Кои тайни жените да спестят на мъжете си...

Хубаво е всеки да има и лично пространство
30 май 2019 04:35, Иванка Гъркова
7
Кои тайни жените да спестят на мъжете си...
Снимка: pexels.com

Имате ли мъж до себе си, който ви обича, подкрепя и е готов на всичко, за да бъдете щастлива? Ако отговорът е "да", то вие сте истинска късметлийка, но какво правите вие, за да се чувства той добре?

Хубаво е между двамата да има доверие, но понякога, за да вървят нещата по-гладко, е по-добре да спестявате някои неща на мъжете. В някои случаи няма да ви разберат, в други може да се почувстват пренебрегнати.

Ето няколко тайни, които жените не бива да споделят с мъжете, за да имат по-хармонични отношения:

1. Че той не е най-добрият ви приятел

Когато живеете с някого от години, сте свикнали да се съветвате с него по най-различни въпроси. Будите го сутрин и го питате дали дрехите, които сте подбрала, му харесват, след работа разказвате как е минал денят ви, правите заедно планове за уикенда... Сигурно след като сте се обвързали сте стеснили кръга си на приятели или имате общи такива, но със сигурност ви е останала някоя близка приятелка от детството, с която продължавате да поддържате връзка и споделяте. Мъжете може би си мислят, че те са най-добрите ви приятели. Ако това не е така, не е нужно да им казвате, особено ако най-близкият ви човек е мъж, а не жена. Те могат да се почувстват пренебрегнати от факта, че прекарвате повече време с тях или им доверявате неща, които по-трудно обсъждате с тях.

2. Че не обичате техните хобита и лоши навици

Понякога мъжете се вдетиняват и прекарват с часове пред телевизора, гледайки мач или вършейки онова, което им харесва. Понякога може да се дразните на това, че не ви помагат за децата или за това, че те имат достатъчно време за хобито си, а вие не. Въпреки това, не го показвайте, защото само ще предизвикате конфликт. Помислете над това, че всеки има нужда от лично пространство и по-скоро намерете начин и вие „да бягате“ от действителността по някакъв начин. Те също проявяват толерантност и огромно търпение, когато ви чакат пред някой магазин.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: хобинавицитайнивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Главоболието"! това е най важното. Винаги при ново запознанство го поставям като условие.Без главоболия, моля!
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-често се спестява, че детето е от друг....
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В списъка е добре да влязат и:Боли ме главата.Изморена съм.Не съм в настроение.Преяла съм.Гладна съм.Ти само за това мислиш.Пак ли? Нали миналият месец го правихме.Искам да си почета книгата.Искам да си догледам филма.Не съм се обръснала.Боли ме корема.Спи ми се.Децата още не са заспали.Утре трябва да ставам рано.Неудобно ми е от съседите.Още не ми е свършило.Имам проблеми в работата.Не съм пуснала пералнята.и още куп знайни и незнайни причини.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И ако имат любовници също е хубаво да им го спестяват
1
4
 
4
 
! Отговори
да ама не преди 4 години
До Анонимен 2 - "не дава" и си и "първия" там ;)