"Война" в социалните мрежи! Русия през очите на американците

Дали наистина това е реалността е друг въпрос
170

Снимка: kaifolog

Между Русия и САЩ постоянно прелитат политически стрели, не е по-различно и в социалните мрежи. И от двете страни се стараят да се шегуват пиперливо с опонентите и се издирват постоянно компрометиращи снимки. И не какви да е снимки, а препращащи към произход, бит, благосъстояние и дори килограми. По брой на дебели хора американците едва ли биха могли да бъдат задминати от някоя нация.

Но как изглеждат руснаците през американските "очи"? Вижте една забавна галерия, а дали отговаря на истината в случая не е и толкова важна. Важното е "войната" в социалните мрежи да бъде поддържана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още по темата: САЩРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
13
 
5
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Напред с братска Русия!
90
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички държави от ССССР са бедни , пропити от корупция , мутри и нисък морал. Всипки партньори на САЩ са богати , разработват технологии, имат висок стандарт , висок морал. Всипко останало е пропаганда и идеология.
89
8
 
2
 
! Отговори
до 91 преди 6 години
На теб ако 100 години ти промиват мозъка ,че САЩ са най-великата работа и си роден там и общата ти култура и К.И са близки до 0 ла,нещо повече от носа си ще видиш ли?Мислиш ли ,че социално неангажираните и ренегатите са най-важния показател за качество на живот,власт ,сила и каквото и да е за някоя империя.
88
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахах абе вярно ли искате да ви слушам мнението дето не струва нищо!Вие щом не вярвате в потенциала на България по добре спрете да дишате и без това за друго не ставате.Даже не споменавах лошата политика за която всички знем ,че е отговорна за бедното настояще.Защо изобщо пишете в Български сайт ,вие хеитвате собственото си АЗ,може и семката ви да е от тук ,но сте прекалено зомбирани и катедралата на която се молите ще рухне.
87
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дебели-ограничени....каквито и да са американците, пак са по-добре и не са мизерници като алкохолиците от Колхозия. А за пулeрасите, задайте си въпроса колко американци са емигрирали в Путиландия и колко руснаци в САЩ?!?
86
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Морски.........Слава на братска Русия!САЩ е враг на България и на народа ни.....Какво и е бартското на Русия и на кого са враг САЩ? Защото ние, българите не ги смятаме за врагове, може би говориш за руския народ?
85
2
 
5
 
! Отговори
Дръндер преди 6 години
Чапай и Петка да си мълчат щото са смешни!
84
1
 
1
 
! Отговори
до 88 преди 6 години
Това ,че си избрал да си Ренегат ,не означава ,че не може да гледаш света трезво и обективно.В България винаги е имало хора искащи да са колонизатори на чужди пространства,да са в крак с идеологията и модните течения,но всичко това не прави черното-бяло.Самото ти изказване ми звучи странно ,някак ,че си станал 2 метра висок с това ,че си избрал живот в друга държава,е това ми е необяснимо и винаги съм се чудил.
83
5
 
2
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
САЩ не можел да фалира,ако знаеш колко познато ми звучи това с "рублата най-сигурната валута на света".И са фалирали вече -голямата депресия.300 милиона със стандарт за когото не могат да се борят ,изхода е ясен.Хубаво си мерите на кого е най-силната империя ,но истината е ,че трябва да мислите само как държавата в която сте родени и народа с които сте свързани да са добре и проспериращи.А за прахосмукачките ,аз ли само знам ,че всички се правят в Китай.
82
5
 
8
 
! Отговори
до 77 преди 6 години
Че кое не ти харесва в България бре?Мястото ли е зле,климата или хората ?Ресурси колкото искаш и от всякакъв калибър.Холандската империя дето толкова я хвалиш е забогатяла с трудът на черноработници от цял свят.Мислиш ли ,че с правилна политика в селското стопанство ,няма да задминем Холандските ГМО *** за точно 5 години.Аз съм 200% сигурен ,сигурно е ,че България един ден ще е нормална и просперираща европейска държава каквато трябва да бъде.
81
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 70 :Въпреки големия си дълг ,САЩ е най-сигурната и силна икономика ,която е НЕВЪЗМОЖНО да фалира.Троловете нека си пишат.
80
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Do 68Половината полдери на Холандия са с българска пръст!На времето,когато строяхме светлото бъдеще, изнасяхме почва за Холандия с хиляди вагони!Това може ***,това прави!
79
4
 
3
 
! Отговори
тук не позна преди 6 години
До До 78Най-яките прахосмукачки са руските!Без грешка са!
78
7
 
5
 
! Отговори
Морски преди 6 години
Слава на братска Русия!САЩ е враг на България и на народа ни.
77
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да защитаваш Русия, страна, в която никога не си бил и няма дда бъдеш, поради някакво мизерно заплащане или поради втълпено чувство, за признателност до гроб е все едно да защитаваш планетата Марс и да твърдиш, че там има живот. И това го правят същества, които с удоволствие плюят по страната в, която са се родили.
76
4
 
10
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Аман от пропаганда.Навсякъде има и добре и зле.Когато показваш снимки само на лошото се нарича пропаганда.Същото е и с Бг.Отвсякъде ни заливат с информация за бедност болести престъпност.Как човек да не се депресира.Защо не показват снимки на американците с караваните гетата милионите прошляци отхвърлени от системата
75
5
 
6
 
! Отговори
До 78 преди 6 години
До хахахааХаха, и какво точно си правят със Запада ***??Освен да тропат с оръжие и да се пъчат, че имат ядрени бомби, с друго на Запада, руснаците не могат да се мерят.Копат земята за суровини, а една прахосмукачка не могат да произведат. Всеки руснак, мечтае да се спаси от ***...в загнилия Запад.Аман от разбирачи по руския просперитет в тази България.
74
6
 
6
 
! Отговори
хахахаа преди 6 години
До Анонимен личи си че не си напускал селото и курника с кокошките отдавна.Абе толкова са зле "***" че си правят каквото си поискат със запада и както си поискат а той само скимти в ъгъла и ден пре ден я го бомбят яго ритат я го колаят и т.н.т.н, а и честно да тикажа на 20км.от центъра на Брюксел или Н.Йорк има само нещо като столипиново и максуда
73
2
 
10
 
! Отговори
Do 68 преди 6 години
До до 65Честно казано ако в БГ имахме човешки стандарт и доходи тук щеше да е най-доброто място за живеене.Ако, ако...ама става :)То...и в Русия прекрасна природата...ама...направиха една ***.Да не говорим, че и в САЩ има природа, да ти спре дъха.Та, хайде, да спрем с тези заучени комунистически приказки...колко ни била прекрасна държавата. Ние като си я проваляме, колкото и да е хубава...хората щя бягат.И на другия полюс, отиди в Холандия и виж тези хора от едни блата какво са направ
72
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** са по-зле и от КНДР, където поне улиците им са асфалтирани.