е по интересно, щот мъжете сме мърльовци и прасета и имаме нужда от пример :-))) а глезлите да се стягат да са перфектни :-)))
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи според статията аз съм перфектният съпруг и даже не съм си давал сметка, че покривам изискванията ви до този момент. Аре стига глупости, не са ни ляли по калъп, това което върви при мен не върви при всички, много хора са с различен критерий.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Трикове да сте по-добър съпруг7 начина, които ще ви помогнат да се ошлайфате"По принцип ако ошлайфам жената, ще стана перфектният съпруг... Вървя по пътя на логиката. :D
3
0
 
30
 
! Отговори
Ефектът ще е такъв: преди 7 години
1. Парти? Кой ти каза да водиш гости, без да ме питаш, бе? Колко даде за бира и за пица? А аз гювеч съм направила! Прахосник!2. Криеш си телефона, а? Та да не разбера коя те търси непрекъснато!3. Не те интересува как мина денят ми, нали? Егоист!4. Мъжка вечер с приятели ли? По к/ви ще се влачите и по кръчми! Ще те напусна!5. Все съгласуваш с мен, защото не искаш да поемеш отговорност!6. Поставяш връзката ни пред егото си? Не ти вярвам!7. Е защо ми се натресе ядосан в леглото? Бурсук неден!
2
1
 
11
 
! Отговори
THE JOKER преди 7 години
5.Оставете очакванията настрана-не мога да я чакам да и свърши цикъла....6. Поставете връзката преди егото си- връзка до време...7. Лягайте си ядосани- пера една ръчна и спирам да се ядосвам!!!
1
2
 
11
 
! Отговори
THE JOKER преди 7 години
Я ся да видим:1.Направете парти-добра идея, но не става, трябва да чистиш след *** която ще оставят гостите у дома ви.2. Оставете телефона си в колата- не става, може да има важно обаждане, проблем и тн...3. Не я питайте: Как мина денят ти?-ами ако се е е'ла с друг през деня , няма да и е много приятно да разбера.4. Вземете си почивка от ролята на съпруг поне веднъж месечно- това означава ли, че някой ще ме замести като съпруг, и ще лопа жена ми?