Букле ли бе да го опишеш! Роклята на президентшата – 5 бона!

Розовото бижу на Деси Радева било посипано с камъни Сваровски
Обновена: 5 яну 2018 11:06 | 5 яну 2018 10:30,
181

Снимка: Facebook

Навръх Нова година съпругата на президента Румен Радев - Деси Радева се появи в розово букле на концерт на Виенската филхармония и обра овациите на родните модни експерти, обра за пореден път и критиките в социалните мрежи.

Дизайнерката на дрехата обяви, че роклята е от "розово букле и десетки нюанси и видове кристали Сваровски в знак на уважение към Австрия".

Още по темата

Именно в Австрия е основана фирмата на Сваровски, който иначе е чех по произход.

Някои модни спецове разкритикуваха роклята, твърдейки, че буклето не е подходящо за подобна концертна зала, други обаче горещо похвалиха "розовото бижу".

Колко струва тоалетът?

Поне 5 хиляди лева, пише "Уикенд", но не пропуска да отбележи, че роклята не е плащана, а е взета под наем от дизайнерката, за да може първата дама на България да блесне в целия си вид във Виена, в компанията на австрийския президент Александър Ван Дер Белен и съпругата му.

Модни специалисти дори стигат по-далеч като твърдят, че самата дизайнерка е потърсила президентшата и е предложила услугите си не срещу пари, а за реклама.

Повод за твърденията им е подхода на Десислава Радева, която само чакаше да я снимат във Виена и веднага пусна кадрите на страницата си във Facebook, придружени от благодарност към дизайнерката и линк към нейната страница в социалната мрежа

Самата стилистка също не пропусна да се похвали, че е облякла президентшата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
6
 
19
 
! Отговори
марко полов преди 6 години
До бай ПЕТКО"Жената е стилна и така представлява БЪЛГАРИЯ !"Муахахахахахахахахахаха! Стилна?!?! Муахахахахахахахахаха!
88
12
 
7
 
! Отговори
Mitky преди 6 години
Stiga ste pliuli po jenata, izglejda mnogo po dobre ot Plevneliev i kompaniq. Mnogo e hybava daje kato gledam snimkite, zapadnite jeni jabi da bqxa po-nemashe da me e gnys.
87
11
 
23
 
! Отговори
дам преди 6 години
Без значение е какво ще облече тази жена - винаги и стои грозно и безвкусно, а понякога и вулгарно.
86
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лятоска Деса поетеса водеше бабата на Макрон по боси крака из Балчик. Повече няма какво да се очаква от жената
85
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дирекция Протокол е била във ваканция явно по време на подготовката за гостуване. А ако не е така да се уволнят и да върнат по 4 заплати веднага.
84
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Буклето не знам дали е по етикет, но цвета е като за пролетна сватба на открито, а не за официална церемония.. Дори за мениджърите във всяка нормална фирма се приемат само тъмно синьо/сиво и черно, а камо ли за президент/ша и официални делегации.
83
9
 
6
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До 83. Така лии, да оставим чантичките на Лилето, а? Че не са 18 000 не са, май около 3 000 бяха, което вероятно ти се вижда нормално, така ли? Значи ще се занимаваме с това какво е облякла Д. Радева, обаче няма да говорим че Л. Павлова носи чанта за 3000 лв, така ли? Защото не ви отърва на вас ли, защо? И да вземе оня *** Плевнелиев да даде отчет какво постигна през мандата си по време на разходките тук и там, и да обясни как за малко не ни вкара в политически скандал заради малоумностите си
82
4
 
1
 
! Отговори
Operete преди 6 години
Ako si razmeniat drehite Ru i De....ste sa idealen Bg kombinezon...:-)
81
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ген. Деситои как ще уволни тъщата?! а фризьорът къде е - избегал или ваканцува?
80
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До бай ПЕТКОТи пък какво разбираш от дамски тоалети?Да не си Карл Лагерфелд?
79
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТя пък въобще не пести от закуска.Дрехите й стенат,пращят по шевовете.При условие,че народа гладува,що не се засрами и да си спре или поне да намали храната,че отива на зле.Като й погледне човек фейса с тези миши очички и вежди нарисувани с тънкописец, става супер нелицеприятна.
78
16
 
15
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 6 години
Престанете бе, вие на повлекана ли искате да я видите!!?? Жената е стилна и така представлява БЪЛГАРИЯ ! Все пак е съпруга на Президент ! Злобари сте и тотално сте задръстени. Що не видяхте запретнатите крачоли на тик.вата пред Европейските лидери ???
77
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако аз имам някакво колебание за определен тоалет,предпочитам някой да ми каже как изглеждам,да взема мерки и да спра да се излагам.Д.Радева определено не разбира от мода и безрезервно се доверява на стилистите,те пък от своя страна са се изгаврили с нея.Роклята е хубава,но изобщо не е за нея.Трябва да се подходи индивидуално с нейните размери и да се избере модел ,който оптически да смалява рамената.
76
8
 
16
 
! Отговори
мдаа преди 6 години
Не вървеше ли тази рокля комплект с розови кюлоти букле ?
75
2
 
4
 
! Отговори
Край преди 6 години
РР а затвори и фейсбука на жената че от буклета не можем да разберем що си ходил в Австрия.
74
14
 
17
 
! Отговори
Деси-гургулица преди 6 години
На Деса Радева едно трябва да и се признае - ако глупостта можеше да лети, тя би литнала като млада гургулица...
73
9
 
16
 
! Отговори
Търговец дрехи преди 6 години
Дрехите, които се дават под наем, се шият за стандартна фигура. Г-жа Радева е със специфична структура и много трудно ще се намери за нея тоалет под наем. Тоалетът е шит специално, сега се пуска мъглата за вземането му под наем, да не се дразнят хората. Това е непочтено към тези, които гласувахме за Радев
72
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой да каже нещо за чантичките на Лиляна Павлова,всяка от които струва по 18 000 лв.?!Дали е спестявала от закуските си или от бетон?Май второто ще излезе по-вярно,защото както се вижда закуските са и доста обилни.
71
8
 
13
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До 70. Аз мисля, че на подобни статии не трябва вече изобщо да се обръща внимание. Също и на писачите - платени герберски плювалници. Явно е, че това са платени статии, ето, едно и също се върти вече дни на ред, докато се намери друго. Защото Радев ги погна и им е много мъчно, че няма какво друго да направят, освен да се занимават с тоалетите на жена му. И НЯМА ДА СПРА ДА ПИТАМ - ЗАЩО НИКОЙ ОТ ВАС, ГЕРБЕРСКИТЕ ПЛЮВАЛНИЦИ, НЕ ПОПИТА НИТО ВЕДНЪЖ КЪДЕ Е СЪПРУГАТА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ.
70
7
 
17
 
! Отговори
Ген. Десито преди 6 години
Не зная, защо всички говорят за някаква злоба и завист. Няма такова нещо. Просто генерал Десито трябва да смени/уволни/ стилиста си. Че тя няма грам вкус е очевидно. Но това е простено на един генерал в пола :d Обаче стилистът й, стилистът е за убиване направо. Как ще облечеш тази мъжкарска осанка с розАви букли и къдрички?!