Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова

Притесняват ме жени, които се правят на мъже, заяви той
Обновена: 26 фев 2017 11:26 | 26 фев 2017 11:15, Александър Попов
617
Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова
Снимка: Булфото, архив

Бойко Борисов поиска прошка "за неволните си грешки" по време на откриването на осмия Зимен университет на МГЕРБ. По думите му - негативните мисли и омразата пораждат болести и напрежение.

Веднага след това той захапа основния си опонент на предстоящите избори - БСП.

Още по темата

"Целта не е само да победим на изборите. Целта е да не се стигне до катастрофа, която ще се случи, ако БСП спечели вота", категоричен бе лидерът на ГЕРБ. Той определи "червените" като царе на манипулацията.

"Тази партия е минала през всякакви етапи - от това да взривява църкви, през това да праща хора в Белене, до това да прави няколко национални катастрофи", допълни той.

Борисов се пошегува и с Нинова.

"От такива жени, които искат да се правят на мъже, винаги съм бил притеснен. Поне в ГЕРБ гледаме половете да си стоят на място".

"Цял живот съм считал, че съм патриот и съм готов да умра за държавата - доказвал съм го многократно. Но думата "патриот" вече е иззета. Същата съдба има и думата "реформатор", затова не знам какво остана за нас от ГЕРБ. Но ние сме предвидими и хората знаят какво можем да направим", добави Борисов.

Според него в момента в държавата са се развихрили контрабандистите и каквото и където може се продава без фактури.

"Само за тези два месеца, в които не сме на власт, положението е страшно. Ако продължи това правителство, което между другото май няма да може да се справи с изборите, ще дойде време да не бъдем толкова толерантни. Така както те ни зададоха безпардонен, реваншиски и нагъл тон. Въпреки че аз вярвам, че силата на нацията ни идва от това, което пише на парламента", поясни Борисов.

Той добави, че това, което ГЕРБ е направила по време на своето управление, е само за гордост. "То е само за хубавото на хората. Убеден съм, че нашите опоненти от демокрация, от феърплей, от жестове не разбират", коментира още Борисов.

Националният интерес на страната е да управлява ГЕРБ, защото постигнатото за няколко години е без аналог през последните десетилетия, заяви пък евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. По думите му, в предизборните програми на партиите в България се наблюдава голям популизъм. "Изборите трябва да са надпревара на мотивация, но виждам, че се залага много на манипулация", подчерта Новаков.

Според него ГЕРБ мотивира хората, а БСП ги манипулира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


617
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
32
 
5
 
! Отговори
Браво, Бойко! преди 7 години
"Целта не е само да победим на изборите. Целта е да не се стигне до катастрофа, която ще се случи, ако БСП спечели вота", ТОВА е истината!УСПЕХ,здраве, положителни мисли, въпреки ВСИЧКО!
18
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ти прощавам.
17
0
 
7
 
! Отговори
0 преди 7 години
Rezultata e ugovoren. Iasno e kat bial den.sha ima uvolnenia i mobilizacia.
16
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боко, поне днес не трябваше да говориш за БСП и Нинова. Знаем, че са безбожници, ама в днешния ден е за прошка. Истинският християнин днес прощава. От утре ритай червените безбожници!
15
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 11 Ами като гледам мутрите и олигарсите, които сега ни управляват явно и в задкулисно, ми става ясно защо са били разстрелвани подобните на тях през 1944. То и сега мнозина са за разстрел, ама добре се пазят, имената им ?всички ги знаят
14
5
 
31
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Тиквения нарцис явно има вече ментални увреждания !!! Такъв като него офицер който е син на офицер от МВР и е ползвал всички възможни облаги на системата и комунистите по които сега плюе е най-малкото жалък.Не знам дали има някой мислещ който все още да му се връзва на бълнуванията.
13
1
 
18
 
! Отговори
Да поиска преди 7 години
прошка от приятелите на оня мъртвец, измислили некролога:"Хусе, там стой! Тука лошотията не свършва." Ама лице в лице, не през фейса!
12
1
 
27
 
! Отговори
Едва ли! преди 7 години
Простотията и господ не може я прости. А за вредите нанесени на българската икономика да не говорим...
11
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баце е получил данни от настроенията на народакоето означава сигурна загуба на изборитеи сега е извадил отчаяно торбата с лъжите
10
2
 
22
 
! Отговори
От герберите преди 7 години
Ние сме безмозъщни гербери освен това сме много прости човешки създание също като Бойко Борисов по известен като боко тиквеника затова се разбираме и обичаме.
9
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледай го ти - сексиста - половете да си знаят мястото - сега загуби електората от жени. Какъв ***!
8
5
 
32
 
! Отговори
nkavrakov преди 7 години
Ха ха ...Бойко Борисов бил патриот.Патриотите дават живота си за родината.Въпроса е той готов ли е да го стори?В Италия мафията взривява прокурорите заедно със семействата им заради борбата им срещу престъпниците .Приказки на килограм отново.На хората им писна вече,ако си искал да се бориш срещу корупцията имаше два мандата.Нито един осъден политик ,престъпниците на свобода.Корумпирана съдебна система ,една за едрите риби и една за обикновенния човек.Това е.
7
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Пенев 2Твоята престъпна партия БКП-БСП изби над 300 000 души след 9.09.1944 г . без причина . Ти ли ще говориш за глад когато при Жан Виденов и Луканов нямаше хляб по магазините , един долар стана 3 000 лв. Нещастни червени каскети .
6
6
 
33
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 7 години
Аз съм Бойко Борисов тиквеника и съм дебела охранена крадлива ***.
5
4
 
36
 
! Отговори
Няма прошка преди 7 години
за родоотстъпниците, довели народа си до самозапалвания!Помним!
4
22
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
И като се коалирате след 26 март с Нинова какво правим, Тиква?Разстрел ли да има? Защото само това ще заслужавате заради предателството на собствения си електорат!
3
42
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bravo Boiko!!!Samo taka!!
2
0
 
6
 
! Отговори
Banski star преди 7 години
Oooo, taka li prodavat bulgarite v okrag blago e v grad?! Bez fuckturi?!
1
15
 
44
 
! Отговори
Пенев преди 7 години
800 - те българи, които се самоубиха от отчаяние, безизходица и глад по време на престъпното управление на мутрата на снимката, няма как да му дадат прошка!