Как да разберете, че сте срещнали подходящия партньор?

Времето, прекарано заедно, ще ви се струва като неусетен миг
18 авг 2019 22:47, Михаела Лазарова
9
Как да разберете, че сте срещнали подходящия партньор?
Снимка: istock

Когато срещнете човека, подходящ за вас, когото сте търсили отдавна, преминавайки през куп неуспешни срещи и връзки, ще разберете, че е той. Времето, прекарано заедно, ще ви се струва като неусетен миг. Ще разберете и по още няколко признака. Ето ги и тях.

Срещите минават много гладко

Ако се срещате с правилния човек, вибрациите, които протичат между вас не само че не внасят напрежение, а ви карат да се чувствате сякаш времето лети. Времето, прекарано с човек, който е подходящ за вас, ще ви се стори неусетно излитащо, гладко протичащо и супер приятно. Ако сте в началото на вашата връзка, но усещате, че се чувствате по особен начин, не бързайте да правите планове и не насилвайте нещата. Оставете ги да се случат плавно. Не се налага да се притеснявате както досега, защото сте с точния за вас човек.

Срещите са простички и без напрежение

Смесени послания, загадъчни съобщения, двойствено поведение, изпращащо противоречиви сигнали, усложнения – всеки преминава през всичкото това напрежение, когато се среща с хора, неподходящи за него или хора, които нямат сериозни намерения. Ако най-после сте открили човек, с когото комуникацията е плавна и искрена, с когото не се налага да се преструвате или да виждате как той се преструва, значи е точният за вас човек, с когото ще сте истински щастливи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До лисДе да беше така.За съжаление, малко хора търсят човек, с когото да си подхождат духовно.Почти винаги има и още нещо.
2
3
 
6
 
! Отговори
Как реши Михаела, преди 4 години
че всеки счита, че подходящият за него(нея) човек е такъв, "с когото комуникацията е плавна и искрена, с когото не се налага да се преструвате"?Ами ако тя е златотърсачка или кариеристки? Или той е зестрогонец или кариерист?Такъв човек вечно е като на тръни, ако е срещнал такова лице, каквото търси за брак. Ще се чувства като "котка върху нагорещен ламаринен покрив", докато не успее да сключи граждански брак с това лице и то брак, скрепен с изгоден предбрачен договор.
1
2
 
8
 
! Отговори
Зависи преди 4 години
какво се разбира под "човек, който е подходящ за него(нея) и когото тя(той) търси отдавна"Срещите минават гладко, простички са и без напрежение, ако двамата си подхождат по характер И са успели да намерят начин да се срещат така, че никой да не им се меси. Защото само си представете, че постоянно намира начин да им се пречка и да се присъединява към тях уж случайно срещнала ги амбициозна кикимора, която си е харесала същото момче. Или майката на единия, която не одобрява избора начедото си.