5 зодии, за които чуждото мнение е без значение

Споровете с тях са меко казано излишни
20
5 зодии, за които чуждото мнение е без значение
Снимка: istock

Хората имат различни мнения. Това е толкова нормално, колкото и въртенето на Земята. Някои зодии обаче, изобщо не се интересуват от вашето, от неговото или от мнението на когото и да било друг, освен от тяхното собствено. Споровете с тях са меко казано излишни. Тези зодии ще намерят всички доказателства, за да ви оборят. Не се опитвайте да ги съветвате, защото ще срещнете отпор.

Кои са зодиите, които ни най-малко не се интересуват от чуждото мнение?

Козирог

Козирозите добре знаят какво правят и предпочитат да го направят сами, отколкото да разчитат на някого. За предпочитане е да ги последвате, отколкото да ги предизвиквате, защото ще извадят всички възможни доводи, за да ви убедят в правотата си. Тази зодия изпитва трудности в това да се доверява на другите. Затова предпочитат да се справят сами без да зависят от когото и да било. Мнението на околните е последното, което ги интересува, просто защото те не му вярват. Необходимо е доста време, докато убедите един Козирог да ви има доверие и да цени мнението ви. Козирогът няма да влезе в конфронтация, ако точката на кипене вече не е достигната. Търпеливи са, но търпението им се натрупва като под налягане. Затова внимавайте с гнева им.

Овен

Не само че не се интересува от мнението ви, но Овенът няма и да го поиска. Не очаквайте от тази зодия да търси каквито и да е съвети. По-скоро хората в обкръжението им се обръщат към тях за помощ или мнение. Овните са аналитична зодия. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
do 12 преди 4 години
Е то няма някой дето навсякъде да става. За вашата среда стават едни, при друга среда - друго е подходящо. Обръщат ви внимание като на напикано бебе, така ви разбирам.
15
3
 
3
 
! Отговори
От лични наблюдения преди 4 години
3, 4 ,8 са откроили най-характерните черти на зодия "Риби", уви.
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 12Ако само можеш да си представиш колко грешиш!Как да го дразниш за развлечение, след като е патологично сдържан. Това е една от основните черти на Козирога.Как да е страхлив, след като е рогач? Девизът му е "С рогата напред!" и никога не се отказва от онова, което е намислил.За гнева на онзи тип търпеливци, които трупат негодуванието си като под налягане няма смисъл да говорим.
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Мислите" на зодия Риби представляват рибена чорба, състоящ се от парчета от риби приличащи своя "мислител", плуващи в хранителен бульон от чужди фантазии, поети от случайни разговори с други подобни "мислители".
12
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зодия козирог стават само за да ги дразниш за развлечение, прекалено страхливи са за да са отмъстителни, а за друго не стават. Ако имате влечение към този вид развлечение, общувайте си с козирози.
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В ГЛАВАТА НА ЗОДИЯ ДЕВА ИМА ПРЕСМЕТЛИВ УМ, В ГЛАВАТА НА ЗОДИЯ РИБИ ИМА РИБЕНА ЧОРБА.
10
4
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
До РибаДобре, явно трябва да го кажа като за простоват човек: Рибите се развалят откъм главата - тоест зодия риби са склонни да изпадат в психични дупки, депресии, да мислят хаотично и несвързано и да "изперкват" с голяма перка. Тези хора живеят в своя флуктуален и странен свят и поради това те нямат усет за другите нито ги разбират.
9
6
 
4
 
! Отговори
Риба преди 4 години
До СТРАНДЖАТА 5:Докато,на други,такива,като тебе им миришат краката,ама не можеш да им затвориш устата!!!
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рибите не се интересуват от никого, само и единствено от себе си.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А вие с каква цел спорите: Да намерите правилната позиция? Да намерите разрешение на проблем? Да се изявите? Да покажете превъзходство? Да унижите другата страна? Да подчините другата страна? Да си намерите занятие? Да изпитате другия? Да подпомогнете другия да се изяви? Да създадете ажиотаж? Да си намерите емоционален отдушник? ....
6
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Девите въобще нямат никакво мнение. Те изцяло се влиаят от чуждото.
5
9
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Характерно за зодия риби е, че се вмирисват откъм главата...
4
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зодия риби са най-простите, примитивни и безчувствени хора които може да съществува. Подмолни лъжци и интриганти неспособни на съчувствие, пълна липса на съобразителност, живеят в свой измислен свят в който те са най-великите. Типични лузъри.
3
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
РИБИТЕ СА ***, БЕЗЧУВСТВЕНИ ЕГОИСТИ БЕЗ НИКАКЪВ УСЕТ.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продължение от 1:Също с еотнася и з адруга моя позната от родата - етърва ми, която пък е Телец- самовлюбена и самодостатъчна, която не се вълнува от мнението даже и на най- близките си, а какво остава за останалите хора. Не уважава близките на приятеля си. Да е жива и здрава. Общо взето вече ми стана все тая и за нея.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има свестни и добри хора от всички зодии. Има добри и свестни хора сред зодиите Стрелец, Дева, Козирог, Рак, Везни, Водолей, Лъв, Скорпион, Телец.Има хора, които се държат арогантно и просташко, било то мъже или жени и няма значение от коя зодия са. А в моя случай - сред моята рода - свекървата ми е Близнаци- тя много не се вълнува от мнението ми, преди се трових, но сега на мен вече ми е все тая. Важното да ми е жива и здрава свекървата.