5 трика. Как да разкараме гаджето по-бързо?

На всеки се е случвало да си хареса някого, с когото му e добре
Обновена: 14 мар 2017 07:24 | 13 мар 2017 22:45, Eкип на Teenproblem
27
5 трика. Как да разкараме гаджето по-бързо?
Снимка: outnow.ch

На всеки се е случвало да си хареса някого, с когото му се получават нещата и в един момент да осъзнае, че това е една голяма грешка.

Уви, не винаги чувствата са взаимни и е напълно възможно да се окажете в ситуация, в която човекът отсреща иска да сте заедно, а вие искате да избягате колкото можете по-бързо.
 
Какво да направите обаче, за да не провеждате вие гадния разговор, а да накарате другия да ви зареже?
 
Ето 5 работещи безотказно начина.
 
1. Казвайте на всичко „Не знам“

 
Иска да разбере как сте? Какво ви се яде? Какво да направи, за да сте щастлив/а? На всеки един въпрос има един отговор и той е „Не знам“. Това ще вбеси половинката и ще я изкара извън равновесие след съвсем кратко време. Ако решите да разнообразите, спрете да отговаряте или заменете „Не знам“ с „Не“ или „Да“.
 
2. Изтъквайте недостатъците
 

„Ох, май си качил/а няколко кила?“, „Тази прическа е много кофти“, „Не разбирам защо се мъчиш, като явно не ти стига капацитетът...“ и други такива „страхотни“ фрази ще накарат човека до вас да ви зареже по-бързо, отколкото си мислите.
 
3. Критикувайте секса непосредствено след приключването му
 
Няма човек на земята, който да издържи дълго време да бъде критикуван за уменията му в леглото... непосредствено след секс. Това със сигурност ще накара половинката ви да усети предела на нервите и търпението си.

Останалите безотказно работещи трикове, с които да разкараме гаджето си - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: връзкагадже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Anna Bush преди 1 година
Името ми е АннаСърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ти си в това число явно не си за нея или не си се постарал да я задържиш. Но..., обичаш я все още!
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И като млъкнеш какво? Ще ти бие шута точно, кога най-малко очакваш. Просто и кажи, че не я обичаш повече и да се маха от живота ти. Вместо да и мълчиш. Да видиш, как няма те търси повече.
21
0
 
5
 
! Отговори
орк преди 7 години
мисля че изводът от филма, на който сте сложили снимка, беше друг...
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То само се разкарва нее необходимо да правиш нищо последната сама си тръгна колкото и да угаждаш просто някои хора угодия няма гледам я смени двама трима един пияница и кво постигна нищо
19
0
 
8
 
! Отговори
Киро кардана преди 7 години
До Анонимен 20Подлагал съм брато с весник ....Кауфланския весник се разкъсва от зора а лидълския гланцирания много боя пуска.....после 1 седмица има по кардана отпечатани промоции...За такива луфтове като иринчето само луфта го обира като нахлузя на кардана на баба дебелите вълнени шушони!
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такъв тип статии възпитават полу-*** и е срам и позор за тъпо-умните писачи /копирачи тук.
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Киро..., трябва подлагаш с вестник в случай, че хлопа много. То.., обуща и войнишко кепе се пробат, б, ре.
16
0
 
8
 
! Отговори
Киро кардана преди 7 години
До ИринаОх Иринче не бъди толкова сигурна!Вземи потърси нещо младо стига с тези пенсионери с кръвно..Младо момче с корава да ти се качи на пърдялника да ти задими като балканче на байр,да ти засвири *** като родопска гайда!И после да осмучеш кардана като трифазна помпа!Ей та кива каки кат теб над път и под път.. разработени като москвич дванайстак и широки кат попски ръкав...бракувана стока...В младите яренца е истината и тесните им ауспуси!
15
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези ербапи-ибачи ги знаем. Иска раздяла и започва да обеснява, колко е желан от още две, три. Като му тегли шута мацката, започва да изпада в явни депресивни състояния от липса на качествен и разстърстващ sex. Започва да емигрира, да си мисли с негатив към всичко и всеки. Ненужно претиснение, явно е че депресията е заела челно място в живота му свой. -----Трябва да прави любов. Точка.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Млъквате като пън и това е. И изчезвате от живота...
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ирина да вади ценоразписа.
12
9
 
7
 
! Отговори
Ирина преди 7 години
До Киро карданаКире, кака, много си ербап, ама съм сигурна че ще ти паднат бързо батериите. Кака ти Ирина с eбaне не можеш уплаши. Такива голословници като тебе по три ги минавам без почивка и им викам линейка че им се дига много кръвното. Пълни смешници сте, нещастни малкопишковци и абсолютни комплексари. Иначе във анонимните форуми сте eбaчи-титани. Айде бегай при мама че те вика за закуска!
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не момичетата са ви виновни, че под юргана хич ви няма!!! Личи ви явно, че сте безсилни да се справите, като търсите проблем в околните, жени. А не в себе си!!!
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто някои жени са абсолютни дървета. Не иницират секс, дуднат мрънкат, недоволстват(убиеца на желанието към вас) И като се срещне с по-младо момиче от вас и го побърка от кеф. Вие сте последната дупка на кавала. Просто никой не вие виновен, че отблъсквате собствения си приятел от вас. Така с времето съвсем се обезличвате емоционално към него и спира с желанието към вас и да ви обича. Другия убиец на страст, чувства, мерак към вас да злобеете към чужди момичета.
9
2
 
12
 
! Отговори
Киро кардана преди 7 години
До ИринаХа си се ипърдяла ха съм ти го набръскал в пръдливия ауспух до макарите без смазка!Ще ти пръсна халката и ще замяза на цъфнала майска роза!Мощно ще се изпразня да те напълня като тиква със семе и рязко ще го извадя за да се осереш като харманджииска крава!Един месец ще пишеш права на компа в офиса!И ще разбереш и защо ми викат кардана!
8
6
 
7
 
! Отговори
Ирина преди 7 години
Докато ме лижe се изпърдявам мощно. Няма нужда от повече намеци.
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има само един начин, който върши работа - казвате му, че ви трябва мъж, който изкарва повече пари. Истината е, че до сега, ако съм късала с някой мъж, то е било, защото с него сексът е бил неприятен. Но никой мъж не приема, че не го бива в секса. Но всеки е комплексар на тема пари.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С тези упреци много тънко, лежерно и отдалече. Все пак ви щади да не ви нарани и да излезнете от връзката максимално читави. Едно е ясно не ви обича въобще. Нулеви чувства, спрямо вас! Предвид, какви коварни мъже има, как нараняват женското сърце с тежки и болезнени откровения. Този господин е прилежно цвете.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не желая, повече да поддържам каквато и да е вид комуникация с теб!