Знаят какво искат: Жените Скорпион в леглото

Какво обичат дамите от този зодиакален знак?
16 юли 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
14
Знаят какво искат:  Жените Скорпион в леглото
Снимка: Pixabay

Жените, родени под този знак на Зодиака, знаят точно какво искат. Освен това те са готови да кажат на партньора си за желанията си в прав текст, с всички подробности.

И след това са готови да пристъпят към действие и тяхното изпълнение. И ще го правят повече от веднъж.

Без значение колко опит и преживявания има любовникът й, Жената Скорпион винаги ще намери нещо, с което да го изненада на любовния фронт.

Сексуални предпочитания, прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
1
 
! Отговори
с асц. Скорпион преди 5 години
До Доналд ДъкВсеки случай не ми трябва мъж, който подскача от цвят на цвят, понеже аз съм с леко кавалерски наклонности. Разочаровам се демек.
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искат *** ко да искат в леглото егати въпроса
11
14
 
11
 
! Отговори
Доналд Дък преди 5 години
Жените Скорпион, както и останалите жени не знаят какво искат, не само в леглото, ами по принцип.
10
7
 
9
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Явно съм попадал на някакви други скорпиони, защото опита ми е че са пълни дървета. Не знам защо им се носи славата на такива любовчии!
9
2
 
9
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
До възмутен: Тези, срещи които се бореше Фюрера го наложиха! Издигнаха в модел за подражаване пропадналата, развратна "култура" на Холивуд и Плейбой, а пропаднали, развратени и покварени жени, мъже и *** ни се усмихват по гениталии от първите страници на списания, вестници и уебстраници! Иначе си много прав!
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До .......Скъпа, за какво ти е мъж, който не идва?! На жената й трябва мъж, който идва и я топли, а не я оставя да се самоизяжда, такъв мъж не е дар от Бога, да знаеш.
7
6
 
12
 
! Отговори
възмутен преди 5 години
Престанете г-да, да демонстрирате моралния упадък на нашето християнско общество.Кога тъпите Ви глави ще разберат,че интимното общуване не бива да се разбулва по този ужасяващо просташки маниер.Нищо интимно и свято не остана неразбулено.Жените ни вече са най-аморалните в света.Няма свян,няма непорочност,няма вече и раждащи се деца.Вие,от сайта,помагате за разлагането на нашето общество.За пускане на такива неморални статии ще си носите съдебна отговорност.
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На теб вече и лекар не може да ти помогне.Без тълкувания!
5
15
 
5
 
! Отговори
Шиптаро-помак хибрид преди 5 години
През.рватива измислен от белия роб да си секне семето после се чеше по главата про.та що арабете го превзеа.Смех!Всички са роби ба гумата с гума чавета нема ама онея доле знаят нема ни гума ни апчета и за тва деца.Ке ви прегазят ей дъртации.Противозачатъчни измислица на евреин доктор и бела жена немате шанс.Цър ке ви тепе скоро много и яки.Лузарее.Църна Француя смаза хорватско те тва сте нефеле!
4
17
 
2
 
! Отговори
Минаващь преди 5 години
За къща бъкана с деца само латиноамериканка или мароканка.От белата жена чебь за зели не стаа.Доказано с практиката Еуропь 500 милионя пенсионер джендъре Африка над милярд кат паточна линия.Южна Америка тоже
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ти си земи една сгодна женица
2
13
 
5
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Всеки виждал арабка из арабските страни Франция Белгия и тн че арабките пускат яко.Затова и арабите са бъкани с деца.Източноевропейките само да изкярат нещо гледат я кариера а джиб.За тва и Европа умира.
1
2
 
19
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Ох, толкова много статии за местене има днес, та чак ми стана хубаво!