Трансдженър на 10 г.: Дезмънд на модния подиум в Ню Йорк

Наполис и джендър темата в модата
14 фев 2018 22:15, Криси Табачка
463

Снимка: Instagram

Динамиката в модната индустрия винаги е била една от основните ѝ характеристики. Днес нещо е модерно, утре е демоде, на третия ден се завръща, а на четвъртия никой не помни какво е.

Същото се случва и със супермоделите – един ден си обикновено момиче, на втория ден си едно от най-известните лица и всички търсят теб за ревюта и рекламни кампании.

И ако преминаването на славата от Кейт Мос към Джиджи Хадид и от Синди Крауфорд към Кендъл Дженър може да се възприеме като приемственост, то оказва се, че наистина всяко правило има своите изключения.

Във време на скандали за правата на жените и равноправието между половете, една звезда меко казано открадна вниманието по време на Седмица на модата в Ню Йорк.

Дезмънд Наполис се появи на модния подиум за колекцията есен-зима 2018 година на Gypsy Sport и накара всички да си зададат един въпрос – Кое е това момче?

Дезмънд е едва 10-годишен, но вече е изявен активист и говорител на движението LGBTQIA (лесбийки, гей, бисексуален, трансджендър, ексцентричен, интерсексуален, асексуален).

Роден през 2007 година на първия ден на гей парада, младото момче е по-познато като „Desmond is Amazing“ ("Дезмънд е страхотен").

Откакто е на 6-годишна възраст, Наполис изявява страстта си да се облича в женски дрехи, а кариерата му започва след като е забелязан на гей парада през 2015 година.

От тогава насам, виждаме Дезмънд във видеоклипове, а очевидно ще свикнем с него и по време на Седмица на модата.

Още за новата звезда можете да разгледате в галерията на tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


463
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Към 324. Всичко е пари. Дори четох за присадена матка и възможността да износи мъж дете. И понеже говорим за богати хора, това не е проблем. Ще си платят.
104
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужас. Защо не го пое психолог. Кой знае в каква среда живее и родителите как са. Бил забелязан на гейм парад. Някой го е завел, нали така? Сега на 15 ще е милионер и утре масово ще искат неговата кариера. Това което се прави умишлено, ще съсипе цялото общество. Все пак има норми и Бог.
103
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
виждам, някои българи много се притесняват от идеята за ***, явно се съмняват в собствената си ориентация и джендърна флуидност
102
1
 
34
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
Добре де - това не само е педофилия, това е и извратена педофилия. Говорим за дете - момче на 10 години, което бива презентирано като сексуален обект, при това за хора от същия пол!!!Ако в Щатите преспиш с 20 годишно момиче - може да те съдят. И на тоя фон - горното!!!
101
2
 
33
 
! Отговори
SS преди 6 години
Защо ли предпочитъм синът ми да е със гранофорин по коленете и лактите (онова зеленото дето лекъва рани), насинено око, изгорял на слънцето, с колело въдичка и "филия с лютеница" в ръка.
100
0
 
12
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До 343. Така е, медиите ги толерират. Но не е вярно че не могат да се множат физически. Това недоразумение как е създадено? Вероятно и родителите му са същите гнусняци, дори по-големи, щом са допуснали подобно нещо. А и чисто физически това нещо сигурно е здраво и ще може да прави деца. Затова пълно превъзпитание докато е още малък, ако не - изолация.
99
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименМи като имат Путин импотента за пример, така е...Жена му го остави, любовницата му го остави...
98
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се подигравайте.Гавра на природата.Не е за смях и хейт.
97
2
 
21
 
! Отговори
Shark преди 6 години
Родителите в затвора. По бързата процедура. А малкия хапльо да се връща в училище под строго наблюдение, ако не и той да бъде изолиран някъде. Не може да се допуска тези изрУУди да се множат.
96
0
 
33
 
! Отговори
xXkiraXx преди 6 години
*** е, че възрастни използват обърканото хлапе за собствени цели и облаги. Нормално. Важното е системата да печели.
95
2
 
35
 
! Отговори
Мирослав преди 6 години
Родителите/настойниците на зози 10 годишен трансджендър трябва да не излязат от затвора до края на дните си. Това е извращение над малолетен и трябва да се наказва жестоко във всяка нормална страна.
94
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За пребиване са родителите на това дете.Защото докато едно момче е още невръстно, най-лесно е да привлечеш вниманието му към шарени парцалки и други подобни - то възприема това като маскарад, като игра.Вероятно има комерсиална причина, поради която родителите му са го тласнали към този вид манекенски изяви.
93
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Freak!
92
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Путин мяза, с тези сладурански, дръпнати очички.
91
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ужас! горкото дете! майка му е за бой. Поне се га всички видяха на живо как ще изглеждат децата на децата ни, ако приемем ИК- като безполови клоуни, това нещастно детенце е толкова объркано, а вместо помощ, получава снимки и Instagram, ужас!!!
90
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой си е облякъл детето като ***.Някой Майкъл Джексън сигурноНяма как "Америка да стане велика пак" с такива гражданчета
89
0
 
7
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Виждате, че не е нужно да се ратифицира ИК. Ще ни заливат с подобни помии, щото има кой да ги плаща. Е, предпочитат ние да плащаме, но те не бързат, рано или късно ще платим. Просто трябва да разбият семейството. Впрочем, вече платихме за Лили рибката, от бюджета!
88
0
 
3
 
! Отговори
ined преди 6 години
Още един аргумент да не се подписва Истанбулската конвенция
87
0
 
4
 
! Отговори
Боже опази! преди 6 години
Твое наследие са нашите деца, Господи, защото Ти си наш небесен Отец. Затова усърдно Те молим, приеми ги под Твоята мощна закрила и ги пази духом и телом като Твое достояние. Дарувай им добро здраве, пази ги от болести и от всяка злополука, покрепи ги да растат незасегнати от изпитания, за да се радват на живота, който Ти даваш. Особено им дарувай Твоето свето благословение, за да бъдат предпазени от внушенията и примките на злия и лъжлив свят. Вдъхни им светия Твой Дух, та всякога да изпълняват Твоята воля и да се поучават от Твоя закон. Запази ги от грях, от всички греховни съб
86
10
 
4
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
Щели да им направят децата гейове! Кой ще ви ги направи бе ? Вие, като родители какво ще правите през това време? Ще си пиеш ракията, като типичен българин, ще биеш жена си и ще наричаш една конвенция за защита от насилие гейска и истанбулска.... Много сте зле... Много!Ще ни направят децата гейове... нееее ужас!То бива неадекватност, ама ... Все едно да те направят китаец или африканец!