Цветовете на младостта! Как да "излъжем времето"?

Вижте цветовете, които служат като средство за подмладяване
Обновена: 19 дек 2016 23:47 | 19 дек 2016 23:00, Криси Табачка
0
Цветовете на младостта! Как да "излъжем времето"?
Снимка: архив, Reuters

Ако да ни бъде удобно е първото нещо, за което гледаме, когато си избираме дрехи, в никакъв случай не трябва да пренебрегваме и друг фактор – как изглеждаме в определени цветове.

Един от най-ефективните начини да постигнем визуално подмладяване е да подберем правилните тонове, които да прикрият несъвършенствата и да подчертаят предимствата не само на нашата фигура, но и на лицето ни.

Имайте предвид, че с всяка година косата и лицето ни променят своя тон и ще дойде момент, в който старите цветове няма да вършат същата работа.

За целта сме селектирали за вас топ 4 на цветовете, които универсално можете да използвате като средство за подмладяване.

1. Тюркоаз

Тюркоазът е един от цветовете, които вадят блясъка на лицето на всеки тон. Има много варианти на този цвят и те обикновено варират в по-зелена или по-синя гама. Ако имате светла кожа, поставете плата върху ръцете и погледнете вените си – ако изглеждат сини или зеленикави, изберете си друг нюанс на тюркоазено. Ако имате кожа, клоняща към по-тъмните тонове, всеки тюркоазен цвят ще ви стои добре.

2. Виолетов неон

Жените, особено тези, които имат по-светла кожа, трябва да заменят пастелното розово за червен виолет. Този наситен и богат цвят подмладява изключително много дамите и ги кара да изглеждат много по-сияйни.

Вижте останалите цветове в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: времецветове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари