5 трика. Как да разкараме гаджето по-бързо?

На всеки се е случвало да си хареса някого, с когото му e добре
Обновена: 14 мар 2017 07:24 | 13 мар 2017 22:45, Eкип на Teenproblem
27
5 трика. Как да разкараме гаджето по-бързо?
Снимка: outnow.ch

На всеки се е случвало да си хареса някого, с когото му се получават нещата и в един момент да осъзнае, че това е една голяма грешка.

Уви, не винаги чувствата са взаимни и е напълно възможно да се окажете в ситуация, в която човекът отсреща иска да сте заедно, а вие искате да избягате колкото можете по-бързо.
 
Какво да направите обаче, за да не провеждате вие гадния разговор, а да накарате другия да ви зареже?
 
Ето 5 работещи безотказно начина.
 
1. Казвайте на всичко „Не знам“

 
Иска да разбере как сте? Какво ви се яде? Какво да направи, за да сте щастлив/а? На всеки един въпрос има един отговор и той е „Не знам“. Това ще вбеси половинката и ще я изкара извън равновесие след съвсем кратко време. Ако решите да разнообразите, спрете да отговаряте или заменете „Не знам“ с „Не“ или „Да“.
 
2. Изтъквайте недостатъците
 

„Ох, май си качил/а няколко кила?“, „Тази прическа е много кофти“, „Не разбирам защо се мъчиш, като явно не ти стига капацитетът...“ и други такива „страхотни“ фрази ще накарат човека до вас да ви зареже по-бързо, отколкото си мислите.
 
3. Критикувайте секса непосредствено след приключването му
 
Няма човек на земята, който да издържи дълго време да бъде критикуван за уменията му в леглото... непосредствено след секс. Това със сигурност ще накара половинката ви да усети предела на нервите и търпението си.

Останалите безотказно работещи трикове, с които да разкараме гаджето си - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: връзкагадже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои жени/мъже са болезнено откровени. "Трябва да се разделим! "" Имам си друга с която въртя любов! "" И още две, три на които не отказвам! "И я затриваш,напълно и завинаги!!! Никога повече няма да си помисли за вас и да ви потърси!!!
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи ме обожава!!! Нито едно от изброените. Знаех си!!!
2
1
 
13
 
! Отговори
Дай ми 15 000 лева преди 7 години
бе, милоооо. Ама много ми трябват, бееее! И не знам кога ще мога да ти ги върна.Нямаш толкова ли? Ами изтегли заем, бе, милоооо! Нали много държиш на мен?Малко-помалко ще го изплатиш този заем за има-няма 5-6 или 10 години. Няма да усетиш!Хайде бе, милоооо! Хайде, обади ми се, когато уредиш заема! Преди това не ме търси. Така се притеснявам, че ги нямам тези пари! Затова не ми е до любов и секс! Като набавиш парите, тогава ми се обади!_____________Е, бъдете сигурни, че няма да Ви се обади.
1
2
 
20
 
! Отговори
Виктор преди 7 години
Най-добре си тръгнете и не поддържайте никакъв контакт.Сменете си номера на телефона,изтриите ги от фейсбук или скайп.Това е сигурен край!