Овен, Телец, Близнаци... Хороскопът ви за 2018 г.

Какво вещаят звездите за следващата година?
24 дек 2017 16:11, Александър Попов
8
Овен, Телец, Близнаци... Хороскопът ви за 2018 г.
Снимка: pexels.com

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага годишен хороскоп за 2018-та, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предстоящата година ще е особено важна за представителите на този знак. И тя ще мине под едно-единствено мото: труд, труд и пак труд. Ще трябва да проявите много упоритост и старание, но няма да съжалявате, резултатите ще оправдаят очакванията ви. Освен това, нищо няма да се случва лесно или от първия път. Затрудненията ще са ако не на всяка крачка, то поне през една. И именно затова е желателно да заложите на присъщата си упоритост.

Събитията ще са динамични. Ще реализирате мечтите си, стига да овладеете емоциите. Вие сте по природа стремителни, непрекъснато бързате и на моменти от желание да тръгнете по дългия път забравяте да направите първата крачка. Дайте предимство на мисълта, а не на чувствата и ще се радвате на сериозен напредък.

Всичко ще е различно през тази година. От вас се очаква да прецените обективно какво искате, дали наистина ви е необходимо, какво ще се случи, ако не постигнете желанието си и да си вършите работата без излишна припряност.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте амбициозни, не е възможно винаги да сте първи. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Овладейте стремежа си за превъзходство и забравете за неуспехите.

Телец

Основната ви задача през тази година ще е да намерите „вътрешното си аз“, да промените себе си, да надскочите недостатъците, които ви връщат назад. Ще се наложи да се справите с цяла поредица затруднения. Вие принципно сте доста спокойни хора, рядко се случва нещо да ви извади от равновесие, така че затрудненията за вас ще са по-скоро предизвикателства, чрез които да проверите силата на прословутото си търпение.

Оставайки верни на работата, на думата и на приятелите си ще успеете да „счупите всички бариери“. Без дори да си давате сметка за това, вие изведнъж ще се превърнете в еталон на стабилност и напредък. Не се главозамайвайте от постиженията си и наблюдавайте какво се случва около вас.

Ако приятелското око е добро огледало, то неприятелското е изкривено огледало. Победата ви може да е с размер на пшеничено зрънце, но за завистниците ще е планина, която ще се опитат да разрушат.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте разумни не е възможно да сте винаги прави. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да грешите. По-важно е да се поучите от опита си и да не допускате старите грешки.

Близнаци

Представителите на вашия знак са любители на силните усещания и през 2018 г. ще имат възможността наистина да се състезават с времето. А то, времето, ще лети на крилете на промяната. Ежедневието ще е съпроводено с поредица трансформации.

С част от тях ще се наложи само да се съобразите, защото те ще се реализират на обществено ниво и няма да са свързани с личната ви воля, а с участието ви като социална единица. Друга част ще трябва да предприемете самостоятелно, решително и с убеждението, че са важни и нужни.

Важни ще са тези изменения, защото ще окажат положително въздействие върху съдбата ви за дълъг бъдещ период от време, а са нужни, защото ще ви дадат шанс да разгърнете широко потенциалните си възможности.

Ще има и неуспехи, ще има колебания, съмнения, нестабилност, но вие сте гъвкави, адаптивни и умеете да рискувате. Трудната задача е да дефинирате целта си. Очертаването на пътя към нея ще се окаже далеч по-лесно, а и разполагате с цяла година, за да го направите.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте динамични не е възможно да бъдете едновременно на няколко места. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да пропуснете нещо. Свикнете с мисълта, че няма как да се възползвате едновременно от всички съществуващи възможности.

Вижте какво може да очакват останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
123 преди 6 години
Овенът е първият знак в Астрологията. Започва с пролетта на 21 Март. Плюс това е пионерът на зодиакът, най-смелият и щедър до безразсъдство!
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МaйМyнaтaБиблията е един сборник от религиозни текстове събирани години наред. Ако някой приема писаното в тях за чиста момента значи е по-наивен от колкото се предполага.
5
2
 
2
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
До 2Ей винкела, зодии има и в библията! Ама това не е твоя работа, защото се отнася до определени индивиди. Светот не се върти около Перник, ясно!?
4
6
 
0
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
10. не бива да се намира у тебе (такъв), който прекарва сина си или дъщеря си през огън, предсказвач, гадател, вражач, магьосник.-----------------------------------------------------------Сатаната е реален и многооо силен. Неговите слуги са навсякъде и на най-неочаквани места. За пример ще Ви дам само хороскопите, с които е пълна буквално всяка медия!
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото Овен е първата, просто първата по ред, зодия. Нищо лично, моято зодия е чак девета по ред.
2
2
 
4
 
! Отговори
Перничанин преди 6 години
Защото е без значение и без това астрологията е по-измислена и от дядо Коледа, така че не го мисли.
1
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо винаги, ама винаги, винаги, винаги, започвате с Овен? Не е честно спрямо другите!