Зодиите тази седмица: Какво ги чака в любовта?

Вижте кой знак какви трепети ще преживее тази седмица
26 мар 2019 12:55, Eкип на Teenproblem
3
Зодиите тази седмица: Какво ги чака в любовта?
Снимка: Pexels

Овен

Предстоят разнообразни преживявания. Често ще подлагате решенията си на съмнение, ще ви обземат моменти на несигурност. Обсъждайте текущите затруднения с приятели, на които имате абсолютно доверие или с по-възрастни роднини (братя, сестри). Отстоявайте позициите си, но не го правете за чужда сметка. Уважавайте мнението на гаджето, ако искате той/тя да ви отвърне със същото. В края на седмицата обстановката ще е по-спокойна и ще можете да обсъдите „трудните“ теми без страх от конфликт.
 
Телец
 
В първите няколко дни от седмицата не е изключено да имате затруднения с усвояването на учебния материал. Не се комплексирайте. Причината не е слаба памет или занижени интелектуални способности, а липса на концентрация. Сменете тактиката. Вместо да се опитвате да „изкачвате върховете на науката“ самостоятелно, опитайте се да привлечете и половинката в тази нелека дейност. Неговото/нейното присъствие ще ви окуражи, развесели и успокои. Работата ще потръгне, а вие ще сте доволни, че има с кого да споделите грижите си.
 
Близнаци
 
Ще оцените резултатите от работата си през тази седмица, но не сега, а по-късно. Разнообразни идеи ще ви хрумват, а най-хубавото е, че ще успеете да ги реализирате почти изцяло. Улисани във водовъртежа на собствените си инициативи ще забравите любовния живот за известно време. И, понеже представителите на вашия знак принципно са си късметлии, няма да имате проблеми с половинката на тема: къде беше и защо ме пренебрегваш. През последните няколко дни ще имате възможност да сте заедно по-често и може би да участвате в някакво състезание или конкурс. Емоциите ще са незабравими, независимо че може и да не сте в групата на победителите.
 
Рак
 
Леко сте хаотични и ще ви е трудно да си подредите заниманията. А дори и да го направите често ще се отклонявате и дълбоко в себе си ще чувствате вина, че не сте направили каквото се очаква от вас. Имате нужда от помощ и знаете кой ще е изцяло солидарен с вас. Естествено, че гаджето, което винаги иска да услужи и търси начин да ви зарадва. Споделете намеренията си, бъдете сигурни, че той/тя още в първата минута ще елиминира поне половината от тях като ненужни. Съгласете се, ориентирайте се само към най-важното и се забавлявайте заедно в оставащото ви свободно време. Ефектът ще е 2 в 1 – и работата ще е свършена, и отношенията ще са спокойни.
 
Лъв
 
Добро настроение и изненадващи открития ще са основните характеристики на предстоящата седмица. Половинката ви ще бъде изправена пред някакво изпитание, ще трябва да се справи с нещо ново и непознато. Неговите/нейните умения ще ви удивят и възхитят. Ще ви накарат да промените отношението към връзката си, ще разберете, че изпитвате не само любов, а и дълбоко уважение, че човекът до вас освен чувства притежава и таланти. Ще започнете да споделяте идеите си много по-смело, надявайки се на одобрение и съдействие.
 
Дева
 
Ще е малко трудно да съчетаете текущите си задължения с романтичните преживявания. Възможно е още в първите дни на седмицата да ви натоварят с някакви домашни, семейни задачи, на които няма начин да откажете. Да се погрижите за възрастните си баба и дядо, да помогнете в пролетното почистване или в пренасяне на багаж от едно място на друго. Тези прозаични дейности едва ли ще ви харесат, но чувството за дълг ще заглуши „любовното чуруликане“ на приятел/ката ви. Определете си среща в първия възможен момент, обяснете спокойно какво се е случило и се реванширайте за отсъствието си с нещо, което знаете че той/тя харесва, като боулинг, предпочитан филм или каквото друго ви хрумне.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Минко 47 - fake преди 5 години
отдавна няма любов, само ***