Негативните качества на всяка зодия, които обаче й помагат

Вижте кои са те
Обновена: 14 ное 2019 14:52 | 14 ное 2019 14:49, Ивета Иванова
6
Негативните качества на всяка зодия, които обаче й помагат
Снимка: Pexels

Всеки има негативни качества, които дразнят останалите и които не могат да бъдат изкоренени напълно. Това е част от характера на всеки човек и понякога дори му придава чар. Ето кое е най-лошото нещо у всяка зодия, но и което я прави уникална и ѝ помага.

Овен
 
Те са нарцисисти. Постъпват доста егоистично и мислят само за себе си. Но така имат силен инстинкт за самосъхранение. Успяват да се предпазят от недоброжелатели и щадят здравето си.
 
Телец
 
Изключително мързеливи са. Толкова, че чак понякога това унищожава добрата им работа и социалния им живот. Но така остават спокойни, не се напрягат излишно и осъзнават, че здравето им е най-важно.
 
Близнаци
 
Студени и резервирани са. По принцип общуват с много хора и се забавляват, но не създават истински връзки, всичко е, за да излязат и да купонясват. Така пазят в тайна чувствата си и никой не може да ги нарани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
3
 
! Отговори
Тезей преди 4 години
Знам, че въпросните списващи не са наясно с психологията на хоратаИзползват готови клишета.6
4
1
 
4
 
! Отговори
Зодия рак преди 4 години
Изобщо не познахте. Аз простих, прощавам и пак прощавам на всички, които са ме засегнали.
3
2
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Зодия орта-будала...
2
2
 
2
 
! Отговори
:))) преди 4 години
Ивета, Ивета!Толкова си изпаднала, та пишеш подобни глупости?Биеше те сачмата и ниското самочувствие на "прецакана годеница" още тогава, а сега направо те "дъни".Поздрави на Мохамед, макар да не знам при тебе ли остана или Верчето го отнесе?
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ей супер качество за скорпиона, че е манипулативен и злопаметен, браво! Ама то като им знаеш другите качества на интриганти, завистници, лъжци и злобари- това си страхотно!