Една жена би си тръгнала и когато обича силно. Защо?

Дали мъжете не пропускат техните емоции, да бъдат прегърнати...
19 яну 2019 16:32, Михаела Лазарова
71
Една жена би си тръгнала и когато обича силно. Защо?
Снимка: Istock

В любовните взаимоотношения между мъжа и жената винаги ще има нещо неразгадано. Въпреки да знаят, че жените са "сложни" същества, господата все пак си мислят, че знаят напълно какво искат жените. Дали?

Дали не пропускат техните емоции, моментите, в които искат да говорят, да споделят, да бъдат прегърнати...

Моментът, в който обичащата жена си тръгва. Защо жените, които изпитват дълбоки емоции са готови да напуснат партньорите си?

Усеща, че не може да разчита на вас

Дори една жена да показва често своята независимост, има моменти, в които се нуждае от подкрепата на любимия си. Всъщност, силната жена се нуждае от постоянна подкрепа, дори да не го показва явно. Само надежден партньор може да я накара да се чувства сигурна и комфортно.

Когато се изморява да покрива очакванията ви

Мъжете имат очаквания от жената до себе си. Да се поддържа, да бъде в добра форма, да готви вкусно, да забавлява партньора си и т. н., дълъг списък. Наистина ли е необходимо да отговаряш постоянно на изискванията на някого? Това ли е любовта?

Не се чувства като единствената

Тук не става въпрос само за изневярата. Чатове с приятелки, познати в социалните мрежи. Докъде може да стигне един флирт, за който мъжете често казват, че е безобиден. Моментите, в които той без грам притеснение се заглежда по чужда жена в присъствието на партньорката си, игнорира я на социални събития или не ѝ обръща достатъчно внимание по принцип.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: любовлюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понякога една жена обича някой, който си отива! ,,Но ако се върне, ще го намрази!"
9
2
 
12
 
! Отговори
ПП преди 5 години
,,Говорят ми да стъпя на земята Да съм грижовен и практичен мъж А аз желая винаги богато Как крача мокър под неспиращ дъжд...."Поета го е изпатил и обяснил! Коя ще те търпи такъв безполезен мечтател цял живот!? А Радой Ралин бе още по прям - ,,Лодката на любовта в бита се разби!"
8
20
 
29
 
! Отговори
aa1830 преди 5 години
Защото е жена и защото много често незнае какво иска...!
7
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само с обич не може да се живее! Тя и без това е до 2 години след сватбата! След като се изживее този детско - юношески момент, Тя се оглежда за свестен и практичен човек! Горкият Ласкин!
6
8
 
42
 
! Отговори
Щастливо разведен преди 5 години
Момчета,Има жени, за които трябва да си хвърляш шапката, когато се чупят...Играе ли игрички, прав й път...Принцесата да си търси Принца!
5
13
 
49
 
! Отговори
Стийв преди 5 години
Жената е като ***. Не пуска един клон докато не се хване за друг
4
16
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените са в основата на упадъка на западната цивилизация.
3
17
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените по природа са полигамни - те винаги, поддавайки се на своите биологически инстинкти, търсят възможно най-добрия партньор, за да родят потомство, т.е. 1 мъж им омръзва бързо седмица/месец/година и не виждат проблем да го заменят с друг, по-добър в техните очи. Често започват този процес още докато са със стария. Следователно и затова забравят една раздяла в рамките на дни и вече са с нов партньор. На еидн мъж са му нужни поне 6 месеца, за да си стъпи отново на краката.
2
13
 
19
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Ами вземи си мъж вместо жена, щом мислиш така. А може този мъж и дете да ти роди:-)
1
14
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има само два варианта да ви напусне една жена: 1. Не ви обича 2. Не ви обича Вариантът Обичам те, но трябва да се промениш е проверка за пълен идио тизъм, когато се съмнява дали сте само полуи диот или пълен.