Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?

Борисов обвърза вота с програмата за енергийната ефективност
Обновена: 26 фев 2017 16:28 | 26 фев 2017 15:57, Камелия Цветанова
424
Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?
Снимка: Reuters, архив

Програмата за енергийна ефективност на панелните блокове може да бъде спряна след изборите. Това стана ясно от думите на лидера на партията Бойко Борисов в Благоевград.

Още по темата

"Ако не ви харесва – спрете. Според мен, това е хубаво, ако според вас това е лошо, на 26 март може да го спрете, така че ви пожелавам успех”, заяви експремиерът, който инспектира няколко от санираните блокове в града, цитиран от bTV.

Не за първи път ГЕРБ обвързват програмата за енергийна ефективност с избори. Между двата тура на президентския вот зам. - министърът на регионалното развитие Николай Нанков, кметове и други политици от ГЕРБ чертаеха апокалиптични прогнози при загуба на Цецка Цачева, а в Смолян даже се появиха предупредителни листовки, призоваващи да се гласува с „правилната” бюлетина.

Тогава Борисов призна, че това поведение на ГЕРБ е било грешка и даже се е скарал на подчинените си заради всяването на паника.

Междувременно ресурсът на програмата наистина беше изчерпан, като се появиха информации, че е била източвана с неоправдано високи разходи за материали и работа.

По време на днешното събитие в Благоевград бившият премиер беше атакуван от няколко от присъстващите заради приоритетите по време на управлението му и липсата на възможности за развитие в региона.

Кметът на града Атанас Камбитов и някои от по-гласовитите граждани определиха това като провокация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не разбирам защо едните комунисти които в момента са на върха се дърлят с онези дето бяха преди тях на върха. Герб носи манталитета на комунистите,защото там е гъчкано с комунисти и другарите от БСП не бива да се разграничават от тях. Вашият манталитет другари е един и същи-еднакво крадете, еднакво лъжете, еднакво сте нагли гледайки бедният народ в очите ,еднакво разкарахте най-достойните българи от родният им дом .За всичко това говори халът на останалите българи тук в родината си. Днес има
182
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уауууууу, брей, брей, брей.....Земята спира да се върти, ако герберчетата не спечелят!!!! Малиииииииииии, уджас!!!!
181
4
 
47
 
! Отговори
до 224 преди 7 години
Кои загробиха народа? Герб нали? Кой изтегли 20 милирда заеми? БСП управлваха без една стотинка заем! Затова ще гласуваме за тях, муххльо!
180
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 191И НАЙ -ГОЛЯМОТО ИМ ПОСТИЖЕНИЕ ,ЧЕ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ ДРУГАРИТЕ И ОТ БСП И ОТ ГЕРБ А НАРОДА СЕ ЧУДИ КАК ДА СИ ПЛАТИ НАРАСТВАЩИТЕ СМЕТКИ. БЪЛГАРИТЕ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ВЕЧЕ СЕ СРАМУВАМЕ ДА КАЗВАМЕ ОТКЪДЕ СМЕ ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЯТ ,ЧЕ НИЕ СМЕ НАЙ-БЕДНИТЕ, НАЙ-СИРОМАСИТЕ В ЕВРОПА. ЗАПЪТИХМЕ СЕ КЪМ ЕВРОПА НО ДО ЕВРОПЕЙСКИЯТ НАЧИН НА ЖИВОТ СЕ ДОМОГНАХА САМО ПОЛИТИЦИТЕ А НАРОДА ИЗОСТАНА В АФРИКА.....ПОКАЖЕТЕ НА ТЕЗИ ,КОИТО ЗАГРОБИХА БЪЛГАРИЯ ЧЕРВЕН КАРТОН .
179
3
 
33
 
! Отговори
от 216 преди 7 години
Ремонтира и разшири прохода Хаинбоаз, като го направи на много места трилентов и можеш да караш по него със 100 км, без опасност да изхвърчиш в дерето. И качеството му е такова, че десет години вече няма извършен ремонт. Не като на тимвата калпавото строителство.Купи и транспортните самолети Спартан, с който президента Радев ходи в Брюксел. И това без подаянията на Европа. Защото програмите за евросредства започнаха от 2009 г. Даваш ли парите?
178
1
 
48
 
! Отговори
Бай преди 7 години
Ако не ми дадете близалката, няма да играя с вас! Г-н Борисов, спираме санирането само и само да не се връщате. Видяхме какво правите, но само ако е свързано с вашия джоб, а не с нашия.
177
0
 
41
 
! Отговори
Бойко крадеца преди 7 години
Аз пък точно затова ще гласувам за всеки друг но не и за Герб. Много крадат с това саниране а магистрала Хемус я чакаме ,пари има за нея а пътуваме с риск за живота си
176
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако БСП, ДПС и тути яуанти ги няма, ще можем да си санираме сами и да ни останат пари за развлечения, ресторанти, опера, театър, книги, пътешествия, дрешки, здравословна храна, спорт, чистота.
175
21
 
19
 
! Отговори
Кутев преди 7 години
Дрогаре,Преизпълнихме плана, пък и за днес копейките свършиха. За сега спираме троленето ! За ударниците има специална награда - лист от в.Работническо дело използван в тоалетната ЛИЧНО от др. Т.Живков.
174
1
 
49
 
! Отговори
до 191 преди 7 години
Пикльо, дай 10-те бона, за да ти покажа кое е направила БСП само по времето на Станишев. Построи наново жп линията Г.Оряховица-Плевен , която е двойна. И сега може да се движат влакове със 130 км/ч. Завърши най-големия язовир в Европа, направи 105км магистрали, започна строителството на зала Армеец. Купи 50 модерни дизелови и електрически мотриси. Купи правителствените самолети, Купи две фрегати, Купи хеликоптерите Кугър. Това се сещам на прима виста.
173
1
 
51
 
! Отговори
77 преди 7 години
БОЙКО КАК МОЖЕ ДВА ГРАДА С БЛИЗО ЕДНАКВО НАСЕЛЕНИЕ И С ПОЧТИ ЕДНАКВО УТВЪРДЕНИ ПРОЕКТИ ЗА САНИРАНЕ ЕДИНИЯТ ДА ИМА ТРИ БЛОКА САНИРАНИ А В ДРУГИЯТ НАД 50.....ПО ТОВА ПОЗНАВАМЕ КЪДЕ СА ФИРМИТЕ НА ВЛАСТТА.....В ТАЗИ СТРАНА ВСИЧКИ ПЛАЩАТ ДАНАЦИ А НЕ БОГОПОМАЗАНИЯ БОЙКО ДА ПОСОЧВА КЪДЕ МОЖЕ И КЪДЕ НЕ МОЖЕ ...ПЪЛНА КОРУПЦИЯ И НИКАКВА СПРАВЕДЛИВОСТ
172
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХОРА ,БЪЛГАРИ СЕГА Е МОМЕНТЪТ ДА ПРОМЕНИМ БЪЛГАРИЯ С ИЗХВЪРЛЯНЕТО НА 27 ГОДИШНИЯТ ***. НИТО БСП ,НИТО ГЕРБ ДОКАЗАХА ЧЕ НОСЯТ ПРОМЯНАТА ОТНОВО ЛЪЖАТ И ТЯХНОТО МЯСТО Е ТАМ КЪДЕТО ОТИДЕ И НДСВ. ГЛАСУВАЙТЕ НАИСТИНА ЗА ПРОМЯНАТА С БЮЛЕТИНА 4 ИЛИ 16 !
171
1
 
45
 
! Отговори
Ганчо преди 7 години
Ако ГЕРБ не дойде на влас всички ще измрем. Ще спре тока, водата, слънцето няма да изгрее.
170
1
 
58
 
! Отговори
dddddd преди 7 години
ОМРЪЗНАХА НИ ЗАПЛАХИТЕ НА Б.Б.СТИГА ВЕЧЕ ГОСПОДИНЕ. НЕ СТЕ САМО ВИЕ НА ТОЗИ СВЯТ. МНОГО СТЕ СМЕШЕН ПРЕСТАНЕТЕ.
169
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Слънцето няма да изгрее, ако Герб загуби! Точно така, ще си светим с тока от фотоволтаиците.
168
26
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Факт е, че когато ГЕРБ е на власт България се развива, а когато БСП дойде хората се редят на опашки със седмици и не могат да си вземат парите от фалиралите банки.
167
0
 
44
 
! Отговори
Васо преди 7 години
Голям праз. Една голяма кражба по-малко. Аз съм се санирал с мои си пари за 5000лв. Те ще санират съседите ми с държавни пари взети и от мен за 20000лв.
166
17
 
19
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До ЖОРОЗащо четете смо заглавията.Ето какво пише по-надолу:"Ако не ви харесва спрете. Според мен, това е хубаво, ако според вас това е лошо, на 26 март може да го спрете, така че ви пожелавам успехМръсни червени ***!
165
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аве тоя много взе да си позволява сърдито пате пак е сърдито аре чезвай от картата
164
0
 
40
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Простата Тиква при нас е дошла,лъже ги, лъже ги всички,шменти капели безплатно сега,приказки пак на аба.Тра ла ла, тра ла ла,има безплатно за всички.Тра ла ла ...