Мотото на 4 зодии: Живей за мига! Кои са те?

Животът е хаос и човек може да има контрол върху някои неща
17 авг 2018 16:00, Ивета Иванова
7
Мотото на 4 зодии: Живей за мига! Кои са те?
Снимка: Pexels

Овен

Това е един от най-спонтанните и импулсивните зодиакални знаци. Овенът не живее в миналото, надявайки се да поправи стари неща, дори често не мисли за тях. Но не мисли и за бъдещето, очаквайки то да е по-добро и светло. Той живее днес, тук и сега и се наслаждава на всяка секунда. Решенията взима спрямо моментното си настроение, без дълго премисляне. Затова е толкова вълнуващо да сте около тези знаци - всяка минута се случва и решава нещо различно.
 
Лъв
Най-смелият знак в зодиака. Лъвовете вярват, че трябва да се живее в настоящето, защото цялата им енергия е насочена върху това, което им се случва в този миг. Знаят, че всичко може да се промени с времето, във всяка следваща минута, затова не бързат да се тревожат. Не обичат да чакат, винаги действат. Затова лъвовете вдъхновяват много от хората в живота си. Щастливи са и се изправят срещу предизвикателствата на момента.
 
Скорпион
Животът е хаос и човек може да има контрол върху някои неща, които му се случват, но не върху всичко около него. Скорпионите перфектно знаят това и това е причината, заради която избират да живеят в настоящето. Когато започнат да съжаляват за миналото или да се тревожат за бъдещето, скорпионите губят контрол и просто не искат да си го причиняват. А когато живеят за мига, слушат инстинкта си и знаят, че вървят по верния път.

Коя е другата зодия вижте в teenproblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Рали преди 5 години
Защо винаги има Овен?
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 5Обичат да са с различни жени. С една трудно се задържат. Това е невъзможно. Обичат да си ходят с която си поискат и да си правят, каквото си поискат.
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Стрелците ибичат свободията" кажи си го направо: те не знаят думичката "Не" при свалки, дори и на улицата.Не че са развратни, те обичат да радват хората,(и бездомните кучета) а каква по-голяма радост за мъжа, да чуе "Да".
4
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Бог закриля стрелците! Винаги е с тях!
3
0
 
2
 
! Отговори
To6 преди 5 години
ДРЪН, ДРЪН, ИЗМИШЛЬОТИНИ .......
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стрелеца е прям! Казва ти че не иска повече да бъде с теб и това е! Обича си свободията.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига глупости вече де! То не прочетохме всякакви небивалици за всички зодии тук! Всеки живее според случая и възможностите си като личност.визия и финанси!Другото са празни приказки от 1001 нощ! -:)