Седмицата в любовта: Какво чака зодиите?

Вижте седмичния любовен хороскоп
12 авг 2019 14:34, Ивета Иванова
2
Седмицата в любовта: Какво чака зодиите?
Снимка: Pexels

Нова седмица, ново начало. Вижте какво чака зодиите в любовта в следващите 7 дни!

Овен

Ще се сетите за някой, когото не сте виждали отдавна и ще ви стане тъжно за него/нея. Помислете дали наистина искате да се срещнете преди да се обадите по телефона или да изпратите съобщение в социалните мрежи. Може би спомените от миналото ви изглеждат по-колоритни, отколкото преживяванията наистина са били? В края на седмицата предстои запознанство, което може да обърне представите ви наопаки и да се отрази на решенията ви в близко бъдеще.
 
Телец
 
Събитията ще се развият непредвидимо през тази седмица и може да преживеете сериозно разочарование от човек, с когото сте във връзка от скоро. Не е изключено да чуете груби думи, неоснователни обвинения. Не се оправдавайте и не страдайте. Пощадете достойнството си и се отдалечете. Най-вероятно няма да прекратите изцяло контактите си с въпросната личност, но връзката ви от романтична ще се трансформира в приятелска и с по-умерени емоции, което всъщност няма да е съвсем лошо.
 
Близнаци
 
В началото на седмицата събитията ще са динамични, а отношенията ви много по-емоционални от обикновено. Ще се чувствате като на състезание и непрекъснато взаимно ще предлагате интересни идеи, ще обсъждате възможностите за нови развлечения и преживявания. Ще откриете общи интереси, които до момента не сте забелязвали. Въображението ви ще достигне кулминацията си малко преди почивните дни и тогава може да почувствате леко изтощение. Дайте си малко почивка за възстановяване на силите и за проверка на чувствата.
 
Рак
 
Ще попаднете в необичайна ситуация, независимо дали сте във връзка или не. Изведнъж няколко души ще ви покажат недвусмисления си интерес и желание за сближаване. Поведението им ще ви разколебае, защото ще започнете да ги сравнявате и да се чудите дали да поддържате сегашната си връзка или да я прекратите, дали някоя от новите свалки няма да е по-перспективна. Споделете съмненията си с по-опитни приятели, на които имате доверие. Ще ви подскажат вариант, при който ако не всички, то повечето участници ще са доволни. За почивните дни е по-добре да не си насрочвате любовни срещи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Неграмотни псевдо-журналисти.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правилно е:"Какво ГИ чака зодиите?".А за съдържанието, по елкините прокоби, никой не го очаква нищо добро, ако не е дева и везни.